Weblog van Annelies Hoornik
  01-11-2007  06:22:38         

Surdo en aarden

Surdo..... WAT?

ja Surdo, ik ben begonnen met Surdo spelen. Een braziliaanse bas drum 

Totaal vreemd natuurlijk als je bedenkt dat ik erg gevoelig ben voor geluid en het minste geringste al teveel vind aan mijn oren en dan sta ik eens per week tussen allerlei trommels in een gigantische herrie  en vind het nog erg leuk ook.

Ik  heb inmiddels wel oordopjes gekocht die het geluid van de scherpe hoge trommels voor een deel weg filteren want dat is echt niet goed voor je gehoor.

Trommelen is een bijzonder aardende bezigheid en erg leuk om te doen.
Gisteren was het even lachen met de samba dans pasjes bij de diverse nummers.
Ik ben nog aan het ontdekken hoe ik de trom wil hebben. Los aan 1 punt geeft weinig houvast als het aankomt op dansen, de trom had een totaal eigen leven en voor iemand die jaren gedanst heeft is het een aparte gewaarwording dat je weet waar je voeten naar toe moeten maar door een trom die in de weg loopt en net steeds wanneer je je voet wilt verzetten met geweld terugkaatst tegen je knie of scheen wordt het toch heel moeilijk.

Toen de gevorderde groep binnen kwam zag ik één van de dames de trom anders vast gespen, dat heb ik meteen ook geprobeerd en met die groep de eerste twee nummers mee gedaan en toen was het geen probleem meer 

Erg leuk en als je een manier zoekt om te aarden is dit een goede en gezellige manier

Heb je ook een hobbie die erg leuk is en aardend werkt voeg dan even een reactie toe aan dit stukje

 


Boek nu de Helen met engelen cursus op 11 juli, de Derde oog ontwikkelen cursus op 12 juli of leer thuis Manifesteren met Engelen in de online cursus!Reacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief