Weblog van Annelies Hoornik
  28-11-2006           

Even weg naar Rome

 

Afgelopen weekend zijn Rob en ik even weg geweest om bij te tanken.

We hadden gekozen voor Rome omdat we er nog niet geweest waren en het ons wel een stad leek waar je je even kan bezig houden. 

 

Dat is erg goed uitgepakt. Het weer was geweldig en we hebben vrijdag even lekker rond gekeken in het collosseum en de archeologische opgravingen van het oude forum. Er was echt zoveel te zien, ik wist niet waar te beginnen. Ook hebben we het monument aan het Piazze Venezia bezocht.

 

Zaterdag hebben we besteed aan het bezoek van de musea van het vaticaan en de Sint Pieter. We hebben aan het eind van de middag en avond nog rond gekeken in de stad bij bekende zaken als de Trevi fontein en de spaanse trappen.

Rome 

Op zondag hebben we het rustig aan gedaan en naast het piaza del popolo ook nog door de stad gelopen en op de diverse pleintjes lekker geluierd in de zon. De sfeer in de hele stad is bijzonder relaxed en prettig.

 

Echt een aanrader als je er even tussen uit wilt.


Boek nu de Helen met engelen cursus op 11 juli, de Derde oog ontwikkelen cursus op 12 juli of leer thuis Manifesteren met Engelen in de online cursus!Reacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief