Weblog van Annelies Hoornik
  27-05-2007           

Tijd vliegt

Tijd vliegt wanneer je plezier hebt en dat is inderdaad zo, ik heb een geweldige maand achter de rug met workshops en Angel Party's in Hengelo en Sittard die erg leuk waren.

 

Daarnaast ben ik naar Engeland geweest met Saskia om even een rustig weekje te hebben en energetisch bij te tanken. Tevens waren we daar ook om haar Usui/Tibetaanse Reikimaster inwijding in de binnencirkel van Stonehenge te doen. We hebben genoten van de sfeer in het stadje zelf met alle kleine alternatieve winkeltjes en natuurlijk van ons verblijf in de Chalice Well meditatie tuin. We hadden het geluk het retreat huisje daar voor onszelf te hebben. We hebben veel diepgaande gesprekken gehad die goed waren voor mooie inzichten.

 

We hebben de Tor beklommen om lekker een tijd boven op de heuvel in de luwte te zitten terwijl we van de omgeving konden genieten. Naast een fantastisch uitzicht was het ook erg mooi om de wind patronen door het gras te zien trekken.

 

Het bezoek aan de Abbey was indrukwekkend en dit jaar werd het geheel geïllustreerd door historische figuren die rond liepen en informatie verstrekken over de Abbey en hoe het leven toen was. Dit is echt een energetisch sterke plek waar we ons prima vermaakt hebben. 

 

Dit jaar had ik het geluk om er tijdens nieuwe maan te zijn en de Glastonbury Goddess Temple bood new moon healings aan. Zowel Saskia als ik hebben daar tegen donatie graag gebruik van gemaakt. Het was een heel bijzondere ervaring die nog een tijd nagewerkt heeft.

 

Ik kom jaarlijks tijdens mijn Glastonbury retreat naar de Goddess Temple en ben altijd erg blij met de mogelijkheid daar te zitten en mediteren. De healing was dit jaar een prettige extra mogelijkheid. Ook kijk ik elk jaar uit naar de manier waarop de tempel aangekleed is. Met de seizoenen mee veranderd het interieur en de aankleding van het altaar en de decoraties, die door bijzondere artiesten gemaakt zijn, heel bezield.

 

 Goddess Temple Glastonbury

©Annelies Hoornik

Natuurlijk zijn we naar Stonehenge geweest voor een bezoek aan het monument en de binnencirkel waar Saskia haar inwijding kreeg. Het weer was voor de gelegenheid sterk verbeterd van wat regenachtig naar droog met een mooi blauwe lucht en een zonnetje. Stonehenge blijft telkens weer een verassing door de manier waarop het uit het niets lijkt op te rijzen wanneer je aan komt rijden. Het ene moment zie je niets anders dan weilanden om je heen en het volgende moment kijk je ineens tegen Stonehenge aan vlak naast de weg. Heel bijzonder.

 

Het was fijn om er met mooi weer en een redelijke temperatuur te zijn. Tijdens eerdere bezoeken was me al opgevallen dat het er bij flink kan waaien en daardoor behoorlijk koud zijn. Het vorige bezoek in de winter om bij zonsopgang Diana in te wijden was een erg koude, met mist en een paar graden vriezend. Wel heel mystiek ook. Dit jaar met een mooi strakblauwe lucht en een zonnetje werd Saskia's inwijding bij zonsondergang een aangenaam moment in tijd.

 

Ondertussen is het nu al weer Pinksteren en vertrek ik morgen naar Düsseldorf voor een week van leren, ik ga mijn Reiki 1 en 2 doen bij Tadao Yamaguchi, georganiseerd door Arjava. Arjava ken ik al van eerdere workshops en ik kijk er ook naar uit hem weer te ontmoeten en me verder in Reiki te verdiepen. Meer hierover in de juli nieuwsbrief.

 

Prettige dagen

Annelies

 

 


Meld je nu aan voor de workshop Aquarius Akasha reading en healing op 21 augustus of kijk bij onze thuis studie cursussen die kan je doen wanneer je wilt, ook tijdens de vakantie!Reacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief