Weblog van Annelies Hoornik
  20-01-2009  15:04:28         

Inauguration day

 President Obama

President Barack Obama

Op deze 20e januari 2009, komt er een nieuwe president in de Verendigde Staten. Dit is barack Obama en men heeft hoge verwachtingen, dit is ook wel nodig in een tijd waarin het land in allerlei crisissen verkeerd.

 

Sommige mensen zijn van mening dat Obama een lichtwerker is en het zou me niet verbazen. Wat ik van de speaches gezien heb, maar vooral van zijn energie die hij uitstraalt, denk ik dat het iemand is die er echt voor wil gaan alles beter te maken en dat het niet een machtsbeluste politicus is.


Het feit dat hij de 44e president wordt is voor de engelen aanhangers een teken dat hij ook geholpen wordt door de engelen, dat werd Bush ook, maar hij hoorde ze blijkbaar niet zo goed. Laten we de positieve verwachting hebben dat Obama ze wel goed hoort en met ze samen zal werken om het land en de wereld te verbeteren..


Neale Donald Walsh stuurde deze quote voor vandaag:

On this day of your life, dear friend, I believe God wants you to know... ....that on this day will you have an opportunity to attend your own inauguration.


You are invited by life to elect yourself a Spiritual Leader, and to take office today. What does a spiritual leader say?

 

A spiritual leader does not say, "Follow me."

 

A spiritual leader says,"I'll go first."

 

Decide today to take the oath: I promise to go first in demonstrating forgiveness, compassion, understanding, generosity, kindness, cheerfulness, positivity, and love.

Love, Your Friend....

Neale


Meld je nu aan voor de workshop Aquarius Akasha reading en healing op 21 augustus of kijk bij onze thuis studie cursussen die kan je doen wanneer je wilt, ook tijdens de vakantie!Reacties


22-01-2009    Karin Huijsman   

Hoi Annelies, Ja wat een geweldige charisma heeft deze man, ik heb ook echt "ademloos" geluisterd naar zijn woorden; geloof, samen, authenticiteit terug brengen, hoop....
En ja de de wereld is ook hiermee weer zo aan het veranderen, ten goede. Alleen; wie durft te staan voor zijn of haar leven? Geloof in jezelf en volg het pad dat er voor je ligt....
Liefs,
Karin
Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief