Energiewerk


Zomer


De laatste maanden komen mensen vooral zichzelf tegen, het eind van vorig jaar heeft mensen uitgedaagd om helemaal bij zichzelf te blijven. Voor veel mensen is daar ongemerkt een stukje ego binnen geslopen waardoor men niet meer in de stroom zit waarin alles soepel verloopt. Het voelt alsof er alleen nog maar oude patronen en problemen naar voren komen die je uit je kracht halen.

Engelencursus nieuwsbrief Energiewerk


Daar kun je wat aan doen, het hoeft niet zo te blijven. Door eens terug te kijken naar de afgelopen herfst en winter kun je goed zien waar je gestopt bent met je keuzes uit liefde te maken. Ergens heb je je door angst, het gevoel meer veiligheid nodig te hebben of door druk vanuit je omgeving keuzes gemaakt die niet bij jou als ziel passen.


Die keuzes hebben je leven negatief beïnvloed, wanneer je dit nog kunt terugdraaien dan is dit het moment om dat te doen. Je kunt nog voor je zomervakantie, of tijdens je vakantie wanneer de dagelijkse druk even weg is de tijd nemen om dat te doen. Kun je niets meer veranderen aan die keuze omdat dat al ver achter je ligt, dan kun je alsnog weer terug in de stroom komen door eens goed te kijken wat je hier van kunt leren.


Want één ding is zeker, een situatie waarbij je als ziel gekozen hebt uit angst om welke reden dan ook, in plaats van te doen wat je als ziel wilt en moet doen, komt zeker bij je terug. Vaak in een iets ander jasje, maar het universum biedt je altijd de gelegenheid om met dit soort ervaringen beter om te gaan.


Dat betekent dat je nu dus al kunt beslissen waar het verkeerd ging, wat je anders had kunnen doen, en nu dus al vooruit je acties kiezen voor wanneer je deze situatie weer tegen zal komen. Met natuurlijk de intentie om er dan ook werkelijk zo naar te handelen. Je zal merken dat je weer in de stroom bent en alles weer soepel verloopt... dat is nog eens een lekker begin van je zomervakantie. Dan kun je pas echt ontspannen en zo weer fit het komende seizoen van werk, en leren tegemoet gaan.Kom naar de Tarot verdieping cursus op 29 juni bij Annelies of volg een leuke online cursus