Weblog van Annelies Hoornik
  24-10-2006  10:55:50         

Engelen nummers

Ik werk al jaren met engelen nummers. Je hoort er wel eens over dat mensen steeds het zelfde nummer zien zoals 11:11 op de klok of 333 en getallen als 444, maar ook 112  of 717. Wanneer je ze 3 keer of vaker kort achter elkaar tegen komt proberen je engelen je wat te laten weten.  Het is één van de manieren waarop ze je berichten kunnen door geven.

Doreen Virtue heeft er een boek over geschreven dat alle nummers van 0 tot 999 uitlegt.

 

Je kan het ook korter houden en in haar boek Healing with the Angels achterin terug vinden. Daar heeft ze een lijst gemaakt van de meest voor komende en uitgelegd hoe je zelf de combinaties kan verklaren.

 

Voor mij werkt het al jaren heel goed, sinds ik merk dat het inderdaad ook altijd toepasselijk is op de situatie waar ik net over denk ben ik er ook alerter op geworden en als je eens een dag goed om je heen kijkt zul je merken dat er bijna overal nummers voorkomen. Buiten, maar ook binnen.

 

Ik besteed er tegenwoordig in de basis kennis workshop ook aandacht aan omdat het één van de makkelijkste manieren is voor engelen om met mensen te communiceren.

 


Meld je nu aan voor de workshop Aquarius Akasha reading en healing op 21 augustus of kijk bij onze thuis studie cursussen die kan je doen wanneer je wilt, ook tijdens de vakantie!Reacties


12-09-2007    Barbara   

Hoi, hoi

Ook ik zie elke keer 3:33 staan op wekkers in de kamer in de auto s'nachts wakker worden. Soms is het weg maar nu is het er weer. Vind het beetje eng! Moet ik dit eng vinden ?

groetjes

12-09-2007    Annelies   

Hoi Barbara

er is totaal geen reden om dit eng te vinden, het is juist erg goed nieuws. De verlichte meersters willen je laten weten dat ze dag en nacht met je werken op diverse niveaus om je zoveel mogelijk te helpen. Ze houden van je, leiden en beschermen je op zoveel ze kunnen.

Ik wordt altijd erg blij van zo'n boodschap :-)

04-10-2007    benikgek?!   

hallo Annelies,
Misschien dat je mij wat info kan verschaffen. Ik werd vannacht wakker en zag een man in mijn slaapkamer staan. Totaal in het donker, alleen het middelste gedeelte van zijn lichaam kon ik goed zien. Ik kan je precies vertellen wat hij aan had en hoe hij zijn handen had etc. Ik was klaarwakker!!!! Dit duurde een seconde of 20, ik dacht eerst dat t een inbreker was en dacht dat ik maar beter stil kon blijven liggen tot die weer weg ging. Maar hij ging niet weg, hij verdween langzaam. Ik weet niet waarom maar ik keek op de klok en t was 3.33 uur. Nu ben ik al heel erg blij te lezen dat dat een goed teken is, maar ik ben echt heel erg bang dat hij er vannacht weer is en wat hij van me wil. Of ben ik nu gewoon echt gek geworden?? Kun jij me misschien "helpen" of iig wat info geven??? Dankje! liefs benikgek?!

04-10-2007    Annelies   

Hoi lieve "benikgek" :-)

je bent niet gek! Je bent gewoon wakker geworden en hebt een beeld gezien van een meester die je wilde laten weten dat hij er is om je te helpen wanneer je dat wil.

Jij bent de persoon die hier de touwtjes in handen heeft, niet een ander. Wanneer het om meesters en engelen gaat zullen ze je vrije wil respecteren en wanneer je een meester of engel niet wil zien dan kan je dat gewoon aangeven en hoef je niet bang te zijn.

De engelen laten ook weten dat de tv series een verdraaid beeld geven van wat helderziendheid en is en wat er allemaal kan gebeuren. Erg spectaculair allemaal maar je hebt eigenlijk het spannendste al gehad hoor. Je ziet iemand staan en vraagt je af of hij iets van je wil. Had hij wat gewild dat was er al wat gebeurt. Dit was alleen maar een voorstellen en voorzichtig laten weten dat je hulp hebt.

Ik kan je angst goed begrijpen hoor. De engelen zeggen hierover dat wanneer je al eens een actie film of serie gezien hebt, dat je veel spectulairdere dingen gezien hebt dan dat er ooit van de andere kant komt.

Alles is goed en je bent volledig veilig.
Wanneer je toch bang bent kan je aartsengel Michael vragen je tijdens de nacht te beschermen.

Engelen groetjes
Annelies

08-10-2007    benikgek   

dankjewel annelies.
Ik ben de dag en nacht erna doodsbang geweest, maar nu gaat het weer. Er is gelukkig niets meer gebeurt, maar kan t niet helpen toch te blijven kijken als ik in bed ligt of er niets verschijnt. Ik blijf toch wat bang, al zeg je dat dat niet hoeft. het voelde gewoon niet goed.
En er zijn nu teveel negatieve dingen in me leventje waarbij ik dan niet snap dat die meester mij dan ook niet daadwerkelijk helpt. of hoe gaat dat in zijn werk? Ik weet gewoon nog steeds niet wat ik er mee aan moet.
Ik wil jou wel in ieder geval heel erg bedanken voor je reactie.
groetjes benikgek

08-10-2007    Annelies Hoornik   

hoi,

je angst en zoals je al zegt negatieve dingen die nu gebeuren staan in de weg voor je om het te merken. De hulp is er wel degelijk.

Denk aan de dingen die je wel wilt, in positieve woorden en dan zal het al een stuk makkelijker worden. Houdt je niet bezig met negativiteit of waar je bang voor bent. Dan vererger je het alleen maar

:)
Engelen groetjes
Annelies

25-11-2007    Joanna   

hoi!

ik had nog nooit van engelen nummers gehoord,
maar het viel mij wel op dat ik 626 heel vaak tegen kom. Dezelfde volgorde van de nummers zag ik zojuist ook weer terug in een voorbeeld dat gegeven werd over welke nummers je bijvoorbeeld tegen zou kunnen komen. ik zou graag willen weten wat die cijfers betekenen?
groetjes! Joanna

12-12-2007    Annelies   

Hoi Joanna,

de reactie komt wat laat, maar we waren even op vakantie :)

626 staat voor:
Het antwoord op je gebeden is de grote kracth van geloof en vertrouwen. Stijg uit boven alle illusies van problemen en claim de spirituele waarheid dat alles in Goddelijke perfectie is. Je gelooft zorgt voor wonderen

01-01-2008    Anne   

Hallo annelies

ik zag op de website sayb een verhaal over 11.11, het tijdssignaal van de engelen. En de klokkken geven meestal 4 cijfers. Hoe verklaar je dat vanuit de 3 cijferige code. Ik zie altijd 4 cijfers, het meeste 11.11, maar dan 12.13, 13.14 etc

01-01-2008    annelies   

wanneer je regelmatig 4 cijferige combinaties ziet dan kan je het eerste getal apart nemen en het 3 cijferige nummer apart bekijken. Het boekje Angel Numbers geeft daar ook uitleg over

12.13 bijvoorbeeld wordt dan opgesplitst in
1 en 213 en die staan voor
1 = wij zijn allemaal één en wij zijn aan elkaar verbonden door gedachten. Wees alert op wat je denkt en focus meer op wat je wenst dan op de dingen die je als verkeerd ervaart.
213 = Heb vertrouwen in je intuïtie. Sta open voor het ontvangen van berichten van de verlichte meesters en met name de Godinnen. Vertrouw op je gevoelens en handel daar ook naar.

Engelen Groetjes
Annelies

12-01-2008    rachel   

ik heb al geruime tijd iets met het cijfer 22. of ik zie 22.22 uur op de klok of een andere tijd met 22 erin, 22 in reklame's, nummerborden, tellers van de dvd, echt overal! laatst keek ik niet eens op de klok, zei tegen mijn vriend dat het nu 0.22 was en jawel!!! echt scary!!!
kan iemand me vertellen wat dit nummer betekend??? ik wordt er echt gek van!
groetjes rachel

20-01-2008    Ramon   

Wilde even reageren op Rachel...

Heb exact hetzelfde... 4 dezelfde cijfers achter elkaar, meestal 22.22. Maar heb het de laatste tijd ook met 11.11 en 16.16. Weet alleen ook niet wat deze betekenen.

ramon.

20-01-2008    Annelies   

Hoi Rachel en Ramon,

Doreen Virtue heeft een speciaal boekje geschreven waar alle combinaties van 0 t/m 999 in staan en als het om 4 keer het zelfde gaat, dan mag je er van uitgaan dat de boodschap met nadruk gebracht wordt.

Het is te vinden in de winkel en heet angel numbers

Annelies

13-02-2008    Judith   

Hallo Annelies

Ik heb al enige tijd dat ik elke keer 16;10 uur op de klok zie. En ik vraag me af wat ze me duidelijk willen maken. Kun jij het me vertellen?
Ik voel wel heel vaak aanwezigheid van ze.

Liefs Judith

13-02-2008    Annelies Hoornik   

Hallo Judith,

161 staat voor:

Houd je gedachten gericht op het spirituele en laat zorgen om materiele zaken los.

Engelen groetjes
Annelies

22-02-2008    rene   

Ik vind het wel heel bijzonder dat er meer mensen zijn die 22.00 zien ik zie dit heel vaak de laatste tijd,ik zie ook vaak 10.00 dit zal vast met elkaar te maken hebben een tijdje er voor zag ik heel vaak 11.11 ,ik ben best wel benieuwd wat dit betekend

22-02-2008    Annelies Hoornik   

Hallo Renee,

Het boekje Angel Numbers geeft het antwoord op al deze vragen ;)

engelen groetjes
Annelies

02-05-2008    Jeanet   

Hallo Annelies,

Ik heb de nummers van 11.11 en 3.33 noem maar op, nu al een paar jaar, maar de laatste tijd "duiken" ze wel heel erg vaak op.
Elke dag komen ze in beeld.
Vorige week,ik had mijn boodschappen gedaan, en wat moest ik afrekenen, ja hoor 111.11 ik stond perplex, en dacht direct, zijn "jullie" om me heen, wat betekent dit ? Zo ik heb net het boek besteld van Doreen Virtue, zodat ik het beter kan begrijpen wat deze nummers allemaal betekenen.

Groetjes,
Jeanet

20-05-2008    ina klaver   

hoi hoi allemaal de laaste tijd zie ik het nummer 5.55 steeds op de klok wat kan dit betekenen?

29-05-2008    Jaimy Kisters   

Hallo,
Leuk om hier van iedereen te lezen dat ik niet de enige ben met iets bijzonders noem ik het:D.
Al bijna een jaar komt het nummer 12 overal waar ik ben voor.
Mijn vriend en ik kregen een relatie op de 12e hij woont op nummer 12, en steeds is als ik op de klok kijk is het ja je raad het al 12 over.
Maar het mooiste ervan is na de dood van mijn neefje op 12 maart 2003 zei ik, uit dit nadeel ga ik een voordeel halen nummer 12 wordt mijn geluksgetal.
En nu jaren later zie ik het overal, mij maakt het niet bang:D maar het heeft me gestimuleerd om een staatslot te kopen met het nummer 12 achteraan:D.
Hoop dat iedereen het zo kan ervaren.
Want uiteindelijk is het gewoon iets heels moois.
Want niet iedereen heeft het:D.

Heel veel liefs,
Jaimy

04-06-2008    Annelies   

Hallo

ik ben weer terug van weg geweest.
Hieronder de nummers van de laatste reacties.

555 = aanzienlijke levensveranderingen en transformaties staan op het punt te gebueren. Je hebt de mogelijkheid om uit een status-quo te komen en je leven te veranderen in het mooie leven dat je verdient.

Jaimy, wanneer je steeds het zelfde blijft zien over zo'n lange periode dan betekent dit dat de berichten nog niet goed duidelijk zijn geworden anders hoeven ze het niet steeds te herhalen.

12 = Heb vertrouwen dat Spirit tot je spreekt door herhalende gedachten, ideeën en inzichten die je leiden naar verbeteringen in je leven of dat van anderen. Laat positieve affirmaties je de weg wijzen.

12-06-2008    annebloem   

hallo Annelies fijn dat je zon pagina hebt om vragen van mensen te beantwoorden, nu zag ik het getal 22 al een aantal keer voorkomen nu zei je al dat alles in het boek te vinden is, maar zou jij me mischien iets over dit getal kunnen vertellen. of over 22.22 en waarom hebben zoveel mensen te maken met juist dit getal, het is bijna een beetje freaky ik was nooit met getallen bezig tot dat mijn zus me er op wees en zei dat als je bijvoorbeeld 10.10 of twee andere dezelfde getallen had, er iemand aan je dacht...

klopt dit

alvast bedankt!

groetjes

12-06-2008    Annelise   

Hallo,

het is eigenlijk geen pagina om vragen te beantwoorden :-) engelen werken met nummers en wanneer je een cijfer of getal binnen korte tijd 3 of meer keer ziet, dan mag je er vanuit gaan dat de engelen je een bericht proberen te brengen door middel van nummers.

22 staat voor dat je overtuigingen je werkelijkheid creëren. Dit betekent voor goede en minder goede overtuigingen het zelfde, je maakt dat tot je realiteit. De engelen vragen je dan ook om vertrouwen te hebben en je te richten op het positieve.

Het feit dat je 22.22 ziet zou dus duiden om meer nadruk nog van de boodschap.

18-07-2008    D.   

Hoi,
Ik heb een lange periode van ziekte achter de rug.
Voorheen droomde ik heel vaak van een trechter waar ik in viel in mijn droomen , maar bij het einde werd ik iedere weer wakker.
Na mijn ziekte werd ik iedere keer weer snachts wakker om 3:33 uur.
Wat betekend dit .
Moet ik mij ongerust maken , of niet.
Wie weet hier een antwoord op.

07-08-2008    Vincent   

Laatste paar dagen zie ik 3.33 als ik 's nachts wakker wordt, al 2x maar ook heel toevallig 7.06 al 2x. Heb wel hele moeilijke periode momenteel, dus vraag me sterk af wat dit betekend.

3.33 x 2 = wel 7.06 bizar!

Ook heb ik wat met het getal 7

07-08-2008    Annelies   

in de winkel(zie menu hierboven aan) is sinds kort het nederlandse boek getallen van de engelen te koop. Daar kan je al deze combinaties in vinden. Wel pas als het 3 keer is gaan lezen

engelen groetjes
Annelies

25-08-2008    flower   

hallo annelies

iets meer dan vier jaar geleden, toen ik inverwachting was van mijn oudste kind zag ik elke avond 22:22 en dacht bij mijzelf wat is dit toch,wat willen ze mij hier mee duidelijk maken.
nu vier jaar later begin ik steed meer te zien.
17:!&, 18:18 . 14:14 etc etc , net zag ik 19:19.
wat is er aan de hand. ik weet niet meer wat ik hiervan denken moet.
en ik hoop dan ook dat jij annelies mij hier een
antwoord op wil geven. moet ik me hier ongerust over maken. alvast bedankt voor je antwoord.

25-08-2008    Annelies   

Hallo Flower,

er is geen reden om je ongerust te maken. De engelen willen dat je weet dat ze er voor je zijn. Ze kunnen je door middel van getallen berichten geven die je sturen in de voor jou beste richting.

In het boek getallen van de engelen dat je in de webwinkel, maar ook in de boekhandel, kan vinden kan je precies lezen wat deze getallen betekenen van 0 tot 999

engelen groetjes
Annelies

26-08-2008    flower   

Hoi annelies

Bedankt voor je reactie,en ik ga zeker het boek kopen. want ik ben al heel lang bezig met het communiceren met engelen, misschien dat ik het
daarom ook nu veel vaker zie. ik heb echt iets met engelen.
dus doormiddel van het boek ga ik me er nog meer in verdiepen wat ze mij als boodschap willen geven. meestal als ik met ze comuniceer in alle stilte dan krijg ik al vaak het antwoord. maar ze willen mij nog iets extra's benadrukken.
maar ik dacht dat het negatief was die getallen op de klok, omdat ik het niet inverband trok met engelen getallen , er weer wat bij geleerd in dit spirituele leven. wat elk mens ondergaat, de 1 wat sterker dan de ander.
nogmaals hartelijk dank voor je geruststelling.

veel liefde en licht groetjes
flower

28-08-2008    Arlette   

Hoi Annelies,

afgelopen nacht ben ik voor de 3de keer oprij wakker geworden om 3:33 uur.
De 2de keer dat dit gebeurde zag ik een schaduw van een man op mijn kamer die over mijn bed gebogen stond..
ik was natuurlijk erg bang en nu nog steeds.
Ik ben opzoek gegaan naar de betekenis hiervan en ben op deze site terecht gekomen.

Via een medium ben ik teweten gekomen dat mijn overleden stiefvader ( waarmee ik een goede band had) mijn beschermengel is.
Toch zou ik graag willen weten wat er nu precies aan de hand is en wat ze me willen vertellen..

met vriendelijke groet

Arlette

28-08-2008    Annelies Hoornik   

Beste Arlette,

333 betekent dat de verlichte (opgestegen) meesters bij je zijn en je willen helpen. Dat is dus goed nieuws. Mogelijk is het tijd voor je om je wat meer in deze materie te verdiepen. De meesters zijn er over het algemeen om je te helpen dingen te begrijpen.

Zo'n eerste ervaring daar schrik je best van hoor, dat weet ik uit eigen ervaring met de aartsengel Michael en ik hoor het veel van mijn studenten.

Je hoeft voor de meesters en voor gidsen niet bang te zijn. Wanneer je meer wilt weten over contacten met gidsen/meesters/engelen en of het goed of "slecht" is dan kan je het boek berichten van je engelen van Doreen Virtue lezen. Deel 5 (niet hoofdstuk 5) gaat over de comunicatie en hoe je dit per heldere kanaal ervaart. Je kan het in mijn webwinkel vinden maar ook in de new age winkels.

engelen groetjes
Annelies

26-09-2008    nina   

hoi.
elke keer als ik op de klok kijk staan er twee dezelfde nummers . dus bijvoorbeeld 21:21 of 15:15
9 van de 10 keer is dat zo .
wat betekend dat?

26-09-2008    nina   

hoi.
elke keer als ik op de klok kijk staan er twee dezelfde nummers . dus bijvoorbeeld 21:21 of 15:15
9 van de 10 keer is dat zo .
wat betekend dat?

26-09-2008    Annelies Hoornik   

Hallo,

dat betekent dat de engelen je met nadruk proberen te wijzen op de betekenis van 21 of van 15. Het is dus tijd voor je om je daar meer in te verdiepen, dan kunnen de engelen je gemakkelijker laten weten wat belangrijk voor je is.

engelen groetjes
Annelies

19-10-2008    Devi   

Hallo Annelies,

Grappig ik wist niet dat er een verklaring is was voor die getallen. Ik zie al jaren op de klok
telkens 10.10 en had altijd het idee dat het me iets wil zeggen.Wat zou het me nou willen vertellen?

groetjes Devi

30-10-2008    Milly   

Hallo Annelies,
Ik heb beide boeken van DoreenVirtue gekocht, betreft uitleg getallen.
Laatst droomde ik over het volgend getal:
16.000.000. Ik weet niet hoe ik dit grote getal moet interpreteren.
Kun je mij hierbij helpen.
Alvast bedankt,vriendelijke groeten van
Milly Bruis

30-10-2008    Annelies   

Hallo Milly,

je kan dit het beste opbreken als 16 en 000 en 000
de dubbele 000 geeft aan dat daar extra veel nadruk op ligt.

engelen groetjes
Annelies

23-11-2008    yolande   

hallo annelies ,
ik hoop hier eindelijk rust te vinden daar ik na het overlijden van mijn man altijd getallen zie zoals 1958,1955,24,8,15,12 enz
Maar mijn probleem is dan gebeurd er altijd iets negatief met mij persoonlijk bv het overlijden van mijn hond,fietsongeluk, met mijn verjaardag ook kreeg al de getallen voor 15-05-1958-46jaar en toen ik 46werd was er iets vreselijk gebeurd . Nu is dat terug ik zie altijd de 15,1958 en ben vreselijk bang wat er nu zal gebeuren. Ik hoop eenpositief antwoord te krijgen. Groetjes

23-11-2008    Annelie   

Hallo Yolande,

wanneer je zelf een negatieve verwachting en angst koppelt aan getallen dan trek je nare dingen aan.
wanneer je 15 bekijkt in engelen getallen dan is de boodschap van 15:
Verander je gedachten naar een hoger niveau. Gebruik affirmaties en geden om je gedachten en gebeden boven een negatief niveau uit te tillen.
1958 kan je opsplitsen:
19 en 58
19 = Richt je aandacht op het helpen van jezelf en anderen om een gezonder en meer verdig leven te leiden. Blijf optimistisch over je levensdoel
58 = Je financiële situatie zal in goede zin veranderen. Vraag de engelen van overvloed om je te steunen, advies te geven en te helpen met financiële situaties. Volg de adviezen dan ook op met betrekking tot het omgaan met geld

oftewel Yolande, gewoon positief denken en de engelen om hulp vragen bij de dingen die je wilt, NIET de dingen waar je bang voor bent, dat werk averechts

engelen groetjes
Annelies

25-11-2008    yolande   

goede avond annelies,

er is al iets negatief gebeurd maar blijf toch die nummers zien . Welke of hoe noemt de engel waar ik moet bidden of steun vragen? Welke boek kan ik best kopen om mij erbij te helpen. En erg genoeg geloven mijn famillie daar niet in en zijn ermee aan het lachen. Help mij aub ben nog steeds bang yolande

25-11-2008    Annelies   

Hallo Yolanda,

het boek heet getallen van de engelen van Doreen Virtue. Ik kan je leven niet veranderen. Jij alleen kan je angst overwinnen.

Je kan gewoon je beschermengel vragen om je te steunen. Meer hoef je niet te doen. Dit betekent niet dat de engelen je verantwoordelijkheid van je afnemen maar je emotionele steun zullen geven wanneer je daar open voor staat.

engelen groetjes
Annelies

22-12-2008    Tanja   

Hallo Annelies,
Mij begon het ook op te vallen dat 22.22, 23.23, 2.22, 4.44 en 5.55 alsook 12.12, 12.34, 13.13. etc. prominent in mijn leven aanwezig zijn. Bedankt voor je site en je uitleg. Ik ga in het boek van Doreen Virtue lezen wat dat allemaal inhoudt.
Hartegroet.

14-01-2009    Joyce   

Hoi Annelies,

De laatste dagen word ik steeds wakker op precies hetzelfde tijdstip, namelijk 01.21uur. Ik vind dit best angstig en durf niet meer op de klok te kijken als ik wakker word. Kun jij mij vertellen wat deze getallen zouden kunnen betekenen? Ik hoop dat je me kunt helpen!

groetjes joyce

15-01-2009    Annelies   

Hallo Joyce,

de engelen geven je berichten, dat is wat er gebeurt. Engelen geven alleen positieve boodschappen dus er is totaal geen reden om bang te zijn. 121 betekent zoiets als: blijf positief denken want je gedachten realiseren zich in je leven.

Wanneer de engelen zo met je communiceren betekent dat ook dat ze dit vaker zullen willen doen omdat je het opmerkt. In de webwinkel kan je het boek getallen van de engelen vinden die van 0 tot en met 999 alle boodschappen weer geeft en ook uitlegt hoe langere getallen te combineren.

Voor mij werken de engelen getallen al sinds 2000 heel erg goed.

engelen groetjes
Annelies

04-03-2009    teirlynck   

mijn moeder wordt altijd wakker (gewekt als het ware ) om 3 minuten voor middernacht. heeft iemand hier ervaring mee wat dit betekent ? dit is begonnen zowat een week voor de dood van haar broer ( 20/01/09 )en één maand later ( op 22/2/09 ) is dan mijn vader plots overleden, beiden om 5 minuten na half 12 's nachts . het wakker worden om 3 voor middernacht blijft ondertussen nog doorgaan.

04-04-2009    marga   

hallo dorien heb een vraag ik zie al rium een jaar het getal 16 en ben nu een beetje aan het zoeken wat het betekend heb jij er een andwoord op bedankt in het verleden was het heel erg met getal 7

04-04-2009    Annelies   

Hallo Marga,

even voor de duidelijkheid, Doreen is een amerikaanse en ik ben Annelies Hoornik. Doreen zal op deze website nergens op reageren.

Verder..... 1+6 = 7 :-)
Je kan ook het boek getallen van de engelen in de winkel of de webshop kopen om meer informatie over engelen nummers te krijgen.

engelen groetjes
Annelies

26-05-2009    Eveline   

Hoi hoi
Ik snap dat het niet de bedoeling is alle getallen hier te gaan vragen en het boek te kopen ;) Maar ik zit een half jaar in Afrika en zie al super lang steeds 34... Altijd als ik op de klok kijk is het of 10:34 of 12:34 etc. Ik hoopte dat jij me misschien kon vertellen wat het betekent... Eerst dacht ik dat ik weer contact moest opnemen met een oude vriendin omdat haar telefoonnummer 1034 is, maar dat heb ik gedaan en ik ga het alleen maar meer zien. Het begon met 10:34 maar nu zijn het alle tijden met 34 als opvolging...
Hopelijk zou je even voor me willen kijken :)

Hartstikke bedankt en warme groetjes uit Zambia

26-05-2009    Annelies   

Hoi

de 3 verwijst naar de velichte meesters en de 4 naar engelen, beide zijn beide zijn bij je :-)

engelen groetjes
Annelies

09-06-2009    eve   

hi,

de laatste tijd zie ik telkens ik naar de wekker kijk of klok hetzelfde getal (maar meerder)
zoals 22:22
23:23
11:12
5:05
enzovoort

wat zou dit kunnen betekenen ?

09-06-2009    annelies   

ik denk dat het tijd wordt dat je het boek Engelen Getallen koopt en je er meer in verdiept. Dat hoef je niet bij mij te kopen hoor. Maar je noemt er veel achter elkaar. Dus tijd om er zelf mee aan de slag te gaan.

13-06-2009    Thana   

Heej,
een meisje uit mijn klas vertelde
als je op een klok 2 maal de zelfde getallen ziet[bv,11:11]
er iemand aan je denkt,
klopt dat?

Xx Groetjes Thana

13-06-2009    annelies   

Hoi Thana

niet dat ik weet :-)

engelen groetjes
Annelies

13-06-2009    eve   

ja mss moet ik het boek maar is zoeken

want heb het weer een paar keer meegemaakt en telkens andere nummer zoals 12:12 of 00:00 enzo

24-07-2009    randy   

Is er ook een boek te verkrijgen in het nederlands??

gr. Randy

24-07-2009    annelies   

Hallo Randy

kijk even boven in het menu in de winkel. Daar zal je ergens op alfabet gesorteerd "Getallen van de Engelen" vinden.

Ik zou de link erbij zetten maar dat hebben we uit gezet omdat mensen dit anders gebruiken om reclames voor allerlei dingen in het blog te plaatsen.

engelen groetjes
Annelies

10-08-2009    Tanja   

hey,

ik zou ook graag ook iemand zien.. een engel. weet dat michael mijn bescherm engel is..
en met die nummers heb ik ook wel soms..
gisteren had ik 23:23 op mijn gsm, wat betekent dat ?

mvg Tanja

11-08-2009    Tanja   

hey ik weer. vandaag heb 13:13 gehad..
weet niet waar ik de betekenissen kan vinden buiten dat boek.. want dat boek kan ik nu ff niet halen.

mvg Tanja

13-08-2009    Elise   

Ondertussen heb ik al 2 maanden dat wanneer ik naar de klok kijk, net zoals hier anderen 2 dezelfde cijfers zie, dit gebeurd me op het klokje van de computer, op de klok in de living, op het klokje van de oven in de keuken, op mijn wekker, op mijn gsm wanneer ik even naar de batterij wil kijken, zie ik onopgemerkt 2 dezelfde cijfers op mijn uur en in de auto aan de gps Daarstraks was ik bij een vriendin en keek weer even naar de klok omdat ik wou weten hoe laat het was voor mijn bus te hebben, wel het was 17:17 en ik liet het haar zien, daarnet was ik er met mams weer over bezig ik keek naar de batterij van mijn gsm, wel 23:23 ik krijg ook vaak een bericht op mijn gsm op een uur met exact 2 dezelfde cijfers ZEG NIET DAT HET TOEVAL IS je moet er in blijven geloven

14-08-2009    Chris   

ik word al jaren wakker 's nachts bij gelijkaardige getallen ( 1.11; O2O2; 2.22; 3.33; 23.23;...Ik zou zo kunnen verder gaan.
Ik woonde ook in nummer 43 ( ouderlijk huis) nu woon ik terug in nummer 43. Mijn eerste appartement was nummer 2 bus 22....
Ook tijdens de dag kom ik dit zo vaak tegen dat ik geen uurwerk meer wil dragen.
Ik heb dit al vanaf mijn jeugd. Destijds hield ik me wel bezig met meditatie en dergelijke, maar ben dit gestopt toen ik een heel beangstigende ervaring kreeg ( het leek alsof ik uit mijn lichaam trad...)
Ik zoek vruchteloos antwoorden. Wie kan mij op het juiste spoor zetten? Ik ben nu al 55 jaar en nog steeds zoekende. ik kom wel uit een familie die veel voeling had met "voorspellend" aanvoelen van gebeurtenissen, maar heb dit achter mij gelaten.

14-08-2009    Annelies   

Hallo Elise en Chris, het is geen toeval :-) De engelen proberen je een bericht door te geven. Wanneer je 3 keer het zelfde ziet kort achter elkaar dan komt het van de engelen. Probeer het boekje eens, je zal zien dat de berichten je precies informatie geven voor waar jij op dat moment mee bezig bent....

Chris
Ik heb ook wel eens een beangstigende ervaring gehad, veel mensen die zich op spiritueel gebied ontwikkelen komen wel eens in een situatie waar het wat overweldigend is. Net als toen je als kind bijvoorbeeld leerde fietsen, de eerste keer echt alleen was ook best eng, maar stop je daarna met fietsen? nee toch?

Je kan wel zorgen dat je goed geaard bent en blijft (zoek eens op internet naar aarden en gronden of kom eens naar de Engelen Basis Kennis workshop) en dat je je niet te veel laat wijs maken. Gebruik gewoon je gezonde verstand, dan kan je je best ontwikkelen. Wat je omschrijft is een begin van een uittreding, of ook wel astraal reizen genoemd. Dit is een veilig proces hoor. Je kan je lichaam altijd terug vinden.

Bij spirituele groei kan er wel eens een ervaring zijn die sneller komt dan je dacht en je verrast, maar je houdt zelf altijd de controle.

engelen groetjes
Annelies

15-08-2009    Monique   

Dag Annelies,

Dagelijks word ik geconfronteerd met dubbele getallen, ik vind het leuk dat het me iedere keer zo enorm opvalt en dan word ik soms meerdere malen achter elkaar geconfronteerd met de zelfde combinatie omdat niet één digitale klok in mijn huis gelijk staat met de andere.Ik ben er echter nooit bewust mee bezig.
Gisteren voerde ik een telefoongesprek met mijn nichtje, heeft het gesprek 17.17 geduurd en is het 11.11. als ik het gesprek beëindig.
Heb net boodschappen gedaan, moet ik een bedrag van 13.13 betalen.Het gaat zo maar door. Ik moet er iedere keer om glimlachen en had het boekje met de getallen van Doreen al eens besteld,maar moest het terugsturen, omdat er een groot aantal pagina's niet goed waren afgedrukt. Heeft dat dan ook iets speciaals te betekenen?

groetjes,
Monique

15-08-2009    annelies   

Hallo Monique,

een enkele keer zijn er wel eens boekjes met een misdruk. Over het algemeen wordt dit gewoon omgeruild wanneer je er om vraagt.

engelen groetjes
Annelies

15-08-2009    Tanja   

hey

ik nog eens..
heb vannacht weer de getallen gehad op gsm. 03:33,23:23, 13:13
wat kan dit betekenen ??

groetjes

16-08-2009    Iris   

Hoi!

Ik heb zo dat ik elke keer om 16.06 op de klok kijk... Het gebeurt niet elke dag, maar wel met regelmaat. Heeft dit een betekenis?
Iemand die dit weet misschien?

Thanks!

16-08-2009    anneilies   

Hallo allemaal,

zoals eerder al beschreven en regelmatig nog eens herhaald. Koop het boekje. Je kan het in de new age boeken winkels vinden of in de webwinkel hier.

engelen groetjes
Annelies

16-08-2009    Iris   

Hoi!

Sorry, maar ik ga geen heel boek van weet ik hoeveel euro's kopen voor een paar getallen. Misschien als ik het ergens zie liggen dan kijk ik wel, maar ga het niet aanschaffen.

24-10-2009    MARGA TIMMERS   

HALLO ANNELIES,

JA IK HEB HET ZELFDE ALS DEZE MENSEN HIER BOVEN.IK ZIE STEEDS CIJFERS ALS IK WAKKER WORDT,EN ALS IK DIE DAN OPTEL DAN IS DAT ALTIJD
NUMMER 11 OF WELEENS BIJ ELKAAR GETELD 7.MAAR 11 EN 7 HEBBEN BLIJKBAAR MN HELE LEVEN EEN ROL GESPEELD.WANT JE GAAT TOCH ONDER ZOEKEN.EN EEN BEETJE NUMMEROLOGIE ENZ.EN DAN KOMT ALLES IN 7 OF 11 UIT.KUN JE ME HIER IETS MEER OVER VERTELLEN/UITLEGGEN.
VEEL LIEFS MARGA

24-10-2009    annelies   

Hallo Marga,

ik houdt me niet met dat soort numerologie bezig. Dan kan je beter een goed boek over numerologie gaan kopen.

Even een weetje over internet etikette voor je: in hoofdletters typen is al schreeuwen naar iemand en erg onbeleefd.

engelen groetjes
Annelies

08-12-2009    Janna   

Ik heb een berichtje voor Iris en andere mensen, voor wie het een bezwaar is om een duur boek aan te schaffen. In de meeste bibliotheken kun je dit boek lenen. Dat heb ik ook eerst gedaan, maar toen ik het doorlopend leende, heb ik het zelf aangeschaft. Misschien hebben jullie iets aan deze tip,
Vriendelijke groeten van Janna

18-12-2009    Yvon   

Hoi Annelies,
Zoals iedereen heb ik dit ook regelmatig. In ieder geval elke dag, maar de ene keer maar 1 keer en de andere keer wel 6 keer. Ik realiseer mij dat dit elke keer gebeurt als ik een relatie heb verbroken (nu 2 keer). Zou dit te maken kunnen hebben met relaties? Het gaat niet om een specifiek getal. Het kan dus 11:11, 12:12, 22:22, 19:19 enz. zijn... Alvast bedankt, Liefs Yvon

18-12-2009    Yvon   

Oh ja... ik heb nog iets, misschien kunt u mij dit ook vertellen. Ik realiseer mij dat ik met mijn handen pijn kan wegnemen of verminderen. Ik heb aan de onderkant van mijn hand vlak bij mijn pols een soort ster (kruispunt) van lijnen die bij elkaar komen, deze kan rood worden (beide handen) Weet u daar ook iets van? Of kent u iemand die hier meer vanaf weet? Bedankt! Liefs Yvon

10-01-2010    Yannick Gal   

Hallo,

ik heb een vraag wat betekent het als je steeds op de klok kijkt voor te kijken hoe laat het is, en je ziet 17:17 of 20:20, ik heb het helemaal vaak bij 22:22.

wie weten de betekenissen daarvan?

Groeten,

Yannick

17-01-2010    Lisa   

Hoi. Bij mij staan de tijden van de klok gelijk.12:12,15:15,20:20.Het gebeurt een aantal keer per dag. Het kan een week of maanden achter elkaar duren. Tijdens deze periode gebeurt het elke dag. Als de tijden gelijk gaan staan, dan weet ik dat er iets komen gaat, alleen ik weet niet wat. Als het voorval voorbij is, dan staan de tijden niet meer gelijk. Tot nu toe betekent het ook, dat het een goede afloop heeft. Wie kan mij daar bij helpen? Groeten Lisa.

26-02-2010    joke   

Hoi Lisa
mijn zoon kijkt vaak om 15.41 op de klok, al jaren met zeer grote regelmaat. Het gekke is wij woonde in een huis met die postcode. Heeft dat een bijzondere betekenis voor hem? Symbolisch omdat hij bijvoorbeeld nog iets zou moeten verwerken uit die tijd? Hij heeft zelf niet het gevoel dat het daarmee te maken heeft. Hij ziet heel vaak dubbele tijden als hij 'toevallig' op een klok kijkt..
groetjes een moeder, die zojuist de getallen 2.22 en 3.33 te zien kreeg tijdens het schuiven met de tijdbalk bij het afspelen van een you-tube clipje met mooie muziek...ik zette de balk in een beweging op die tijd. afgespeeld 2.22 nog te gaan 3.33..nou ja..

16-03-2010    Manuela   

Graag zou ik steun/hulp/verduidelijking willen.. of een (email)adres..
Sinds mijn zwangerschap, dochter is nu 14 maanden zie ik de getallen 1:23, nu denk ik.. na veel piekeren dat het om het getal gaat... die zie ik constant. het is zo bizar dat ik inmiddels ontwijk om te kijken naar datgene wat met getallen te maken heeft. Want wanneer ik ook maar kijk ik kan constant die combinatie maken en het is echt te gek voor woorden. Nu is het ook nog is zo dat de afgelopen periode op data waarin die getallen voorkomen erge dingen zijn gebeurt. Het is zelfs zo dat de kleine, toen nog in mijn buik en nu ook s nacht op zulke tijden wakker wordt en ik ook of dan naar bed ga... maar ook overdag. Toevallig, als je op google zoekt op 1;23 en dan bij de bijbel kijkt gaat het over mijn naamzegger.. zie mijn voornaam Manuela. De aankomende 23e maart, hoe toevallig zou ik voor een uitslag wat er met mij aan de hand is naar een arts moeten, de naamdag werd verteld en niet de datum dus heb hem naar maandag gezet. pas thuis besefte ik dat dit geen toeval meer kan zijn. Ik denk ook dat ik een ernstige ziekte heb en dat dat eigenlijk mij de 23e verteld zou gaan worden. Stom dat je zo overtuigd kan zijn dat 'men 'je een boodschap willen brengen. Heb ook de afghelopen 3 maanden een foto in mijn hoofd gekregen. Toevallig allen gerelateerd achteraf met betrekking op de diagnose die ik al voor mezelf gesteld heb en die bij het plaatje van die ziekte passen. Z0nder dat ik ooit van die ziekte gehoord had. vrij zeldzaam. En even om mijn helderheid ik heb o.a. al 2 keer een datum gedroomd waarop een geboorte uitkwam, onder andere die van mijn dochter. Help, wie kan mij wat zeggen over deze getallen. Uiteraard heb ik al gezocht.. en het getal 23 is volgens mij niet zo positief.. en ik weet dat er een film bestaat, maar die heb ik niet durven kijken.

Alvast bedankt.
Men zegt dat ik wel helder ben!

16-03-2010    Annelies Hoornik   

Hallo Manuela

als je zoekt naar een ernstige ziekte en maar lang genoeg zoekt op erge dingen dan vind je ze ook wel hoor.

Binnen de engelen getallen betekent 123 niet meer dan dat het tijd wordt je aan je levenstaken te wijden en te stoppen met uit te stellen.. Gewoon een bericht dus van je engelen die je vragen je te richten op het positieve in je leven, te kijken naar je talenten en daar iets mee te gaan doen

groet
Annelies

24-04-2010    conny   

deze week heb ik iedere ochtend opgemerkt dat mijn keukenklokje s nachts om 3.00 uur stil is gaan staan. Rond half 8 sochtends zet ik deze goed op tijd en loopt dan verder de hele dag goed. Ik vertelde dit mijn man en kinderen vanochtend . Zij vonden het eng. Wat zal het zijn?

04-05-2010    johan   

Hoi.
vanacht werd ik opgeschrikt door een hard geklop op mijn slaapkamerdeur.
Toen ik op mijn wekker keek stond hij op 3.33.
Het vreemde is dat mijn vrouw niets had gehoord en ook niet mijn honden, terwijl het naar mijn idee toch heel hard was.
Ik kan er nog niet over uit.
Betekend het iets/

05-05-2010    Annelies   

Hallo Johan,

333 staat voor verlichte meesters. Hard geklop kan zijn dat je dat in je droom gehoord hebt. Meestal laten de engelen als ze zich bekend willen maken een prettiger geluid horen. Je naam bijvoorbeeld.

Ik zou er voor nu geen betekenis aan verbinden

engelen groetjes
Annelies

08-06-2010    elisabeth   

Ik ben laatst binnen enkele dagen drie keer 's nachts om exact 3.33 op mijn digitale wekker wakker geworden!!
De eerste keer vond ik het toevallig. de tweede
keer vond ik toch wel frappanter en de derde keer
was ik er toch wel een beetje van geschrokken en
voelde het als een boodschap ergens vandaan.
Wat moet ik hier nu van denken?28-06-2010    Ilona   

Hoi allemaal,

ik kijk nu sinds ongeveer een jaar telkens op de klok als het net 13.13 uur is. Als ik achter de computer zit bijvoorbeeld, maar ook vorige week toen we in het vliegtuig zaten. Ik zette mijn telefoon aan en het was 13.13 uur. Als ik boven de was ga opvouwen en ik kijk op de wekker, dan is het ook deze tijd. Net zag ik dat ik vandaag voor het laatst om 13.13 uur was ingelogd op een forum waar ik op zit. En dit gebeurd dus dagelijks.

Aangezien 13 als een ongeluksgetal wordt gezien, vind ik het een beetje eng. Wat zou dit kunnen betekenen?

Alvast bedankt voor de reacties.

28-06-2010    Annelies   

13 = een 1 en een 3

1 = We zijn allemaal één, richt je gedachten op je wensen i.p.v. je angsten

3 = de verlichte meesters (zoals Jezus) willen je helpen, ze zijn er om je te helpen

13 = naast de eerdere betekenissen van de beide cijfers apart staat het ook voor het heilige vrouwelijke...

heel positief dus :-)

26-07-2010    sanny   

hoi hoi,
ik zie de laatste week ook alleen maar 13.13.
maar zie hierboven al een korte beschrijving van wat het zou kunnen zijn. ik heb er het laatste jaar veel mee te maken gehad,met dubbele getallen..11.11,19.19,555,333 noem maar op.waar kan ik erachter komen wat het allemaal betekent.
ik heb ook altijd heel intense dromen,zoals van de week en toen maakte de klok 2keer achter mekaar een raar geluid...07.35..doet ie anders nooit,hahhaha weet iemand wat die tijd wil zeggen.
groetjes sanny

26-07-2010    Anelies Hoornik   

Hoi Sanny

je kan in onze webwinkel (zie winkel link bovenaan)

Het boek "Getallen van de Engelen" van Doreen Virtue bestellen. Daarin staat alles van 0 t/m 999 uitgelegd

Ik werk al sinds 2000 met deze Engelen Getallen en voor mij werkt het vooral goed als ik onderweg ben

engelen groetjes
Annelies

07-08-2010    Samantha   

Hallo,

Ik kom overal tegen dat mensen geconfronteerd worden met dubbelen cijfers, zoals 22.22 en 23.23. Ik heb zelf al geruim een jaar last van het getal 13 op elke digitale klok, meerdere malen per dag kijk ik op momenten als 12.13 / 15.13 / 16.13 ga zo maar door! In het begin probeerde ik er een antwoord voor te zoeken, wordt ik gewaarschuwd? Moet ik een verandering aanbrengen in mijn leven? Er kwam geen antwoord, maar de confrontatie blijft. Het begint echt mijn leven nu te beinvloeden, en dat vind ik echt te ver gaan! Als ik mijn vriend bel of aan hem denk dan zie ik het laatste tijd vaak.. Nu is er door me heen gegaan, is dit niet goed voor mij? Gaat er iets gebeuren? Ik wil er echt achterkomen wat het is, voor ik verkeerde beslissingen ga maken!
Het begint me bang te maken.

08-08-2010    Annelies   

Hallo Samantha

allereerst stel ik voor dat je op houdt jezelf bang te maken. 13 staat voor goddelijke inspiratie en de verlichte meesters die je willen helpen. Ook staat het voor het goddelijke vrouwelijke. In plaats van je een jaar lang zorgen te maken had je gewoon ook het ek getallen van de engelen kunnen kopen. Waarschijnlijk proberen deze lichtwezens al een poosje met je te praten en in plaats van een mogelijkheid te zien iets goeds in je leven te brengen ben je in angst gaan zitten... jammer.

10-08-2010    Richard   

Hallo,

Ook ik zie de laatste tijd (afgelopen 3 maanden) regelmatig dezelfde getallen. Voorheen had ik dat nooit. Zonet om 23.23 uur gebeurde het ook weer. Toen keek ik onbewust naar de klok op mijn pc om te zien hoe laat het was, terwijl ik de berichten op deze pagina aan het doorlezen was. Alsof ik hint kreeg dat ik op de goede weg was door hier te lezen, haha.

Vandaag heb ik verder ook 17.17, 18.18 gezien. In de meeste gevallen zie ik het minimaal 3x of 4x op een dag, maar er zijn ook perioden dat het me minder opvalt.

Overigens naast het nummertjes-verhaal heb ik ook te maken met iets anders waarvan ik niet weet wat het is. Ik zal het even uitleggen:

Vorig jaar oktober heb ik gebeden tot God en Jezus. Voorheen deed ik dat nooit. Dat gebeurde in een periode waarin het heel slecht ging. Sindsdien zie ik tijdens mijn gebeden, en dan vaak rustig op bed lig met me ogen dicht, lichtflitsen voor me. Mijn gedachte hierbij was: dit moet vast het licht van Jezus en God zijn. Maar het kan ook net zo goed een andere engel zijn. Of een beschermengel. Ik weet het niet. In elk geval iets wat van 'bovenaf' is en hier niet op aarde zichtbaar is.

Ik bedoel overigens niet letterlijk een bliksemflits. Je kunt het dan beter vergelijken met weerlicht. Soms is het wat feller, soms is het wat minder fel. Ik kan het ook niet echt duidelijk verklaren omdat ik zelf ook niet weet wat het precies is. Wat ik wel weet is dat het me een rustig en voldaan gevoel geeft. Ik kom volledig tot rust wanneer ik het zie. En ik voel me op dat moment gelukkig.

Dat boek (en deze website) zal ik zeker gaan doorlezen om meer duidelijkheid te krijgen hierover. Maar mocht iemand hier al meer informatie / ervaring hier over hebben of zoiets ook mee maken, dan hoor ik dat graag. Ben benieuwd :)

11-08-2010    Annelies   

Hallo Richard

de lichtflitsjes en soms lichtstippen zijn inderdaad engelen energieën. Vaak zie je die in een kleur die als heldere kaarsvlam te omschrijven is. Dit zijn beschermengelen energiëën die je ziet. Wanneer het om regenboogkleuren gaat, dan is dat de energie van een aartsengel.

11-08-2010    Samantha   

Hoi Annelies,

Ik ben blij met uw reactie.. De angst is namelijk gekomen doordat ik met mijn vraag naar iemand ben gegaan die mij zei, dat zij aanvoelde dat het een waarschuwing was ergens voor..
Dus als ik het goed begrijp geeft de 13 mij een teken van iets goed wat ik in mijn leven kan halen? Maar het niet zie of...

In ieder geval bedankt voor uw reactie!

14-08-2010    Ellen    

hallo iedereen,

Het is eigenlijk iets waarvoor je helemaal niet bang voor hoeft te zijn. Zie het goddelijke in elke boodschap die je krijgt.

;) groetjes

27-08-2010    Erwin   

Ik zie ook de laatste tijd steeds 444, ik wordt dat wakker kijk op de klok en daar staat de tijd precies op 4.44 uur. Ook zie ik veel 111 of 1111 getallen. Laatst ook op weg naar de crematie van mijn moeder zag ik op twee klokken tegelijk 11.11. een week ervoor vroeg mijn dochter wat 111 betekende op het dashboard.

29-08-2010    Joke   

Zoals ik hier vele verhalen lees over steeds dezelfde getallen zien, is dat ook bij mij het geval en kwam zoekend naar een betekenis op deze blog. Bij mij zijn het meerdere malen 333 op de wekker. Nu zeker al 3 keer gebeurd. Ik heb begrepen dat de verlichte meesters en engelen met mij bezig zijn... Ik vind het een prettig idee en geeft ook rust, alleen snap ik niet waarom ik daarvan moet weten. En als ze me een bericht willen doorgeven zou ik willen dat ze het iets duidelijker zouden doen. Ik neem aan dat het ook wel goed zal komen. Lichtflitsen zie ik op een andere manier (nu 2x gebeurd), het is inderdaad een flits op een plek die ik niet verwacht en er volgt verder niets. Ik schrik er ook niet echt van en maakt me ook niet bang. Ik ben wel benieuwd naar de betekenissen van deze fenomenen.

groetjes

30-09-2010    bonne   

Hai,

Al jaren zie ik de cijfers 11.11
Soms is het een tijd over en dan begint het weer, zoals nu.
Wat heeft dit te betekenen? Ik ben er zo benieuwd naar!

02-10-2010    Adinda   

Hallo Annelies,

Ik heb deze week het boek "Getallen vd Engelen" bij je gekocht maar heb toch nog een vraag.
Ook ik zie vaak 13.13u, 14.14u, 18.18u etc. Het is me nu niet duidelijk of deze getallen vd uren gelden als 4-cijferig of als 2-cijferig, m.a.w. moet ik in bv. het geval van 14.14u de betekenis van 14 opzoeken of juist de betekenis van 141 én van 4?

Hoop dat je me dit kan verduidelijken!
Hartelijke groet en alvast bedankt!

02-10-2010    Annelies   

Hallo

wanneer het om dubbele getalen gaat wordt er nadruk op het eerste gelegd, dus 13 MET nadruk of 14 MET nadruk. Oftewel de engelen vragen je om erg aandacht het bericht te lezen EN er iets mee te doen.

Wanneer je telkens 14:56 ziet dan splits je op in bijvoorbeeld 145 en 6 of 1 en 456 omdat dit voor jou als de juiste combinatie voelt.

engelen groetjes
Annelies

07-10-2010    naamloos   

Hallo

Wat betekent het als een getal veel voorkomt in je leven?
Mijn moeder is geboren in 1929, ik ben geboren op de 29 ste, ben getrouwd op de 29 ste. Er zijn 3 mensen in mijn omgeving/familie overleden op hun 29 ste jaar. Mijn dochter is getrouwd op haar 29ste. Mijn man heeft en nare ervaring op de 29ste.
Wie o wie kan mij hier iets over vertellen?

Groetjes,

30-10-2010    Asha   

Wat betekent het getal 20:20?

rgroeten Asha

30-10-2010    Annelies   

Hallo

als een getal veel voorkomt in je leven proberen de Engelen je een boodschap te geven. Je kan in de (web)winkel het boek "getallen van de Engelen" van Doreen Virtue vinden. Daar staan ze allemaal van 0 tot en met 999 in

engelen groetjes
Annelies

04-11-2010    Lieve   

Hallo allemaal,
Naar wat arzelen toch maar een keer mijn ervaring opschrijven.
Sinds een maand of drie kom ik overal 11.11 tegen, op de klok thuis, op het werk, op de computer, op de parkeergarage automaat, op de kerkklok, telkens als ik kijk naar de tijd savonds of in de ochtend 11.11.... ik wordt er nu echt onrustig en wat angstig van omdat het overduidelijk aan wezig is maar ik het niet begrijp. Nu lees ik hier het een en ander op de site en ook dat ik zeker niet de enige ben, always good to know! maar blijf het gek vinden en ik maar gissen gezien het bijna de elfde van de elfde maand is. Ik hoop dat het een positieve boodschap is, zelfs mensen die voicemails achter laten op mijn mobiel staan genoteerd met 11.11...???
groetjes Kim

09-12-2010    Ellen   

Ik wil echt weten wie of wat mij iets wilt duidelijk maken. Want nu is het geen toeval meer.
Ik zie sinds me dochtertje geboren is op 24-01-2010 om 09:09 !!! als ik naar me telefoon klok, wekkerklok, magnetronklok, tvklok, zelfs op houdbaarheidsdatums van pakken melk en vla enz bijvoord dit staan: 12:12 10-10 09:09 13:13 00:00 06:06 11:11 14:14 en ga zo maar door. Elke dag in, dag uit zie ik dat. 2 dezelfde getallen. ??? Wat betekend het en kan iemand mij helpen. Groetjes Ellen

18-12-2010    kelvin   

Hoi..
Ik heb afgelopen week hier dus ook last van gehad!
Vandaag op zn "ergst" (om het zo maar te noemen)
Vanaf ik vanochtend op stond tot een uur geleden.
Elke keer wanneer ik heel spontaan op mijn telefoon keek waren de cijfers gelijk.
09.09 - 10.10 - 11.11 - 12.12 ect ect..
Ik ben benieuwd wat dat inhoud..
kan ik dat in dat boek ook terug vinden..

Groetjes Kelvin

18-12-2010    Annelies   

hoi

ja dat kan je in getallen van de engelen ook vinden

engelen groetjes
Annelies

30-12-2010    Jaimy Kisters   

Hoi Annelies,

Ergens in mei in 2008 schreef ik je een bericht over het nummer 12.. Ik moet toegeven dat is nooit veranderd. Het is wel een tijdje rustig geweest maar nu zie ik het weer overal en het is niet dat ik er nu bewuster op let I't happens..

(((Je schreef toen : Jaimy, wanneer je steeds het zelfde blijft zien over zo'n lange periode dan betekent dit dat de berichten nog niet goed duidelijk zijn geworden anders hoeven ze het niet steeds te herhalen.

12 = Heb vertrouwen dat Spirit tot je spreekt door herhalende gedachten, ideeën en inzichten die je leiden naar verbeteringen in je leven of dat van anderen. Laat positieve affirmaties je de weg wijzen... )))

Als ik daar dieper over nadenk, dan voel ik inderdaad dat ze me nu van alles duidelijk maken. En ik kan het ook gebruiken nu..
Is er misschien nog meer over het nummer 12 te vertellen.. zoja ik hoor het graag..

Een mooie verlichte Jaarwisseling en mag iedereen het geluk in zichzelf telkens weer opnieuw blijven ervaren!

Liefs, en licht
Jaimy

P.s Toendertijd was ik nog erg jong ( voor mijn gevoel, dus ik moest een beetje lachen om mijn geschreven bericht.. =D

30-12-2010    Annelies   

Hoi Jaimy,

over de 12 valt verder niet veel te zeggen. Als je nu denkt dat je mogelijk de boodschappen mist dan is het tijd je meer in de engelen en hun manieren van communiceren te verdiepen zodat je er ook wat meer mee kan doen.

engelen groetjes
Annelies

23-01-2011    R. Elting   

Mijn moeder wordt regelmatig wakker en ziet dan op de digitale wekker dat het 4:44 is in de morgen. Dit heeft ze regelmatig. Vlak daarna is haar man en mijn vader overleden (1 week geleden). Heeft dit een betekenis en kan dit met elkaar te maken hebben.

Groet
Robert

03-04-2011    kelly schaefer   

Ik ben een marktkoopvrouw en mijn vader en ik gaan altijd samen handel halen in duitsland.(zelf woonachtig in belgie)en er werk een man van 29 jaar Toni en ik ben heel erg verliefd op hem.maar hij heeft een relatie en 3 kinderen.en we gaan altijd een sigaretje roken samen.we hebben nog nooit gekust ofzo.wel bellen we en praten we over alles.
maar de laaste keren moet ik steeds een bedrag betalen van 444 euro.dus de 4 komt er steeds in voor en dat vind ik vreemd.ik wil tog weten wat het betekend.alvast bedankt en groetjes kelly

29-04-2011    schoenmakers   

hallo, ik zie geregeld op mijn wekker 23.23 uur. kan je mij vertellen wat dat betekent ?gr nicole

30-06-2011    Jessica    

Hallo,
ik zie de laatstje tijd overal (wekkers, blz nmrs, autostanden enz.) de cijfers 123, 321, 231 enz.!

Het blijft overal maar terug komen, dus dan denk ik dat het wel belangrijk zal zijn:P. Wat betekend dit?

Groetjes jessica

08-08-2011    Paul   

Ik zie al vanaf mijn jeugd of misschien moet ik zeggen dat het geen toeval is dat ik zo ontzettend vaak het getal 23:23 zie als ik toevallig even op de klok kijk.

Ben toen maar eens gaan zoeken op Internet en lees dus dat het singnalen of aanwijzingen van Engelen kunnen zijn. Wel heel grappig eigenlijkl! Ik ga maar eens verder kijken wat 23:23 dan betekend....

08-08-2011    Annelies   

Hallo Paul,

veel plezier met het communiceren met de Engelen en de Verlichte Meesters door middel van getallen. Het zal je leven zeker verrijken, doet het voor mij ook

engelen groetjes
Annelies

22-08-2011    Kees-Jan   

Hallo,
Ook ik heb een getal wat ik op allerlei plekken zie.
Namelijk: 007.
Eerst maakte ik er grapjes over en zei ik dat ik misschien wel de nieuwe James Bond ben, maar het duurt nu toch al een paar jaar.
Ik ben echt benieuwd wat het zou kunnen zijn!!
Groeten Kees-Jan

24-08-2011    Elise   

Hallo,

Ik heb de laaste 4 weken iets met de cijfers 1414 of ik zie het op de klok dan weer op een nummerbord van een auto en zelfs in de sauna kreeg ik kluisnummer 141.
Wat willen de engelen mij duidelijk maken?
Ik heb al opgezocht wat het eventueel betekent maar nog steeds is het me niet helemaal duidelijk.
Ben heel erg benieuwd wat het betekent.

Liefs Elise

28-10-2011    Lydie Bervoets   

Hoi , ik krijg heel veel boodschappen van engelen, vorige week was de boodschap "20x11 , 20x11" ,ik weet dat dat 220 is , maar die vermenigvuldiging op zich, willen ze daar iets mee zeggen ? Groetjes Lydie

29-10-2011    Annelies Hoornik   

Hallo,


 


ik zou zowel 20  als 11 bekijken in plaats van 220. Maar dat is ook hoe het persoonlijke voelt.


 


engelen groetjes


Annelies

07-12-2011    Tilly   

Dag Annelies,

Met verbazing lees ik allerlei reacties over getallen, ik wist totaal niet dat dit een betekenis zou kunnen hebben. Iemand raadde mij aan om jou boek eens te lezen, van daar.
Vier jaar geleden is mijn vader overleden en vanaf dan kom ik overal het getal 27 tegen.
Dit overkomt mij elke dag veschillende keren. soms zo dikwijls dat dit geen toeval meer kan zijn. En dit niet alleen op de klok hoor maar overal. Ik wordt er een beetje gek van maar ook is het fassinerend. Kan jij mij daarin helpen.
Ik zal zeker je boek kopen, het lijkt mij leuk om het antwoord te kennen. voor mijn part bestaat dit echt, het kan bijna niet anders.
vele groeten Tilly

PS: wij hebben vroeger altijd op het nr 27 gewoond en hij is op 27ste geboren.

12-12-2011    evelien van zijp   

Hallo Annelies,
Ik heb bijna iedere dag als ik op de klok kijk dat ik 9:49 zie staan. Ik heb een zware periode achter de rug waarin de engelen mij continue hielpen via hun getallen. dag in dag uit, op de klok, met bezine tanken, via combinaties in kenteken platen, via kassabonnen. Nu ik mijzelf beterder voel blijft wel de 9:49 mij achtervolgen kan je mij helpen met de betekenis van deze cijfers ?
Met vr.groeten
Evelien

12-12-2011    Annelies Hoornik   

Hoi Evelien,


 


949 betekent dat de Engelen je graag willen helpen bij je Zieledoel... maar dat het nu wel tijd wordt dat je er ook mee aan de slag gaat.


 


Het boek getallen van de Engelen is op dit moment niet meer in print, maar nog wel digitaal te koop via Bol.com en echt heel erg de moeite waard. Dan kun je direct wanneer de Engelen je een getal geven opzoeken wat ze je proberen te zeggen. Als de Engelen eenmaal doorhebben dat je het oppakt wat ze aangeven, zullen ze meer op deze manier met je communiceren


 


engelen groetjes


Annelies

23-12-2011    Michiel Snijder   

Beste Annelies,

De afgelopen vijf dagen kijk ik elke dag om exact 00.00 op de klok. Ik vraag me dan ook heel erg af wat dat betekend.

Tevens heb ik het gevoel dat 1.23, 1234 een betekenis voor me hebben de afgelopen jaren. Alsof het een soort van 1,2,3 go-idee is. Echter zie ik ook regelmatig 3.21. Weet jij wellicht wat dit betekend, en belangrijker nog wat ik er mee moet doen?!

Heel erg bedankt,
In liefde en licht,
Michiel

23-12-2011    Annelies Hoornik   

Hallo Michael,


 


Het is duidelijk dat de Engelen met je proberen te communiceren door je getallen te laten zien en je pakt dat ook op. Je nu alleen maar de betekenis van de getallen vertellen is niet behulpzaam, want zodra je ze begrijpt zullen de Engelen je aandacht vragen met nieuwe getallen die weer nieuwe boodschappen brengen. Om dat steeds hier te gaan vragen betekent dat ik voor jou, maar meteen ook voor anderen de hele dag boodschappen zit in te typen en om heel eerlijk te zijn ben ik al druk genoeg.


 


Er zijn verschillende opties die je hebt. Je zou bij bol.com de digitale versie van boek "Getallen van de Engelen" kunnen kopen, dan heb je het altijd bij de hand. Bij amazon.com kun je ook Angel Numbers, het origineel van Doreen Virtue in het engels digitaal kopen. Ze biedt een miniversie aan die Angel Numbers 101 heet, een echte pocket - klein maar daarvoor zijn de berichten ook wat ingekort.


 


Wil je liever een echt papieren en nederlands exemplaar dan kun je ook Getallen van de Engelen uit onze webwinkel aanschaffen of kijken of je die nog bij een boekwinkel kunt vinden, want hij wordt momenteel niet meer geprint.


 


Engelen groetjes


Annelies

10-01-2012    Fleur   

Elke keer als ik op de klok kijk dan staan er elke keer 2de zelfde cijfers ik heb het heel de dag Miss 3x niet maar fan gaat het gewoon weer door maar ik ben nog jong en ik heb het m'n moeder verteld en zei zegt dat het toeval is
Wat moet in doen?
Wat betekend dit?
Fleur

11-01-2012    Annelies Hoornik   

Hallo,


 


zie de post hiervoor, net als die dame ben je toe aan spirituele ontwikkeling. Er hele discussies over hebben zal je niet veel opleveren denk ik. Ga bij je in de buurt kijken of er iemand workshops geeft, en kijk ook een beetje nuchter graag. Hoe exotischer en vager de persoon die je lesgeeft, hoe groter de kans dat ze compleet ongeaard zijn en als leermeester niet erg geschikt. Soms ook alleen maar interessant lopen te doen.


 


engelen groetjes


Annelies

19-02-2012    sylvana   

Ik zie heel vaak 00:00 ben bang dta het wat ernstig is , ben al gaan rond kijken voor zo een boek maar ik krijg ze nergens uitgehaalt daarom wil ik bij deze vragen wat het betekent hopelijk kut u het mij vertellen

Groeten , sylvana

19-02-2012    Annelies Hoornik   

Hallo


 


ze zijn als eboek nog te koop bij bol.com. Geen enkel engelengetal is ernstig, maak jezelf niet bang.


00 staat  voor: God benadrukt dat je goed naar de boodschap (die je net kreeg) luistert en er ook iets mee doet. Dubbel 00 is dus nog meer nadruk. Blijkbaar wordt er veel naar je gecommuniceerd maar negeer je het.


 


Ga eens een cursus intuitieve ontwikkeling of een engelen workshop bij jou in de buurt volgen om te leren hoe je die boodschappen op kunt pakken.


 


groetjes


Annelies

25-02-2012    Heidi   

Beste Annelies, ik heb het boek besteld maar het is voorlopig niet leverbaar. Maar nu ben ik zo benieuwd wat nummer 48 betekend. Gister kreeg ik het weer heel de dag door. En kan niet wachten tot het boek er is. Dus aub Annelies kun jij mij alvast vertellen wat 48 betekend? Dank je voor de moeite. Groetjes.

25-02-2012    Annelies Hoornik   

Hallo Heidi,


 


48 laat je globaal weten dat de engelen je helpen overvloed in je leven te creëren. Daarbij verwachten ze natuurlijk wel actie en een positieve instelling van jouw kant.


 


Verder is het misschien een goed idee even wat verder te zoeken, want de getallen van de engelen zijn echt nog wel te krijgen hoor.


 


engelen groetjes


Annelies

25-02-2012    Heidi   

Oh dank je wel Annelies! Heb jij het boek nog voorradig toevallig dan bestel ik hem bij jou? En overvloed moet ik dan denken aan een andere weg inslaan en mezelf daar voor inzetten?

25-02-2012    heidi   

Ik heb het al besteld inmiddels in je webshop ;)

29-06-2012    erwin   

Het blijft sinds ik er achter ben leuk, en geeft een fijn gevoel als je de zelfde getallen weer tegen komt. Soms snap ik ook al lees ik de verklaring in het boekje, nog niet de betekenis, maar niet lang daarna volgt er weer een getalcombinatie. Nu zie ik de laatste weken in opvolgende nachten steeds 111, 222, 333, 444.
Dat is geen toeval, want je kunt echt onmogelijk automatisch op die tijd wakker worden. Als ik echter wakker wordt en me omdraai en er staat bijv. 333 dan ga ik met een fijn gevoel weer verder slapen omdat ik weet dat alles goed komt en ik omringd wordt door engelen

03-07-2012    ana   

Ik zie regelmatig 11:11 of 1:11 op mijn horloge..En ja, ik word spontaan rustig wakker en ik zie al een paar nachten 3:33 op mijn wekker.
Ik voel me daar goed bij, ik weet dat mijn lieve engelend en gidsen bij mij zijn om mij te helpen..
Er gebeuren in de laatste tijd ook veel "toevalligheden" in mijn voordeel...

:)

05-07-2012    oma4   

07-08-2008 Annelies
--------------------------------------------------------------------------------


in de winkel(zie menu hierboven aan) is sinds kort het nederlandse boek getallen van de engelen te koop. Daar kan je al deze combinaties in vinden. Wel pas als het 3 keer is gaan lezen

engelen groetjes
Annelies

Hallo Annelies,

Wat bedoelde je als het 3 keer is dan pas gaan lezen? Bedoelde je dan 3x hetzelfde getal of mogen dat ook in combinatie met andere getallen zijn?
Moet dit dan ook op dezelfde dag zijn? Wat is het tijdsverschil hier tussen? Dagelijks zie ik dubbele getallen maar niet altijd achter elkaar, hoef ik dit boekje dan niet te kopen?
Graag een beetje uitleg.
Groetjes van Oma

05-07-2012    Annelies Hoornik   

Hallo Oma,


 


als je drie keer na elkaar het zelfde getal, of dezelfde combinatie ziet, dan is het handig het op te zoeken in het boekje. Dit hoeft niet persé in 1 dag te zijn


 


engelen groetjes


Annelies Hoornik


 

04-08-2012    Nijn   

Heey.
Egt fijn om te weten dat ik niet de enige ben die dot heeft. Mijn tante had ook een tijd dat ze om 2.22 wakker werd. Maar mijn vraag was eigenlijk hoe je weet wie je bescherm engel is. Groetjes!

25-10-2012    Casper   

Goedemorgen,
Ik hoop dat u zo vriendelijk wilt zijn te helpen. Ik ben op zoek naar een aanwijzig voor het getal 42.

Ik zie dit getal op het moment dagelijks, 5 tot zeker 10 maal per dag. Ik weet dat het iets positiefs is, en ik moet er soms om glimlachen omdat het bijna onverklaarbaar wordt en komt in heel aparte situaties voor.

Ik heb dit eerder gehad in 2006. In zowel 2006 als 2012 is iets aan de hand: ik moet nog wat dingen leren in leven, voor jezelf kiezen, en ik ben net als in 2006 weer "opnieuw" begonnen met mijzelf. Relatie afgelopen, opnieuw starten in kaal huisje, baan opgezegd, onzekere toekomst. Ik pas mijzelf vaak aan aan anderen, en lijkt erop dat ik het zie als ik mijn eigen weg durf te gaan, moed te hebben/volhouden, of angst overwin.

Ik zie het in enorm veel situaties, ik geef er maar een paar, er zijn er veel meer.
- Afgelopen week vertelde ik een coach die mij ondersteund over 42, en ik liet mijn horloge zien, en ik schrok: ik vertelde over dit fenomeen, en het was 11.42 - zelff toen.
- Ik wordt aangetrokken naar klokken, als het .42 is. Op de telefoon, ipad, PC, station, op magnetron, wekker, etc etc. Ik moet zonder reden opeens kijken, zelfs als ik de tijd helemaal niet wil weten, tijdens een film of TV kijken wordt ik opeens naar de klok getrokken.
- Ik wordt na nachtmerrie vaak wakker in de nacht om 2.42, 3.42, 4.42 etc.
- Ik slaap door wekker heen, maar wordt dan bijvoorbeeld 7.42 of 8.42 uur wakker.
- Ik heb gebeld met iemand, en de gesprekstijd is 42 minuten op de display van telefoon.
- Email, sms etc komt binnen of is verzonden om .42 over het uur.

Het moet een teken zijn, dat voel ik van binnen, en lijkt me positief.

Alvast hartelijk dank,
Casper

05-11-2012    Rian   

Hallo,
Mijn vriend heeft iets met de tijd: 10 voor half 12.
Als hij op de klok kijkt is het altijd 11.20 of 23.20. Hij was zijn horloge kwijt, teruggevonden en staat stil op 10 voor half 12.
Hij staat op de foto met op de achtergrond een klok die stil staat op 10 voor half 12. Zelfs toen we gingen uiteten in Antwerpen rond 20.30 hing er een klok op die stilstond op 10 voor half 12.
Dit zijn nog maar heel weinig voorbeelden, en ik ben er zelfs vaker bij.
Hij ziet de tijd het vaakst 's avonds!
Weet u wat dit kan betekenen? Wordt vaak erg creepy haha
Groetjes Rian

26-11-2012    JaMaar...   

Hallo, ik zie altijd mijn geboortedatum overal (vooral ook vaak op de klok) namelijk 12.06, zegt dit ook iets? Of valt het me juist op omdat ik dan jarig ben en dat getal daarom juist opvalt.

28-01-2013    Cici   

hoi

Ik wil even zeggen dat ik het helemaal niet eng vind...dit zijn periodes dat ik het zie en wanneer ik ze zie dan voel ik me speciaal of voel ik me weer mezelf worden ik ben alerter en ben vooral meer gefocust.. alof iemand een hand komt rijken en mij uit mijn sleur trekt..in h begin was h ook een beetje vreemd en raar maar ik begon beter op te letten en dat gebeurde meestal als ik in een depressie zat en mij tijden niet goed had gevoeld..nu ben ik eraan gewend maar wnneer het gebeurd weet ik wel van er komt nieuws er komt hulp! alsof ik me herboren voel en me eigen ik weer terug kom...
Ik heb dan wel iets met 11:11 (weet niet wat het precies inhoud) nu laatste tijden zie ik ook 12:12 23:23 09:09 14:14 en bijna alle cijdertjes,
Goed nieuws is op mijn weg en zie het vaker nu als een gave zeker zou ik ook willen weten wat mijn nummers betekenen maar het zijn der zoveel dat ik inderdaad enn boek wil kopen

Gr Cici

19-02-2013    Daphne   

Hoi Annelies,

Ook ik lijk soms gek te worden. Bij mij komt het al heel lang voor dat ik (na een lange tijd) op de klok kijk en de tijd op 00:00 springt! Dit is niet alleen afgelopen jaar het geval geweest, maar al jaren! Nu ik jouw blog lees, vraag ik me af of er ook een boodschap is die de engelen mij willen overbrengen? Daarnaast heb ik de laatste paar weken contact gehad met een jongen! Tot nu toe zag ik de tijd continu op 00:00 springen wanneer ik hem sprak! Is dit een soort van teken?

In afwachting van jouw antwoord,

Groetjes,

Daphne

19-05-2013    Hans   

Ik wordt m'n hele leven al achtervolgd door het getal
115 ! Kan iemand de betekenis hiervan duiden?

02-06-2013    moniek   

Wat betekenen de getallen 103? Die zie ik echt vaak en overal. Vind t maar raar. Soms schrik ik wakker en kijk ik hoelaat t is, en ja hoor 1:03 u.
En 214 komt steeds vaker voor.

07-06-2013    Claudia   

Ik kom sinds de scheiding met mijn tweelingziel vaak het nummer 74 tegen en vaak ook omgekeerd 47 , ik vraag mij ook serieus af wat het zou willen betekenen, eerst hoopte ik dat het een link ging zijn met de periode waarin we zouden kunnen herenigen, ik mis hem zo ... Het zou alleszins fijn zijn als je mij zou kunnen helpen

18-06-2013    Simone   

Hallo!

Gisteravond ben ik me helemaal rot geschrokken omdat mijn schooltas omviel uit het niets. Vervolgens keek ik op mijn wekker die verbonden is met mijn telefoon ( dus de wekker geeft ten alle tijden dezelfde tijd als mijn telefoon aan )
Dit was gisteravond niet het geval.
Meteen na dat tas voorval verschoof ik mijn tas naast mijn nachtkastje ( uit angst dat hij weer zou gaan bewegen)
Toen zag ik op mijn wekker 2:19 staan. En op mijn telefoon was het 11 uur! Ik vroeg me al de hele tijd af hoe dit kon en wat dit betekende. Vanochtend het ik 2:19 op google opgezocht en het bleek een bijbeltekst te zijn namelijk:
If you are convinced that you are a light for the blind and for those who are in the dark. Vol verbazing las ik het nog 10 keer! Kunt u mij misschien vertellen wat
2:19 betekent ?

Groetjes
Simone

01-07-2013    kim   

Hallo,
Ik ben al jaren benieuwd waarom ik zovaak en zoveel dubbele cijfers tegenkom maar vooral de 22:22 steekt er bovenuit wat houdt dit in ik zou graag het boek willen kopen heb er alleen het geld nu niet voor zou iemand mij kunnen uitleggen wat hierachter zit?? En ik ben trouwens geboren op 05-05-1988 om 5:55uur en vraag me ook al jaren af of iemand daar iets over weet te zeggen?
Groetjes kim

09-10-2013    jeane   

hallo

Ik zie al een tijdje de tijd 23:23...wat kan het betekenen
lieve groet Jeane

09-10-2013    Annelies Hoornik   

Hallo Jeane.


 


De engelen proberen met je te communiceren door middel van getallen, het zal niet bij deze cijfer combinatie blijven dus het beste kan je het boek getallen van de engelen van Doreen Virtue kopen. Wil je het origineel dan zou je kunnen zoeken op Angel Numbers. Dan kunnen ze je altijd op een gemakkelijke manier hun berichten doorgeven


 


engelen groetjes


Annelies

18-11-2013    han    

Hallo ik ben al meer dan twee jaar bezig met mijn zieke lichaam. In die tijd werd ons moeder erger ziek door dementie.als kind zag ik overleden gezichten elke nacht ik ben er nooit bang van geweest ik kon met ze praten als ik bang of verdrietig was.dit heb ik bij me gehad tot dat ik ziek werdt.af en toe kwamen ze langs. Na het overlijden van ons moeder. Begon ik tot rust te komen. En kwamen ook de nummers naar voren eerst 11.11 . 1414. 1441. Daarna iederdag meer nummers . Vandaag had ik een hele verdrietigedag . Verdrietige herinneringe van vroeger.en de nummers begonnen vanacht 555. 717. 1001. 11.11 ezv ik dacht ik moet gaan uit vinden waarom. Het was toen 20.20. Dus ik ben op zoek gegaan ,ik hoop dat julie mijn kunnen helpen. Bijvoorbaat dank.xx

28-02-2014    soraya evers   

hoi, afgelopen 8 februari is mijn stiefvader op mijn moeders verjaardag overleden op de tennis baan aan een hart stilstand op 45 jaar. Veel te vroeg! het was rond de klok van 11:11. Mijn opa is in 2000 ook overleden op de datum 11-11-2000.

kan dit iets met elkaar te maken hebben? ik zie namelijk overal op de klok, op de telefoon, op de magentron 11:11

Kan iemand mij hier antwoord op geven?
groetjes soraya

01-03-2014    Annemieke   

Hallo
Ik loop al heel me leven met de cijfers 3, 33 en 40 rond.
Het achtervolgt me in alles.
Kan iemand mij de betekenissen in engelen nummers vertellen?
Groetjes Annemieke

22-04-2014    Kim   

Hoi Annelies,

Ik zie al jaren het getal 21.11. Soms tijden niet en zoals nu bijna dagelijks als ik op de wekker of telefoon kijk. Het aparte is dat 21.11 ook mijn verjaardag is. Wat zou dit kunnen betekenen?

Liefs,
Kim

07-05-2014    brian   

hoi,al jaren ,heb ik iets met het getal 333 ,tiental keren wakker geworden om 3u33,zelfs in mijn droom ,riep een soort engelen figuur mij wakker ,toen ik mijn ogen gingen was ik verdwaasd en dacht dat mijn vrouw mijne naam had geroepen ,maar zij sliep nog,en jaja het was 3u33,mensen die mij kennen weten dat ik helemaal niet geloof in boven natuurlijke dingen ,zelfs niet in god ,en toch overkomt mij dit regelmtig,het cijfer 333 is een groot deel van mijn leven geworden,raar he

07-05-2014    Annelies Hoornik   

Hallo Brian,het is vrij normaal dat de lichtwezens contact zoeken via zoiets visueels als een getal. Dat zien wij mensen gemakkelijker dan subtielere pogingen van de engelen en Verlichte Meesters.Het getal 333 geeft aan dat er één of meer Meesters proberen contact met je te maken om met je samen te werken of om je te helpen. Het is aan jou om daar iets mee te doen.

12-05-2014    dee   

hoihoi

ik ben 16 jaar en al vanaf me 14 zie ik elke avond op de klok 21:20 of 21:21 of 21:22 en ti net als ik de ene avond 21:21 zie gaat de dag goed maar bij 21:22 totaal niet en 21:20 tis net of ze me een teken geven maar ik weet niet welk en wat voor ik begrijp het echt niet weet u het misschien?

lief Dee

14-05-2014    Marita   

Hallo, ik werk in de nachtdienst en opeens begint de tv te spelen, die ik uren geleden af gezet had. Erg akelig en eigenlijk geen eng gevoel, heel vreemd. Het was 3u13. Ik zet hem terug af en om 3u31 begint hij opnieuw te spelen. Betekent dit ook iets?

14-05-2014    jeroen   

Hallo, ik zie altijd 1313. wat is de betekenis hiervan? grt Jeroen

21-06-2014    dewi jansen   

beste

ik zie al 2 jaren dat ik het opgemerkt heb telkens als ik naar de klok/tijd kijk de uren is dezlfde als minute bijvoorbeel 12:12 of 21:21 erg vaak hoor soms 1 x per dag en nee ik ben niet dagelijks bezig met cijfers
pfffff betekent het iets??
en ik weet ik ben niet gek maar toh tis ambetant soms want ik weet niet wat het betekent

mvgr

dewi jansen

30-06-2014    Margot   

Hi :)!

Ik zie sinds mijn verjaardag op 10-05, overal de getallen 10.05. Bijna iedere dag kijk ik toevallig om de tijd op de klok, of krijg ik dan een bericht. Wat betekent dit?

Heel erg bedankt,

Margot

05-07-2014    Kayleigh   

Hey,

De laatste tijd, zo'n 2 weken nu, kom ik echt overal het nummer 34 tegen. Als ik op de klok kijk is het altijd iets met 34, op straat zie ik het overal. Eerst maakte het me een beetje bang maar toen zag ik deze site en las ik dus dat alles een reden heeft. Ook zie ik het getal 22 heel veel vaak zie ik 's avonds de combinatie 22.34 heel veel. Ik had ook met mijn vriendinnen op school een soort spelletje, dat als het 12.34 was we een wens zouden doen. Ik zag dat heel vaak en nu zie ik het ook in andere combinaties en dus ook op straat zoals ik al zei.. Ik zou graag willen weten wat het getal 34 betekend.

Groet Kayleigh

16-07-2014    annemieke   

hallo,

vaak kom ik het getal 69 tegen. wat betekent dat?

groet,
annemieke

19-07-2014    sunshine   

Hoi!

Ik kijk minimaal 3/4x per week er week om 13:09 op de klok. Het is mijn geboortedatum. Wat betekent dat?

13-08-2014    michel   

Hoi allemaal ik heb dit ook vaak gehad dat ik overal dubbele cijfers zaf in het begin was het vaak 21:12 Maar het laatste jaar zie ik overal 33 kentekenplaten digitalen klokken ed dat het naar een tijdje gewoon te erg begon te worden en dat ik dacht dat ik gek begon te worden.
Opeen dag zag ik het 4x achter elkaar in de bus ik reed langs afslag 33 ik keek gelijk op de klok die sloeg 7:33 ik denk ja das toevallig op dat moment luisterde ik naar de radio die zon top 100 afspeelde oid en je raad het al op dat moment nummer 33
Ik schrok hier echt van en dacht hoe kan dit nu elke keer dat kan toch geen toeval zijn ?! En waarom ik het deed weet ik niet want praat nooit in me eigen maar ik zei hardop van "hier heb ik niks aan wat wil je me vertellen" ?? En dit is echt waar op het moment dat ik dit zei werd ik ineens afgesneden door een auto een belg ik vloeken en tieren nog niks in de gaten reed al 15 achter hem en hij slaat af ik kijk op het nr bord NWO-#33 (zoek maar op google nwo)
Vandaag was ik bij me broertje op visiete hij segt over 5 jaar denk ik dat er oorlog uit breekt
Toevallig ben ik 33 dan
Ik denk wat komt nog meer 33 in voor 0:33 bijv ik vul deze tijd in in de veronica gids kijk maar eens welke film er dan komt op rtl 7 "end of days" net had ik met een neef afgesproken van mijn vriendin die komt met een shirt net een engel erop idd met groot 33 achterop frapant ook dat ik nu klaar ben met tijpen en ik kijk 16:33

13-08-2014    michel   

Mensen die geloven en die bereikbaar zijn voor de "hogere machten" zullen ook deze cijfers zien ze willen ons irts vertellen.
Je zit ermee en je renkt dat je je eigen gemaakt.
Andere mensen zeggen dst je zoekt naar tekens en bepaalde getallen maar dat geloof ik niet.
Ik weet 100% zeker dat iets of iemand contact probeert te leggen dmv het nr 33 maar wie wat of waarom is nog onduidelijk


Wij zijn de nieuwe tijds kinderen van het oude atlantis...

27-10-2014    Caroline   

Ik zie vaak de getallen 16:05 (mijn geboortedatum) en 11:11

30-12-2014    Iris   

Vaak wanneer ik op de klok kijk mn wekken of telefoon zie ik de getallen 9:11.Hetde getallen opgeteld wordt 11.Weet jij wat dit betekent.

02-01-2015    Maroessia   

Ik heb een vraagje vind iets heel vreemds
Ik ben toen ik een meisje van 4 was op huisnummer 234 komen wonen.. Alhoewel ik daar al een hele lange tijd niet meer op dat huisnummer woon.. Want ben nu 27.. Maar herinnert mij dat getal er wel steeds weer aan als ik het steeds zie langs komen aan dat huis waar ik als kind gewoond heb... Daar veel slechte dingen ook meegemaakt.. Sinds een lange tijd geleden is het mijn opgevallen dat ik overal heel toevallig elke dag wel het nummer 234 tegenkom.. Zelfs wel een paar keer op een dag!!
En het rare van alles als ik op de klok kijk is het 12:34 of 22:34
Altijd met 234 erin nog vreemder is dat mijn dochter op de 23e is geboren en m'n zoontje op de 4e.. Wat houd dat nummer in dat vraag ik me al enige tijd af!! Vind het eng worden!!

05-03-2015    Y.H. Pijnaker   

Ik heb ook een vraagje. Ik word sinds een aantal weken regelmatig wakker 's nachts om 02.10 uur. Ik ben hier totaal niet bewust mee bezig maar het gebeurt gewoon.

08-03-2015    Marianne   

Ik was bezig met app versturen naar een dierbare vriend (ex) en op dat moment werd ik mij heel bewust van de tijd 23.33 uur en bleven de cijfers 333 in mijn hoofd zitten en werd ik er mee wakker. Wat wil dit zeggen in combinatie met het contact met die ex of met mijn eigen ontwikkeling?
Ik bid vaak voor hem dat hij omringd mag worden met liefde en toen ik ik ging slapen voelde ik heel hard mijn hart bonzen/kloppen

09-05-2015    Iemand   

Simpele verklaring voor al deze dingen: getallen zoals 333 vinden veel mensen mooi, en die onthoudt je dus ook. De kans dat je op zo'n tijd wakker wordt is dan ook groter.

09-05-2015    Iemand   

Simpele verklaring voor al deze dingen: getallen zoals 333 vinden veel mensen mooi, en die onthoudt je dus ook. De kans dat je op zo'n tijd wakker wordt is dan ook groter.

09-05-2015    Lisa   

Hee hoi!

Ik heb een vraag.. onder andere vandaag keek ik op mijn telefoon en zag ik de tijd 12:34 staan. Heb dit al vaker gehad. En ik was benieuwd wat dit betekent. Maar kan het niet vinden. Wie of wat wil mij iets duidelijk maken? Hoop dat je me kunt helpen:)
- Lisa^^

09-05-2015    Lisa   

Hee hoi!

Ik heb een vraag.. onder andere vandaag keek ik op mijn telefoon en zag ik de tijd 12:34 staan. Heb dit al vaker gehad. En ik was benieuwd wat dit betekent. Maar kan het niet vinden. Wie of wat wil mij iets duidelijk maken? Hoop dat je me kunt helpen:)
- Lisa^^

26-05-2015    simon   

Goeiedag ik ben altijd geconfronteerd met dezelfde nummers de gelijkaardige overal ik kijk altijd dezelfde zoals 1111 ,2222,441,1313,1414,1515 ,1616 moet ik dit nrml vinden of eng grtjs

23-05-2016    astrid   

Hallo Ik zie iedere keer 123? Ik ben er op gaan letten Heeft dit ook een betekenis? Groetjes Astrid...
Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief