Weblog van Annelies Hoornik
  01-05-2007           

Vandaag 1 Mei Beltane

Vandaag is het al weer 1 mei, het is ook Beltane, een dag waarop gevierd wordt dat de lichte helft van het jaar er weer is. We vieren weer dat alles begint te groeien en bloeien en dat alles weer zo levendig is. Je ziet het ook in de kleuren van de bomen en struiken, alles is zo uitbundig groen.

 

We hebben inmiddels al een aantal bijzonder fraaie dagen gehad en ook koninginnedag is er één geweest die in lange tijd niet zo'n mooi weer gezien heeft.

 

Voor ons is het een drukke periode geweest ook na de vakantie waardoor ik erg van het lange weekend genoten heb. Hierdoor kan ik deze week weer verder met de verdiepingen in de aartsengelen voor Dutch Angel Day van 8 september en het aandenken dat ik voor die dag wil maken.

 

Verder geven de engelen mij in stukjes en beetjes informatie over een nieuw orakel dat op de markt mag komen. Ik maak notities op momenten dat engelen me weer wat laten zien, horen of weten. Het belooft een laagdrempelig orakel te worden dat simpel in gebruik is maar wel diepgaande antwoorden op alle levens vragen geeft. Ik kijk uit naar wat de engelen me als volgende zullen brengen.

 


Meld je nu aan voor de workshop Aquarius Akasha reading en healing op 21 augustus of kijk bij onze thuis studie cursussen die kan je doen wanneer je wilt, ook tijdens de vakantie!Reacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief