Weblog van Annelies Hoornik
  25-09-2007  19:30:27         

Engelen Jaar Readings in december

Ik dacht dat dit jaar december erg rustig voor me wordt omdat de feestagen rondom de weekenden vallen en dat geen geschikte tijd is voor workshops, dat samen met persoonlijke plannen gaf me het idee dat ik in december gewoon geen werk zou doen. De engelen hebben echter andere ideeën en lieten me weten dat het in december tijd is om Engelen Jaar Readings te geven.

 

Vanzelfsprekend is december ideaal om eens te kijken naar hoe het afgelopen jaar geweest is en alvast te dromen over wat volgend jaar zal brengen. Met behulp van een Engelen Jaar Reading kan je samen met je engelen alvast een blik werpen in het nieuwe jaar en zien wat er aan thema's voor je door 2008 lopen en hoe je met de adviezen van de engelen het jaar optimaal gegemoet kan treden.

 

Ik verheug me er op en merk dat er veel behoefte is om zo'n jaar reading te laten doen, de aanvragen en afspraken stromen al binnen zonder dat ik er ook maar enige ruchtbaarheid aan had gegeven.
Het blijft bijzonder, ook voor mij, dat de engelen dit soort dingen altijd zo goed aangeven.

 

Engelen Jaar Reading


Boek nu de Helen met engelen cursus op 11 juli, de Derde oog ontwikkelen cursus op 12 juli of leer thuis Manifesteren met Engelen in de online cursus!Reacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief