Weblog van Annelies Hoornik
  11-01-2007           

Nu al druk voor Dutch Angel Day 2007

Dutch Angel Day is 8 september en toch ben ik er nu al een week erg druk voor aan het werk.

Voornamelijk onderzoek naar uiterste data voor advertenties, persberichten en het huren van een aantal zaken die we nodig zullen hebben tijdens de dag.

 

Ook ben ik druk om iedereen te achterhalen die ik wil vragen me te helpen en omdat het snel een grote lijst van taken en nog te ondernemen zaken werd heb nu naast een normale en electronische agenda ook een project planner.  Ik was er niet zeker van of dat wel wat voor mij is maar ik was na 1 dag al om en heb nu haast de neiging alles er in te stoppen.

Ik ben er erg enthousiast over, het is door alles wat gedaan moet worden in te voeren en de data die je weet er bij te zetten, maar ook de volgorde waarin dingen zitten automatisch te laten bepalen door aan te geven wat na elkaar kan. Veel overzichtelijker nu en de stress van alles te moeten onthouden en niet precies te zien hoe ver je met alles bent is helemaal weg.

Eerder heb ik al eens geblogged over time management en hoe dat er voor zorgt dat ik me veel rustiger voel. Dit helpt er ook aan mee. Het maakt het hoofd leeg omdat ik weet dat alles goed genoteerd staat en ik alleen de software maar hoef te starten om te zien wat er nog gedaan moet worden.


Vandaag is dat onderzoek naar een aantal aartsengelen zodat de workshop ook inhoud heeft.

 

Ik wens iedereen een goed georganiseerde, stressvrije dag met veel engelen plezier


Boek nu de Helen met engelen cursus op 11 juli, de Derde oog ontwikkelen cursus op 12 juli of leer thuis Manifesteren met Engelen in de online cursus!Reacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief