Praktiserend Engelen Expert® Ontmoetingsdag

 

Soms is het gewoon even tijd om samen bij te praten en ervaringen uit te wisselen. Wanneer je bij de workshops bent en samen met anderen fijn met de engelenenergie werkt voelt het allemaal goed en weet je dat je goed bezig bent... Maar eenmaal thuis in je gewone omgeving, met de dagelijkse stress... en vaak ook mensen om je heen die er duidelijk minder mee hebben, kan dit tegenvallen.

 

Daarom hebben de engelen voorgesteld dat we een ontmoetingsdag opzetten zodat je samen met anderen ervaringen en sessies kunt uitwisselen in een vertrouwde veilige omgeving.


Tijdens deze dag kun je ook al je vragen stellen die in de loop van de tijd ontstaan zijn. Waar nodig worden dingen die onduidelijk zijn nog eens uitgelegd en er wat meer verdieping op gegeven.


Ook worden de aanpassingen in zowel de Helen met Engelen als de Engelen Kaart Reading nog meegenomen. De aanpassingen voor het gevorderd PEE traject worden ook door gesproken.

 

Samen praten we hierover en je kunt ook diverse readingen en healingen uitwisselen in een prettige omgeving. Deze sessies kun je natuurlijk ook gebruiken om bij je opdrachten toe te voegen voor certificering.

 

Breng wel je eigen kaartensets mee, zodat je tijd bespaart in verband met het schoonmaken en inzegenen van de kaarten.

PEE Ontmoetingsdag 

 

 

Praktiserend Engelen Expert®