Weblog van Annelies Hoornik
  12-10-2010  08:38:53         

Millieubewust lesgeven

Angelo - Engelencursus gaat met ingang van komend weekend de catering millieubewuster aanpakken.

 

Eerder werkten we met mokken en glazen maar dat levert weer veel afwas(machine) gebruik op met alle bij behorende chemicalieën en dat zat me niet lekker. Daarom heb ik rond gekeken en besloten verder gebruik te maken van koffie/soep bekers van bioware en ook de glazen voor water te vervangen door "glazen" die gemaakt zijn van mais en er uitzien en voelen als plastic.

  

De lepeltjes worden roerstaafjes en alles wordt verzameld in een zak die samen met de gebruikte producten binnen 60 dagen volledig tot compost vergaat zonder uitstoot van schadelijke stoffen.

bioware bekers tijdens de lessen

Ook voor de Wicca Ervaring weekenden waarin we samen een Sabbat lunch hebben zal servies en bestek uit deze serie gebruikt worden.

 

Op deze manier kan Angelo - Engelencursus naast de maandelijkse donaties aan de doelen Wildlife Warriors, Doe een Wens, No-Kidding, The Dolphin Research Center en Stop Aids now ook zo bijdragen aan een betere wereld.


Boek nu de Aquarius Angels Healing cursus op 22 augustus, leer Tarot kaarten lezen op 29 augustus of leer zelf thuis Mediteren in de online cursus!Reacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief