Weblog van Annelies Hoornik
  14-03-2007           

Onthand zijn

Soms zit een ongeluk in een klein hoekje of puntje, in dit geval in de punt van een nieuw slagersmes.

De man had gewaarschuwd dat het erg scherp is en dat kan ik inderdaad bevestigen. Tijdens mijn eerste snij acties ermee had ik me al lichtjes gesneden enkel en alleen door een korte aanraking maar eerder deze week ging het goed mis. Een zoete aardappel waar ik me met mijn oude mes prima een weg door wiebelde naar beneden ging met dit mes heel anders en ontaarde in een flinke jaap in mijn handpalm en langs de zijkant van mijn hand.

 

Rob liet zien dat hij alles onder contrôle heeft en had me in een oogwenk van tissues om het bloeden te stelpen en reiki voor mijn gemoedsrust voorzien, we hebben het even laten berusten waarna hij het kundig verbonden heeft.

 

Alles werkt gelukkig nog en goed ingepakt kan het helen, maar dan merk je toch snel hoe onhandig het is als er één van je handen niet volledig mee kan werken. Ik kan gelukkig wel een aantal dingen doen maar veel zaken moet ik letterlijk uit handen geven. Het dwingt me in een drukke periode letterlijk te delegeren en zaken los te laten en het rustig aan te doen.

 

Dat is even slikken want ik ben iemand die graag alles zelf in eigen hand houdt en dat gaat nu gewoon niet. Ik heb hiervoor toch een Angel Party moeten afzeggen, simpelweg omdat ik geen auto kan rijden op dit moment en kaarten schudden ook nog niet lukt en dat is toch een groot deel van de readings tijdens zo'n Angel Party. Het is dan ook erg prettig wanneer je vrienden helpen en zaken toch goed komen in en om het huis.

 

Ondanks dit alles gaat de beurs zondag gewoon door, ik heb er het volste vertrouwen in dat ik dan weer readings kan geven en dat het een geweldige dag wordt.


Meld je nu aan voor de workshop Aquarius Akasha reading en healing op 21 augustus of kijk bij onze thuis studie cursussen die kan je doen wanneer je wilt, ook tijdens de vakantie!Reacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief