Weblog van Annelies Hoornik
  20-01-2009  09:09:22         

Rozengeur en maneschijn

Een misverstand dat er ik veel tegenkom is het volgende:

 

Mensen denken dat wanneer ze eenmaal aan een engel om advies of hulp gevraagd hebben ze ineens niet meer verantwoordelijk voor hun leven zijn en alles verder geregeld wordt voor ze..... dat de engelen alles op een presenteerblaadje aan komen dragen. Niets is minder waar. Jij bent en blijft verantwoordelijk voor je keuzes en acties of het gebrek daar aan.

 

De engelen zullen wanneer je ze om advies vraagt inderdaad advies geven. Meestal redelijk subtiel, waardoor je het ook nog kan missen of aan de kant schuiven als toeval. Soms heel duidelijk, maar over het algemeen is het geen videoscherm dat verschijnt met daarop een lopende tekst of film en neon pijlen er omheen die aangeven dat je hier je advies kan vinden. Vaak hoor en/of zie je in een korte tijd 3 keer exact het zelfde. Dat is hoe de engelen je hun adviezen brengen. Ook kunnen ze je in een korte periode een nieuw idee laten denken, dat popt dan ineens in je hoofd op. Soms voel je dat iets goed voelt telkens wanneer je er aan denkt, dat is de manier waarop de engelen je een advies geven.

 

Daarna is het aan jou of je er iets mee doet. Ook wachten we vaak op bewijs dat dit zelfde advies dan ook wel goed uit zal pakken. Dat komt er niet, dit heet vertrouwen hebben.

De engelen kunnen je alleen maar een advies geven dat je gelukkig, gezond en succesvol maakt. Ja ook succesvol want vaak zijn de adviezen er op gericht dat we iets nieuws gaan doen, dat we uit onze comfortzône stappen en een - voor ons gevoel -  risico nemen. Dat risico is er helemaal niet, want de engelen geven ons alleen adviezen die onze talenten benutten om zo ons zieledoel te kunnen leven.

Dit betekent meteen ook dat we er alle aanleg en kwaliteiten voor hebben, zelfs al op het moment dat de engelen het voorstellen.

  

 

Met andere woorden, rozengeur en maneschijn..... zilveren presenteerblad??? Nee, echt niet.

Meestal gewoon werken aan iets wat je wilt maar wel met de steun en bijzonder creatieve bijdragen van de engelen waardoor je leven veel gemakkelijker en vrediger wordt. De bijdragen die de engelen leveren op het moment dat je er voor kiest zo'n uitdagend advies aan te nemen zullen je verbazen. Ze bedenken manieren om je te helpen die je je niet had kunnen voorstellen. De meeste van deze creatieve oplossingen die ze bieden kunnen op toeval lijken, maar wanneer die zich dag na dag en maand na maand aan elkaar blijven rijgen op wonderbaarlijke en heel behulpzame wijze dan laat je dat idee wel los en zie je hoe de engelen op de achtergrond aan het werk zijn.

 

Probeer het eens, neem eens die eerste stappen wanneer de engelen je een advies geven, win eens informatie in zodat je kan zien dat wat jij als een groot probleem en obstakel ziet, niet meer is dan een kleine drempel... durf dat zieledoel eens te leven.... ga ervoor.

 


Meld je nu aan voor de workshop Aquarius Akasha reading en healing op 21 augustus of kijk bij onze thuis studie cursussen die kan je doen wanneer je wilt, ook tijdens de vakantie!Reacties


11-12-2010    kim   

ken je de boek van rozengeur & maneschijn ??
als die boek als film bestaat zeg het tegen mij
Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief