Weblog van Annelies Hoornik
  10-01-2008  10:50:12         

Probeer eens iets anders

je kent het wel, de feestdagen zijn voorbij, de rust keert terug in ons dagelijkse leventje in de vorm van routine.... of kunnen we het ook sleur noemen? 

Dagelijks dezelfde handelingen die welliswaar heel vertrouwd zijn maar je meteen ook in een bepaalde veilige statische omgeving houden. Door dingen eens anders te doen, te benaderen en te zien krijg je een heel nieuwe energie, dit ervaar je tijdens vakanties al. Je gaat naar een ander land, ziet, ervaart, eet, doet nieuwe dingen en die dagen je hersens uit om alles eens anders te benaderen. Dat stimuleert je hele systeem om meer energie te genereren en dat is ook waarom je van een vakantie zo verfrist terug komt.

 

Dit kan je ook in je eigen thuis omgeving ervaren door dagelijkse standaard dingen eens heel anders te doen. Kijk eens om je heen en zie hoe anderen dit soort dingen doen en probeer dat eens. Dit daagt je hersens uit om te vernieuwen en je energiepeil te verhogen. Eet eens iets heel anders dan je normaal kookt. Ga eens op een heel andere manier of via een heel andere route naar je werk. Doe eens een dagelijkse handeling volledig anders en zie wat het voor je doet.

 

In sommige gevallen zal je de wijziging gaan gebruiken omdat het je bevalt en in andere gevallen zal je terugkeren naar hoe je het eerst deed omdat je dat toch fijner vind. Hoe dan ook, door regelmatig eens iets anders aan te pakken dan normaal houdt je jezelf wakker en verhoog je je energie niveau.

 

Altijd maar binnen onze standaard "veilige" handelingen blijven houdt je volledig in een status quo, een stilstand.... mijn ervaring is dat stil staan een achter uitgang betekent in onze snel veranderende maatschappij. We zitten midden in de energie verschuiving van Vissen naar Aquarius. In dit jaar 2008 komen ook de noodzakelijke veranderingen met betrekking tot je zieledoel naar voren dus het is goed om het alvast aan te wakkeren en jezelf aan het idee van verandering te wennen door dit soort kleine dingen al eens aan te pakken. Dan schikken grotere veranderingen misschien niet zo af.

 

Succes :)

 


Boek nu de Aquarius Angels Healing cursus op 22 augustus, leer Tarot kaarten lezen op 29 augustus of leer zelf thuis Mediteren in de online cursus!Reacties


06-02-2008    birgit   

Beste Annelies,

Mijn complimenten voor je website, leuk en inspirerend, ook om je weblog te lezen, en met name bovenstaande wat je zegt over 'positief denken' geloof ik ook in, mooi voornemen om voor 2008 dit proberen vast te houden! veel succes verder gewenst!

groetjes van Birgit
Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief