Engelen Regressie


Tijdens deze dag zullen we leren om samen met de Engelen een regressie uit te voeren. Het woord regressie betekent "teruggang tot een vroeger stadium" dit kan in elk eerder moment in dit leven zijn, voor je geboorte tijdens de zwangerschap, maar ook in eerdere levens en tussen levens in, in je zieletijd.


Engelen Regressie naar vorige levens en tussen levens

Soms blijven mensen steken in klachten en problemen die maar niet op willen lossen, zoals stress, angsten, depressies, eetstoornissen, fobieën, identiteitsverwisselingen, burn-out of een laag zelfbeeld. Wanneer zo'n klacht niet verbetert na een normale reguliere behandeling dan kun je er vanuit gaan dat een Engelen Regressie mogelijk de oplossing biedt. Dit omdat zaken die in een eerder leven of een eerdere periode als traumatisch ervaren zijn en niet geheel opgelost, blijven terug keren in het heden. Dat wordt ook wel karma genoemd.


Door terug te keren naar de oorsprong van het probleem samen met de Aartsengelen, de beschermengelen en de zielengroep en zielsadviseurs van de klant, kan in een eerdere periode en in de zieletijd tussen levens in, kan men het probleem over het algemeen oplossen.


We doen een uitgebreide test om inzichten te krijgen in mogelijke vorige levens. Hierna kun je ook een onderwerp kiezen om samen met de engelen te helen.


Onderwerpen tijdens deze workshop:

  • Hoe herken je karma - de test

  • Familie karma

  • Dromen en vorige levens

  • In het Licht tussen levens door, de reis er naartoe

  • Je zielengroep & Soul Mate ontmoeten

  • Inzicht in je energieniveau

  • Een sessie begeleiden langs een eerder leven en tussen levens in


Een Engelen Regressie kun je voor jezelf doen of je kunt leren hoe dit als engelen kanaal voor je klanten te faciliteren.


Cursus data

Op dit moment zijn er geen data voor deze cursus, kijk op onze nieuwe website en doe deze cursus als online cursus !