Weblog van Annelies Hoornik
  15-02-2007           

The Secret en ons dagelijkse leven

 

Ik denk dat de meesten van ons, die zich actief met hun spirituele groei bezig houden, inmiddels wel over "The Secret" gehoord hebben. Een film waarin een aantal grote namen op spiritueel gebied uitleggen hoe je gedachten en gevoelens je leven beïnvloeden.

 

Voor veel mensen is het dagelijkse leven erop gericht om te over-leven, alles draait om het kunnen betalen van rekeningen en het hebben van financiële veiligheid. Daar komt nog eens bij dat onze cultuur zich erg richt op alles doen voor anderen en niets voor jezelf mogen. Veel druk ligt ook op wat anderen van ons denken en helemaal wat we willen dat anderen niet van ons denken. 

 

Al die focus up wat je niet wilt, werkt averechts, het trekt er juist meer van aan. Ik leef als sinds 2000 volgens het principe dat in de secret uitgelegd wordt en kan iedereen verzekeren dat het ook echt zo werkt. Dit is ook wat ik uitdraag in mijn consulten en workshops, met name de manifesteren met engelen workshop is er op gericht om dit onder de aandacht te brengen. De Angel Conference workshop is daarnaast bijzonder practisch om ook een echte "to-do"  lijst te krijgen met engelen adviezen voor de volgende stappen op je pad. Het advanced niveau van de IET workshops geeft ook duidelijke adviezen voor je levensdoel en hoe dit van een creatief inzicht tot manifestatie te brengen.

 

 The Secret en je leven beheersen

 

The Secret gaat er met name over dat ons leven een weerspiegeling is van wat we in het verleden gedacht en ook gevoeld hebben over al die zaken die bij ons spelen, al dat wat je niet wilde heb je zelf gemanifesteerd - in je leven geroepen- zei het op een onbewuste manier. Door bewust je gedachten en emoties anders te structureren en te gebruiken, verander je op de zelfde manier - heel bewust -  je huidige leven en toekomst.

Het heeft te maken met je levenspad, durven, de "flow", wensen, positief denken en visualiseren. Ik raad echt iedereen aan de Secret te kopen en te bekijken. Liefst niet één keer maar met regelmaat, bijvoorbeeld elk kwartaal, half jaar of eens per jaar. Zie het als broodnodige informatie en later als een opfris cursus van hoe het universum werkt, met name wat betreft het gebruik van de universele wet van aantrekkingskracht.


Boek nu de Aquarius Angels Healing cursus op 22 augustus, leer Tarot kaarten lezen op 29 augustus of leer zelf thuis Mediteren in de online cursus!Reacties


06-01-2008    illy   

hallo allemaal,
laat jullie weten dat ik de Nederlandse versie van de dvd heb besteld. Zoek op google : the secret works forum, klik op de link en je kan meteen bestellen.
Veel succes,
Illy

28-03-2008    Thea Lequé   


Ik geloof niet in The Secret, omdat er maar één is die mij gelukkig kan maken en dat God. Dat heb ik in mijn leven wel ervaren. Als ik het moeilijk heb, praat ik met Hem en voel me daarna heel erg verrijkt. Waarom zoeken mensen het in dit soort verhalen. Het geluk ligt zo dichtbij, Zijn Liefde is zó voelbaar en maakt zó rijk.
Ik wens u zeer veel Geluk!

Thea Lequé
Amersfoort
Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief