Weblog van Annelies Hoornik
  23-10-2006           

Rondje om de wereld

Het is al lang een droom van me om allerlei plekken in de Pacific te bezoeken. Rob en ik zouden allebei ook wel een keer rond de wereld willen vliegen. We hebben nu het plan opgevat om dit te combineren.

Het zal de nodige voorbereidingen en ook het nodige sparen vergen maar dan hebben we ook wat.

 

Het idee is om vanaf Amsterdam naar Los Angeles te vliegen, dan naar Hawaii, door naar één van de eilandjes in de pacific onderweg naar Nieuw Zeeland. Al deze plekken zijn voor kortere stops en bezichtigingen. In Nieuw Zeeland nemen we dan wat meer tijd om rond te reizen. Vervolgens door naar de oostkust van Australië en daar de nodige plekken bezoeken. Vandaar gaan we dan weer door naar een plek als Kuala Lumpur en mogelijk nog een extra stopje in Dubai en dan weer terug naar huis. 

 

We denken dat dit zo'n 5 weken in beslag zal nemen, maar proberen eerst in 4 weken te plannen. Het kan dus makkelijk nog zo zijn dat er plekken afvallen. Verder zal ik alle mogelijkheden eerst uit gaan zoeken wat betreft vluchten en natuurlijk ook uitzoeken wat er op de diverse eilandjes wel en niet te beleven is, zodat we er het meeste uit kunnen halen. 

 rondje om de wereld

 

Om het leuk te houden tijdens de voorbereidingen ben ik van plan dit op de muur van de logeerkamer te doen. In de vorm van een collage met geschilderde pacific achtergrond en geprinte foto's zodat het al met al ook leuk is om naar te kijken en de voorpret ook wat waard is.

 

Geen idee wanneer het echt gaat gebeuren maar het begin is er nu


Boek nu de Helen met engelen cursus op 11 juli, de Derde oog ontwikkelen cursus op 12 juli of leer thuis Manifesteren met Engelen in de online cursus!Reacties


17-02-2009    melisa   

goed
Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief