De Engelen van de Seizoenen

 

De Aartsengelen Rafaël, Michael, Gabrël en Uriël

 

De engelen worden op vele manieren geassocieerd met allerlei zaken in ons dagelijkse leven. Een manier om naar de engelen te kijken is via de seizoenen.

 

Aartsengel Rafaël wordt verbonden aan de Lente.

Een tijd van creativiteit, heling en nieuw begin. Daarnaast kennen we deze aartsengel natuurlijk ook van zijn helende werk voor zowel mens als dier. Zijn specialiteit is het helen van het derde oog en natuurlijk had je dat eerder al gelezen bij het energiewerk van deze nieuwsbrief, goed bij het aanpassen ver verslavende gewoonten en diëten.

 

Aartsengel Michael wordt verbonden aan de Zomer.

Het teken van deze aartsengel is vuur en dat is gemakkelijk te koppelen aan de vurige bal van licht die de Zon in de zomer aan de hemel laat zien. Aartsengel Michael kennen we voornamelijk als de engel van bescherming en de vechter voor het goede, tegen het kwade. Verder is deze aartsengel heel nuttig als je problemen hebt met apparatuur. Vraag hem daar maar een bij om hulp, je zult versteld staan.

 

Aartsengel Gabriël wordt verbonden aan de Herfst.

Een tijd van oogsten, emoties en relaties. Deze engel helpt je alles in de flow te houden. Zoals hij dat ook doet wanneer je om hulpt vraagt bij projecten die in een sleur zijn geraakt, zal hij alles nieuw leven in blazen en helpen stromen. Een bijzonder steunende engel.

 

Aartsengel Uriël wordt verbonden aan de Winter.

De tijd waarin we meer binnen zijn en ons bezinnen over het afgelopen jaar en het komende jaar. Dit is ook de tijd waarin Aarden ons van nature gemakkelijker afgaat. Daarom helpt deze engel je ook om alles wat er om je heen gebeurt in je leven te integreren en wanneer je dat wilt om structuur in je leven te brengen.

 

 de engelen van de seizoenen

 

 

 

terug naar de nieuwsbrief