Weblog van Annelies Hoornik
  20-10-2007  22:06:25         

Het Angelo en Engelencursus Forum is vandaag actief geworden

Het speelt al een tijdje dat ik mijn studenten een mogelijkheid wil bieden om onderling ervaringen uit te wisselen. Vandaag is dat gestalte gegeven in de vorm van een forum.

 

Ook is er binnen de Engelencursus.nl hoofdpagina een nieuwe menu optie verschenen. De studenten pagina. Daar kunnen de wicca studenten naar hun groeps pagina, daar is ook voor de student van de Reiki workshops, de engelen workshops en de wicca groep het forum.

 

Een aantal mensen zijn al aangemeld maar lang niet nog niet allemaal natuurlijk.
Kom eens langs en praat met medecursisten over je ervaringen. Ongetwijfeld kan je elkaar tips en truukjes vertellen en onderling ook vragen beantwoorden die opkomen.

 

Het eilandje waar ik veel studenten over hoor... dat eenzame eilandje heeft nu allerlei bruggen naar andere eilandjes zodat we samen gezellig onder elkaar kunnen praten over onze interesses.

 

Veel plezier

Annelies


Boek nu de Aquarius Angels Healing cursus op 22 augustus, leer Tarot kaarten lezen op 29 augustus of leer zelf thuis Mediteren in de online cursus!Reacties


30-05-2008    henny van zanen   

Hoi, Ik heb gisteravond een gesprek gehad met derrick, en hij zei, en wat ikzelf al een beetje wist, dat iki spiritueel begaafd ben, en dat ik er iets mee zou moeten doen, dus vandaar dat ik schrijf. Ik zou graag wat informatie willen over wat ik zou kunnen doen. Ik voel dingen aan en weet bepaalde dngen, dat is soms voor mij een raar gevoel een gevoel dat in af en toe niet kan platsen. Ik hoop iets te horen. Met vr. groet Henny.

30-05-2008    Annelies   

Hallo Henny,

zet aub nooit je telefoon nummer op een blog dat iedereen kan lezen, dat is vragen om vreemde telefoontjes.

Annelies
Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief