Weblog van Annelies Hoornik
  09-11-2006  08:15:30         

Engelen en Reiki

Gisteravond hadden we een Reiki oefenavond en het thema was Reiki en Engelen. Om er voor te zorgen dat iedereen de stress van de dag losgelaten had hebben we eerst een visualisatie gedaan om tot rust te komen en alle ongemakken lost te laten.

 

Daarna hebben we het over engelen gehad en zijn er een aantal algemene vragen over engelen beantwoord. Er zijn best veel angsten en drempels voor mensen om met engelen te werken. Meestal veroorzaakt door dogma's uit de kerk of door op ons geprojecteerde meningen van onze omgeving tijdens onze jeugd en opvoeding. Toen die eenmaal aan het licht waren gekomen zijn we gestart.

 

We hebben samen een engelen hartlink gemaakt. Een hartlink is een verbinding met de engelen energie die je de mogelijkheid geeft de engelen via jou met de mensen die je helpt te werken. Dit kun je elke keer gebruiken wanneer je met mensen praat of een healing geeft en het maakt niet uit of dat Reiki, IET, Engelen of een andere manier van energie werk is.

 

We hebben deze engelen hartlink dan eenmaal en linken dan door naar de persoon waar je mee bezig bent. In dit geval hebben we één voor één naar de persoon links van ons gelinked totdat we een fraaie cirkel hadden en dat sterker laten worden. Omdat een vriendin van mij pijn heeft en nog niet weet wat de oorzaak is had ik haar een healing aangeboden en we hebben samen naar haar een hartlink gemaakt en de engelen energie door laten stromen.

 

Vervolgens heeft iedereen op elkaar geoefend met het verwijderen van negatieve energieën met hulp van de Aartsengel Michael. Deze niet gefocuste emotioneel geladen engergieën kunnen zich overal opstapelen, dus ook in je lichaam en daar ongemak en pijn veroorzaken. Nadat de negatieve energie opgeruimd is wordt alles met engelen energie aangevuld en de aura ook nog schoongemaakt.

 

De vraag is wat je er dan mee doet tijdens Reiki. Je kan de hartlink al toepassen op het moment dat je me de persoon praat nog voordat je begin met Reiki. Deze hartlink blijft open totdat de engelen klaar zijn of totdat je dit bewust afkapt. Ik leg gebruikelijk mijn handen op de kruin en begin met Reiki geven om vervolgens tegelijkertijd de negatieve energieën door Aartsengel Michael op te laten ruimen. Aan het eind van de sessie vraag ik dan nog eens om de aura schoon te maken en te vullen met engelen energie.

 

Dit geeft bijzonder prettige resultaten en ik denk dat iedereen die er gisteren was dit zeker thuis ook gaat gebruiken.

 

 


Boek nu de Helen met engelen cursus op 11 juli, de Derde oog ontwikkelen cursus op 12 juli of leer thuis Manifesteren met Engelen in de online cursus!Reacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief