Weblog van Annelies Hoornik
  05-01-2007           

Reiki Master Retreat in Glastonbury

We hebben vandaag rserveringen gemaakt voor een aantal kamers in the Chalice Well companion retreat huisjes in Glastonbury.  

 

Het is ondertussen voor mij en mijn Reiki master studenten een jaarlijks weerkerend bezoek waar we bijzonder naar uitkijken. Gewoon een aantal dagen weg uit de drukte. Even veel tijd besteden in de meditatie tuin van de Chalice Well en van de  mooie omgeving genieten. 

 

De laatste keren hebben we er echt van genoten om totaal tot rust te komen in dit fraaie en erg alternatieve plaatsje waar de legende van Arthur nog steeds leeft.

 

 chalice well

© Annelies Hoornik

We hebben bijvoorbeeld de Abbey bezocht en de energie die in dat kleine stukje bij elkaar gebracht is, is daar nog steeds goed te voelen. De Michael tower op de Tor is ook zo'n plaats waar je speciaal naar toe gaat. Er zijn zelfs mensen die dit jaarlijks als een meditatie labyrint lopen.

 

Diana is daar al ingewijd tot master,  en dit jaar zal Saskia haar inwijding tot Reiki master in Glastonbury ontvangen. We hebben in 2005 ook een bezoek aan de binnencirkel van Stonehenge bij Salisbury mogen brengen dat normaal niet toegankelijk is voor bezoek. Ik heb destijd Diana nogmaals ingewijd bij zonsopgang tussen de stenen in de mist. Een heel mystiek moment.

Stonehenge 

 

 

 

 

 

 

 

© Annelies Hoornik


Meld je nu aan voor de workshop Aquarius Akasha reading en healing op 21 augustus of kijk bij onze thuis studie cursussen die kan je doen wanneer je wilt, ook tijdens de vakantie!Reacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief