Weblog van Annelies Hoornik
  06-08-2007           

Gewoon even lekker weg met de waterbus

Gisteren, zondag  5 augustus was natuurlijk een top zomerdag. Mooi weer en een strak blauwe lucht nodigen veel mensen uit om op stap te gaan. Voor ons was dat ook zo. Eindelijk mooi weer na de regen en... we hebben allebei vrij.

 

Ik had Rob gevraagd om zaterdag terwijl ik een Reiki workshop gaf alvast eens te kijken wat we zouden kunnen gaan doen, bij voorkeur iets op het water.

 

Goede denker als hij is voorzag hij dat het druk op de wegen zou worden, met name naar het strand en heeft hij het dichter bij huis gezocht. We zijn vanuit Rotterdam met de waterbus op stap gegaan. 

 

Een heel nieuwe ervaring, wel lekker om op het achterdek de wind en zon in je gezicht te voelen. De warerbus stopt onderweg op een aantal plekken waar je er af kan of kan overstappen naar een andere waterbus naar de molens bij Kinderdijk of naar de Biesbosch. Een mooi natuurgebied dat we de volgende keer willen bezoeken.

 

Biesbosch 
Dordrecht 

Omdat dit ons eerste tochtje met de waterbus was hebben we ervoor gekozen om in Dordrecht uit te stappen en de stad in te gaan, we hebben lekker door de oude kern gewandeld en ergens een lekker koel drankje op een terrasje gedronken.

 

Daarna met de laatste waterbus weer een uurtje terug naar Rotterdam waar we het afgesloten hebben met een lekker etentje in een restaurant aan het water. Voor mij een echt fijne, ontspannen dag en zeker de moeite waard om vaker te doen.

 

Zo'n dagje weg is echt goed om bij te tanken en weer vol goede ideeën verder te gaan met werk, voorbereidingen van nieuwe workshops en natuurlijk al lopende projecten.


 


Meld je nu aan voor de workshop Aquarius Akasha reading en healing op 21 augustus of kijk bij onze thuis studie cursussen die kan je doen wanneer je wilt, ook tijdens de vakantie!Reacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief