Weblog van Annelies Hoornik
  26-06-2008  09:06:55         

Het vieren van de zomer

De meeste mensen die regelmatig een workshop volgen of het blog lezen of anderzins bij Angelo en Engelencursus betrokken zijn weten dat ik elke maand aan 4 goede doelen doneer. Dit met name omdat ik zo blij ben dat het kan, dat ik mensen en dieren kan steunen door te doneren. Ik ben dan wel niet actief bezig op die fronten, maar ik gebruik het geld dat ik verdien met het uitvoeren van mijn zieledoel wel weer voor een deel om terug te geven aan onze planeet en zo steun te bieden waar het nodig is.

 

De vier goede doelen die momenteel gesteund worden zijn

 

Doe een Wens

Wild Life Warriors Worldwide

Stop Aids Now

No-Kidding

 

Ik ben van Kinderstem overgestapt op No-Kidding. Een gevoelsmatige keuze.

 

Om te vieren dat het met Angelo en Engelencursus goed gaat heb ik deze maand de donaties verdubbeld. Ik had dat structureel al gedaan vanaf de jaarwisseling, maar om de zomer te vieren nu nog eens.

 

Ook namens de klanten die zich met Jikiden hebben laten behandelen in de twee research weken tot nu toe heb ik een extra donatie kunnen doen van € 235,00. Dat brengt het totaal bedrag van donaties van deze maand op € 655,00.

 

Leven vanuit overvloed betekent delen met anderen in de overtuiging dat het universum op dezelfde manier ook met jou zal delen. Vaak richten we ons op alles waar we van denken dat het niet goed of genoeg is, liever kan je je aandacht richten op de zaken waar je dankbaar voor bent en vanuit dat standpunt ook eens kijken of je daarvan iets kan geven aan een ander.

 

Veel zomer plezier

Annelies


Meld je nu aan voor de workshop Aquarius Akasha reading en healing op 21 augustus of kijk bij onze thuis studie cursussen die kan je doen wanneer je wilt, ook tijdens de vakantie!Reacties


29-01-2009    Heleen de Wilde   

Ik vind dit een geweldig mooi initiatief en
zal er zeker aan meedoen.

Een licht groet, Heleen

29-01-2009    Annelies   

Hallo Heleen,,

geweldig, ik hoop op nog meer mensen die het zelfde gaan doen.

engelen groetjes
Annelies
Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief