Weblog van Annelies Hoornik
  14-11-2008  07:56:40         

Training bij Doreen Virtue en vakantie in Hawaii

Aloha!

Rob en ik zijn een aantal weken in Hawaii geweest. In eerste instantie voor mij om de nog beschikbare trainingen bij Doreen te volgen en daarnaast om weer even bij te komen van een heftig jaar.

De zomer vakantie was er zelfs bij ingeschoten.

We zijn hier maandag ochtend 20 oktober zeer vroeg vertrokken en 's avonds laat in Honolulu aangekomen. Daar hebben we overnacht om de volgende dag door te vliegen naar the big island of Hawaii en naar het plaatsje Kailua Kona. Daar hebben we de eerste dagen even aan het tijdsverschil van 12 uur kunnen wennen.

We hebben de woensdag gebruikt om naar het zuiden van het eiland te rijden om het Vulcano National Park te bezoeken. De thuis basis van Pele. In het park aangekomen bleken we niet dicht bij de krater monding te kunnen komen omdat er veel giftige gassen opstegen en een deel van het park daarom was afgezet.

We hebben toch wel een mooie dag gehad daar.... maar wilden later nog wel terug om eventueel met een boot of helikopter wat dichterbij te kunnen kijken.

Eerst heb ik dat weekend de Medium Mentorship Program gevolgd en dat was een intense en heftige training waarbij voor iedereen er wel momenten waren waarin overledenen contact zochten om nog berichten door te geven. Zondag middag werden we na een examen waarin we een geslaagde medium reading moesten geven voor publiek gecertificeerd. Doreen Virtue heeft daarbij de lat hoog gelegd omdat er veel mediums zijn die met middelmatige readingen mensen weg sturen. Ze heeft daarom een standaard gezet waaraan je moest voldoen voor je je ceriticaat kreeg.

 

 

 

In de dagen tussen het Medium Mentorship Program en de Advanced ATP® training in hebben Rob en ik samen het eiland verkend. We zijn naar de noordpunt gereden waar we het originele standbeeld van King Kamehameha gezien hebben. Onderweg zijn we in een het kleine plaatsje Hawi gestopt en bezochten een bakkerij waar we een onwijs lekkere gegrilde kip met kruiden sandwitch kregen voorgeschoteld als lunch. Blijkt dit een zaakje te zijn dat in veel reisgidsen en kookboeken genoemd wordt vanwege de speciale taarten en andere lekkere gerechten.

 

 

 

 

 

We zijn een dag via de middenweg ( bij gebrek aan betere benaming) naar de noord-oostkust gereden naar de stad Hilo. Een bijzonder mooie plek met Japanse tuinen. Daar vandaan zijn met een bootje naar de lavastroom gevaren en hebben ongeveer een uur vlak voor de stoompluimen en lava uitbarstingen rond gedobberd. Je kan je voorstellen dat op een klein bootje op redelijke golven en met weinig licht de foto's wat minder worden.... nog wel de moeite waard hoor. Het was echt heel indrukwekkend.

 

Het weekend erna heb ik de Advanced ATP® training gevolgd. Deze was verdeeld in een aantal stukken, waaronder een dag met veel sprekers en dergelijke. Geavanceerde healing technieken en meer. Dit zal zeker terug komen in de workshops.

 

 

Daarna zijn we op maandag direct naar Maui gevlogen waar we tot vrijdag erg genoten hebben van de rust en de geweldige sfeer op het eiland. Een absolute must is "the road to Hana" een stukje van zo'n 83 km waarin 617 bochten en 54 eenbaans bruggetjes zitten. Het rij tempo ligt er laag en door alle geweldige dingen die er te zien zijn aan vergezichten, natuurschoon, watervalletjes e.d. doe je er al snel een uur of 4 over. Echt geweldig.

 

 

 

 

 

 We zijn vrijdag nog door gevlogen naar Oahu en daar zijn we in Waikiki geweest. Dat was bijna een cultuurshock na de rust op Maui. Een bruisende stad met een bekend strand er midden in. Veel beelden van surfers en een heel gezellige sfeer. We zijn op Oahu nog naar "the Noth Shore" gereden. Dit staat bekend om de grote golven waar surfers hun leven voor wagen. Wel heel bijzonder om dat wilde natuur geweld te zien. Verder hebben ook hier weer veel natuurschoon gezien.

 

 

 

 

 

De reis terug was lang van maandag tot woensdag ochtend en we zijn nu dan ook aan het bijkomen van het tijdsverschil en raken weer in ons gewone doen.

In Hawaii zeggen ze WAZZUP ( hoe gaat het) door duim en pink uit te steken en de hand wat te wiegen.

 

 


Boek een consult bij Annelies of volg een leuke online cursusReacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief