Weblog van Annelies Hoornik
  19-10-2006           

Hoofdpijn en de Hemelse Stofzuiger

De Aartsengel Michael staat er om bekend dat hij mensen in nood helpt, beschermt en zelfs kan helpen met slapeloosheid. Wat veel mensen niet weten is dat hoofdpijn en andere zeurende pijntjes soms ook gewoon een opeen stapeling van energie kan zijn. Deze energie stagneert dan op zo'n plek en veroorzaakt ongemak.

 

Dit soort energie wordt ook wel negatieve energie genoemt en dat betekend simpelweg, niet gefocuste, emotioneel geladen energie. We denken de hele dag, het maalt maar door in ons hoofd en als je er eens aandacht aan besteedt zul je merken dat je eigen gedachten vaak erger zijn dan je over anderen denkt. Toch is die energie wel gefocust, maar op onszelf gericht. Niet gefocuste energie is energie die vrijkomt bij emoties en die niet persé aan iemand gericht zijn. Meestal treffen we de wat mindere emoties omdat onze maatschappij nou eenmaal erg prestatie gericht is en ons door veel reclame probeert wijs te maken dat we niets waard zijn of een slecht leven hebben tenzij we produkt X kopen. Hierdoor ontstaat veel onvrede, ook het maar moeten voldoen aan bepaalde verwachtingen waarvan we denken dat anderen die van ons hebben zorgt voor veel negatieve gevoelens. Dit zijn de energieën die we terug vinden in bijvoorbeeld hoofdpijn en nek en schouder pijn.

 

De Aartsengel Michael kan gevraagd worden om met zijn hemelse stofzuiger dit soort energieën via de kruinchakra weg te halen. Wanneer de te sterke concetratie van energie weg genomen is wordt de energie stroom omgedraaid en komt er engelen licht voor in de plaats die ontspanning en een aangenaam gevoel geeft. Dit kan bijzonder pijn verlichtend werken en is zeker waard om de volgende keer te proberen in plaats van een aspirine.


Meld je nu aan voor de workshop Aquarius Akasha reading en healing op 21 augustus of kijk bij onze thuis studie cursussen die kan je doen wanneer je wilt, ook tijdens de vakantie!Reacties


18-08-2009    Tanja   

hoe werkt dit dan ?
wat moet je doen ?

20-01-2011    vivian   

Ik heb geconstateerd dat er een verdwaalde zieel van een overleden man bij mij in de buurt is.het gaat om een man in 60,draag een beige hoed,gestreepte hemd en zwarte hoed die heel goed had geleefd maar had een slecht karakter.het is zo dat hij mij had gekozen,maar ik wil hem weg omdat hij me in de weg staat.(?)hoe kan ik de hemelse stofzuiger gebruiken om hen weg te zuigen en hem naar de dodenrijk te sturen.
dank je
vivian.

20-01-2011    annelies   

Hallo Vivian

met de stofzuiger stuur je niemand naar het dodenrijk. Daar ga je anders mee om. ga eens op een consult bij een van de Praktiserend Engelen Experts® om dit te laten doen, of leer dit te doen in een workshop. Dat hoef je niet bij mij te leren, er zijn wel meer mensen die je dat duidelijk kunnen maken. Beide boeken die ik geschreven heb geven je ook informatie over hoe hier mee om te gaan.

Annelies
Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief