Weblog van Annelies Hoornik
  28-07-2007           

Live op Radio 2 bij Capuccino

Ik werd eerder deze week gebeld door een medewerkster van Radio 2 - Capuccino, ze wilde weten wat ik er van vind dat de Noorse prinses met engelen praat en hoe ik denk dat ze dat doet. Beluister de uitzending maar houdt er wel rekening mee dat het een uitzending van 3 uur is en er die dag nog een aantal gasten voor mij waren, de media player zal rond 1:36:10  het gesprek weergeven dat ik met Ghislaine had.

 

Naar aanleiding van ons gezellige gesprek aan de telefoon ben ik uitgenodigd vandaag in de uitzending te zijn en over engelen te praten. Het is op Radio 2 en het stukje waar ik mee mag praten is net na 10 uur.

 

Mogelijk blog ik er later nog over wanneer ik weer terug ben......

 

........

 

Het is nu enkele uren later en ik ben inmiddels weer terug uit de Studio in Hilversum.

 

Ik werd vanmorgen vroeg al gebeld door een medewerkster van de studio dat het programma vanwege de regen naar binnen verhuisd was, het zou namelijk eerst buiten op een klein eilandje in de Loosdrechtse plassen uitgezonden worden.

Met een vernieuwd adres op zak, een Tomtom en Rob achter het stuur zijn we redelijk vroeg voor de zaterdag van huis gegaan. Onderweg bleek dat Ken (mijn australische stemmetje) niets meer zei en even later viel het scherm ook uit. Normaal zou ik hier stress van hebben maar ik heb het geheel lekker weg gestopt en gebruik gemaakt van de technologie die internetten via telefoon ook mogelijk maakt en daar via een routeplanner de route opgezocht. Met dit op papier zijn we verder gegaan en eenmaal in Hilversum hebben we met de hulp van een paar vriendelijke mensen onze weg om de omleidingen gevonden naar de studio. 

 

Een mooi en groot gebouw, met veel kleurtjes en media om je heen. Het geluid van radio was meteen uit het trappenhuis naar de receptie al te horen. We werden meteen opgehaald door iemand van het programma en vriendelijk begeleid naar de studio en van wat te drinken en eten voorzien. Ondanks de snelle verhuizing van de show was de sfeer erg zonnig in de ruimte met een fraaie gevlochten rieten hoorn waar zonnebloemen uitstaken en ik vond er ook nog een mooi wit kaarsje dat ik in overleg met Ghislaine nog aangestoken heb. Alles bij elkaar een fijne sfeer voor een engelen gesprek. 

 

 

 Annelies op de Radio

 

Als simpel mensje heb ik dan ook zenuwen net voor "mijn" stukje kwam en ik heb de engelen ook meteen gevraagd me te helpen en door me te spreken. Tenslotte is het hun boodschap, niet die van mij die uitgedragen wordt. Zodra Ghislaine me ook aan het woord liet merkte ik dat de spanning wegviel en de woorden heel makkelijk kwamen. Voor ik er erg in had was de tijd al om en vond ik het eigenlijk jammer dat we maar een stipje van de top van de engelen ijsberg hadden aangeraakt.

 

Ik had graag nog meer gepraat over hoe engelen met mensen proberen te communiceren en hoe ze steun en adviezen door laten komen. Toen ik net stond te bedenken of ik nog moest blijven of dat we weer in de auto zouden stappen werd me gevraagd of ik nog even wilde blijven zitten omdat er veel gebeld werd. Al met al ben ik tot 11 uur bij Ghislaine blijven zitten en heb waar gevraagd nog iets toegevoegd.

 

Er belde onder andere een mevrouw die aandacht wilde vragen voor de "Aardse engelen" die in de vrijwilligerszorg palliatieve hulp verlenen. Geweldige vrouw dat ze dat naar voren bracht en natuurlijk zijn deze vrijwilligers allemaal kanjers, echte helden, die veel goeds doen. Zij worden allemaal bijgestaan door Aartsengel Azrael. Ik hoop dat ze nog lang en met veel inzet dit goede werk mogen blijven doen.

 

Na het 11 uur nieuws hebben we nog even mee geluisterd en hebben voor het aanwezig zijn een leuk NCRV badlaken met reiswekker ontvangen. Ik vond het een ervaring die zeker de moeite waard was en wat mij betreft ook wel een herhaling waard.

 

 


Boek nu de Aquarius Angels Healing cursus op 22 augustus, leer Tarot kaarten lezen op 29 augustus of leer zelf thuis Mediteren in de online cursus!Reacties


04-08-2007    Annelies   

Hallo Joke,

we habben allemaal 4 kanalen waar we onze informatie over kunnen ontvangen. Als jouw voorkeurs kanaal voelen is en niet zien, dan waht je wellicht op de verkeerde bevestiging.

Ik heb daar een artikel over geschreven eerder op dit blog, je kan het hier lezen
http://www.engelencursus.nl/De-echte-helderziendheid-en-paranormale-gaven.html

Wellicht dat je meer van je engelen merkt wanneer je alert bent op tekens uit het juiste kanaal.

Engelen groetjes
Annelies

11-10-2007    mirjam fons en sam hendrikx strijbos   

Hallo Annelies, mijn zoontje Sam word speciaal beschermd door aartsengel uriel en is daar ook speciaal voor uitgezocht. Jaqueline Seelen(medium) mocht dit aan ons doorgeven en het was de eerste keer dat ze zoiets door mocht geven wat dus betekend dat het bijzonder is. Zou je me iets meer kunnen vertellen over aartsengel Uriel of kun me vertellen waar ik die informatie kan vinden?

Groetjes Mirjam.

11-10-2007    Annelies Hoornik   

Hallo Mirjam,

elke aartsengel is beschikbaar om iedereen te helpen. Dat aartsengel Uriël bij je zoontje Sam is is dus een vrij normaal verschijnsel.

Eigenlijk zou je denken dat als het medium zo bijzonder was zij ook wel wat meer over Uriël te vertellen zou hebben, maar goed. Ik hoor regelmatig dingen waarvan ik denk dat zo ongeveer alles gezegd wordt om iemand maar het idee te geven dat zij, of de persoon waar de vraag voor gesteld wordt speciaal is.

Helaas moet ik je daar even wakker schudden dus.
Iedereen heeft beschermengelen...ja meervoud... en aartsengelen bij zich. Afhankelijk van waar je als persoontje mee bezig bent zullen de aartsengelen wisselen. Het is dus niet zo speciaal.

Over Uriël wordt veel gezegd, je kan er in bijna elk engelen boek wel iets over lezen. Het is één van de bekendste aartsengelen. In bijna elk religieus geschrift vind je ook wel een omschrijving van Uriel.

Engelen groetjes
Annelies

08-10-2009    Anja van Velsen   

steevast om 3.00 snachts wordt ik wakker ,welke engel staat voor dit tijdsstip?
Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief