Weblog van Annelies Hoornik
  02-05-2007           

The Secret en Manifesteren met Engelen

The Secret is momenteel helemaal in en het is echt geweldig hoe deze film probeert mensen bewust te maken van de universele wet van aantrekkingskracht. 

 

The secret is wel op een amerikaanse manier gemaakt, dit komt op een aantal mensen wat onprettig over. Dit door het gevoel dat het alleen maar om geld en bezittingen draait en dat klopt ook wel als je de film bekijkt.

 

Later in the secret wordt er wel aangehaald dat bezit ook niet alles is en vaak gebruikt wordt als middel in de hoop gelukt te vinden, het is dan handiger je op dat geluk te richten. 

 

the secret, engelen, wet van aantrekkingskracht

©Rob van Kooten 

Het is zo dat deze wet van aantrekkingskracht altijd werkt, of je er nu bewust of onbewust mee bezig bent. Dit kan voor sommige mensen heel beangstigend zijn, want het betekent simpelweg dat jij altijd volledig verantwoordelijk bent voor hoe je leven nu is. Het is een opstapeling van je gedachten en emoties. 

 

De manier om dus wat je nu niet aanstaat te veranderen is door op dit moment bewust te gaan kiezen hoe je denkt, wat je voelt en behalve je er bewust van te zijn of je goede of slechte gevoelens bij iets hebt, kan je ook echt kiezen voor je al bijvoorbaat dankbaar voelen voor de veranderingen die je in gang zet.

 

Dit kan als je nieuw bent op het gebied van bewust manifesteren, want dat is het, best moeilijk zijn. Er zijn een aantal valkuilen waar je mee te maken hebt. Gedachten patronen, dogma's en projecties van de mensen om je heen.

 

De engelen kunnen helpen bij krijgen van inzichten in deze patronen en het loslaten van deze dingen, ook helpen ze je jouw gedachten te draaien in meer positieve zin en ook kan je beschermengel je tijdens een progressie (een vooruit blik in de toekomst) laten zien hoe je leven er over enige tijd uit zal zien en voelen wanneer alles perfect is voor jou. Dit is een heel krachtige techniek die je kan helpen je perfecte toekomst naar je toe te halen door manifestatie.

De workshop Manifesteren met Engelen is er op gemaakt om heel bewust om te gaan met manifesteren en je persoonlijke toekomst, gezondheid en geluk. Dit sluit direct aan op het principe van the Secret. Ik leef al heel bewust met de universele wet van aantrekkingskracht sinds 2000 en kan iedereen verzekeren dat het altijd werkt. Of je er nu wel of niet zelf mee bezig bent. Dus als je nu naar jezelf kijkt en niet tevreden bent over één of meerdere gebieden van je leven dan wordt het tijd om hier bewuster mee om te gaan omdat je dit zelf gecreëert hebt en ook zelf kan veranderen.

 

Het vraagt wat souplesse om naar jezelf te kijken en te willen zien waar je gedachten en gevoelen je leven op een onplezierige manier beïnvloeden en dat ook erkennen als je eigen werk. Daarna kan je meteen verder en er op een nieuwe manier positief mee omgaan waardoor je leven een heel nieuwe draai krijgt.

 

De engelen helpen je graag en wanneer je eenmaal ziet waar dingen mis gaan, zal je het in de toekomst ook sneller herkennen en kunnen aanpassen. Mijn wens is dat iedereen bewust omgaat met deze universele wet van aantrekkingskracht en een gelukkig, gezond leven creëert voor zichzelf en andere. Positief denken en doen is de echte Secret.

 


Meld je nu aan voor de workshop Aquarius Akasha reading en healing op 21 augustus of kijk bij onze thuis studie cursussen die kan je doen wanneer je wilt, ook tijdens de vakantie!Reacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief