Weblog van Annelies Hoornik
  12-11-2007  15:10:12         

Je levensdoel vinden en hoe de engelen je daarbij helpen

Door het geven van veel readings merk ik dat er een aantal top vragen spelen bij mijn klanten.

De top 3 gaat over gezondheid, levensdoel en liefde, daarna is werk ook altijd een populair onderwerp.

 

Klanten stellen me vaak diezelfde vraag tijdens een reading. Ze willen weten wat hun doel hier op aarde is, de reden dat ze hier zijn. De verwoording is soms net even anders maar het antwoord dat gezocht wordt is hetzelfde.

 

Men is op zoek naar richting, dat vinden waar ze goed in zijn, gelukkig van worden wanneer ze het doen en het liefst is dat meteen ook iets waar ze anderen mee helpen en als het mogelijk is daar ook de rekeningen van betalen.

De engelen geven graag adviezen om mensen op hun pad te helpen, waar echter vaak een verwachting is die niet reëel is, is dat men denkt dat er een kant en klaar pakketje met eindplaatje en stappenplan gegeven zal worden.

 

Het werkt echter iets anders. De engelen geven je een richting en vragen wat vertrouwen. De aartsengel Michael laat je graag de volgende stap op je pad zien en eventueel ook nog wel de stap die je daarachter kan zetten, maar dan wacht hij. Vrije wil is belangrijk en de engelen wachten dus tot je ook daadwerklijk kiest om hiervoor te gaan en die eerste en tweede stap zet.

 

Zodra je dit doet krijg je direct hulp en de volgende stappen worden zichtbaar, toevalligheden beginnen te gebeuren en juist die dingen die je moet weten hoor of zie je ineens overal, mensen die je kunnen helpen kom je dan ook toevallig tegen. Alle krachten werken samen om je vooruit te stuwen naar dat levensdoel toe. Want dat is wat er gebeurt wanneer je op het juiste pad bent. Alles gaat ineens soepel, deuren gaan open en hulp is overal. Alles synchroniseert om je zo snel mogelijk daar te brengen waar je naartoe moet.

Voor ons is dit soms een beangstigende ervaring, je komt in een stroomversnelling die zo hard kan gaan dat je ineens niet meer zeker weet of dit wel is wat je wilt. Dat komt omdat die eerste en tweede stap nog te overzien waren en onze georganiseerde hokjes geest alles graag eerst wil weten en sorteren, bekijken en beslissen.... terwijl wanneer we juist recht op dit levensdoel afstevenen het zo hard gaat dat je niet veel tijd meer hebt om dit te doen. Je beste kompas is dan je hart, voel hoe je daar reageert, voelt het goed... blijf dan in die flow en heb wat vertrouwen.

 

De engelen kunnen je alleen adviezen geven voor je hoogste goed, dat wat je naar dat levensdoel brengt en je daarbij helpen. Dus wanneer je jouw twijfelende hersens even niet in de weg laat lopen maar je hart durft te volgen blijf je in hoog tempo richting je zieledoel gaan.

 

Waaraan herken je nou dat je niet richting dat zieledoel gaat?

Alles loopt stroef, dingen die je wilt doen lukken niet, plannen gaan niet door, deuren sluiten voor je in plaats van dat ze openen. Alles lijkt tegen te werken, je krijgt het gevoel dat je vast zit. Dit kan al jaren het geval zijn of je kan vanuit die eerder genoemde stroom ineens in dit terecht komen en dan vraag je je af wat er gaande is.

Wat er aan de hand is is het volgende, je hebt ergens een keus gemaakt die niet met dit zieledoel overeen stemt, bijna altijd zijn dit keuzes die genomen worden doordat we bang zijn dat er iets fout gaat. Vaak vermomd in goed klinkende logica. Het grootste struikelblok is geld, we zijn bang dat we door ons hart te volgen niet meer in staat zijn de rekeningen te betalen en maken vervolgens keuzes die daarop gebaseerd zijn. Dit zijn de zogenaamde angst gebaseerde keuzes. Wanneer we kiezen uit liefde, voor iets waar wij zelf en anderen blij van worden dan regelen de engelen dat we ook alles wat we nodig hebben krijgen.

 

Dat volledige pakketje waar mensen dan naar op zoek zijn, krijg je dus niet van een engel. Je krijgt een globale richting en een paar stappen.... en dan is de vraag..... kies je uit angst of uit liefde?

Jouw engelen staan altijd klaar om te helpen, jij wacht niet op hen, zij wachten op jou....

 

Je kan het vergelijken met rijden in het donker, je kan van hier naar Frankrijk rijden in het donker met alleen je koplampen en de straat verlichting die een stukje vooruit schijnt en niemand heeft daar moeite mee, je volgt gewoon de weg in globaal de richting waar je heen wilt en vertrouwt erop dat er meer straatlampen, borden en verlichting zal zijn verderop waardoor je de weg wel vindt.

 

Geef de engelen eens hetzelfde vertrouwen en zie wat er gebeurt. Bijzondere en mooie dingen zullen dan op je pad verschijnen.

 

 


Boek nu de Helen met engelen cursus op 11 juli, de Derde oog ontwikkelen cursus op 12 juli of leer thuis Manifesteren met Engelen in de online cursus!Reacties


12-05-2008    Hans   

Mooie, aansprekende tekst.

08-07-2008    maureen   

Mijn ex beheerst mijn leven teveel.
Niet emotioneel maar met negatieve energie mijn kant op te sturen.
Vanaf vandaag ga ik de engelen om hulp vragen.

Groet maureen

Bedankt voor de bemoedigende worden

11-10-2008    sandra   

Dat is toevallig,mijn ex ook,en zit in een erg complexe situatie wat energie betrefd..Ik heb al hulp gevraagd,maar heb er nog niet echt genoeg mn best voor gedaan,want hij komt er nog steeds doorheen.

22-11-2008    tiziana   

je hebt gelijk.. maar ik zit nu in een moment dat ik niets voor mijn pad heb liggen dat me aanspreekt, ik heb iedere dag het vertrouwen dat het naar me toe zal stromen en dat ik alleen er open voor moet staan . ik ben maar 18 jaar dus weet nog helemaal neit wat ik nou wil.
bedankt voor de inspiratie
gr tiziana

20-12-2008    jeroen   

Niet meer "zien is geloven" maar "geloven is zien".
Maar de angsten zijn basis voor ongeloof en ook verblindend... Het valt niet mee zelfvertrouwen te vinden, zodat ik ook op m'n bek DURF te gaan. Zo smeek ik soms "naar boven" en zoek ik in teksten, hersens draaien overuren... Blijf ik toch vaak bang,
wantrouwig...
Wens me sterkte !
Ieder die dit leest ook sterkte,
Jeroen.

28-02-2009    joseline   

Dank je wel voor het zo helder verwoorden van wat ik weet maar elke keer vergeet. Onzekerheid, angst, twijfel ze hebben vel gezichten in mij. Maar simpelweg vertrouwen is genoeg om ze machteloos te maken. Het is zo'n heerlijk gevoel om af te dalen in mijn buik en vertrouwen toe te laten. De rust die dat met zich meebrengt is weldadig. Ik wil jullie graag mijn mantra meegeven, misschien heeft iemand er iets aan. Rust, vertrouwen, eigen weg, eerste keuse, ben ik trots op , mij!

27-10-2009    Mike   

Ik heb de hulp van engelen meer dan nodig, ik zit in een vicieuze cirkel te draaien en geraak er niet uit
Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief