De Engelen van Helderzienheid


Deze Engelen staan altijd tot je beschikking wanneer je de waarheid helder wilt kunnen zien of wanneer je hulp nodig hebt met je derde oog. Hun taak is enkel en alleen gericht op de beelden die je via je derde oog kunt ontvangen. Hoe werk je met deze mooie lichtwezens?


Er zijn een aantal dingen die je kunt doen. Wanneer je in een situatie bent waarbij je niet zeker bent of je de waarheid wel helemaal ziet of voorgespiegeld krijgt, kun je aan de Engelen van Helderziendheid vragen om je nu de waarheid helder te laten zien op een manier die je ook direct begrijpt.


Je zult merken dat sommige zaken dan ineens meer onder je aandacht gebracht worden en andere weg lijken te vallen. Dit geldt niet alleen voor beelden maar ook voor wat je hoort. De delen van de hersenen die horen en zien verwerken liggen zo dicht tegen elkaar aan dat ze vaak samen reageren op een verzoek aan deze Engelen.


Ze kunnen je ook helpen om beelden te zien die je informatie geven, dit zijn meestal beelden in je geestesoog. Dat is hoe veel informatie via het derde oog getoond wordt. Vraag de Engelen van Helderzienheid om je duidelijk te laten zien wat voor jou nu belangrijk is, mogelijk zie je heel wat anders dan je verwacht. Soms liggen onze prioriteiten verkeerd en zijn we druk bezig met afleidingsmaneuvres die ons van ons werkelijke zielepad afhouden.

 Engelen van Helderziendheid


De Engelen van Helderzienheid kunnen op jouw verzoek ook tijdens je slaap, angsten om helderziend te zijn helen of je derde oog een goede schoonmaakbeurt geven zodat je gemakkelijker de beelden van Liefde uit de Hemel zien kunt. Het is aan jou of je ze hierom vraagt en het ook echt meent. Achter gehouden angsten voor enge beelden of voor dramatische toestanden zoals je ze in films ziet, zullen elk zicht belemmeren.  

 

 

terug naar de nieuwsbrief