Weblog van Annelies Hoornik
  19-08-2009  14:05:39         

Veranderingen op het Engelencursus forum

Tot vandaag is het Engelencursus forum altijd een besloten forum geweest. Er kwamen echter veel aanvragen van mensen die graag op het forum wilden die geen workshop gedaan hadden. Daarvoor hebben we nu een nieuw stuk forum gecreëerd waar men als guest alleen kan lezen en na registeren kan je direct ook op het forum beginnen te schrijven.

 

Dat deel dat voorheen besloten was, blijft dat nu ook. Dit om de privacy van de studenten en de ervaringen die ze delen te garanderen. Iedereen op het besloten deel heeft inmiddels een email ontvangen met de betreffende informatie.

 

Zelf zal ik natuurlijk ook heel regelmatig op het forum te vinden zijn. 

Ik wens jullie allemaal veel plezier toe op het forum. Deel je ervaringen, maak gebruik van de mogelijkheid om een reading via email of een healing op afstand te krijgen van de mensen die voor hun Praktiserend Engelen Expert of Gevorderd Praktiserend Engelen Expert bezig zijn.

 

Hier kan je naar het forum

 

 

 

Engelen Groetjes

Annelies


Boek nu de Helen met engelen cursus op 11 juli, de Derde oog ontwikkelen cursus op 12 juli of leer thuis Manifesteren met Engelen in de online cursus!Reacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief