Energiewerk


Focus je eens op het spirituele kompas


Je kent ze vast wel die moment in je leven dat je wel wat advies zou kunnen gebruiken omdat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ook daar hebben de engelen een oplossing voor.


Het spirituele compas

Hun advies is om aan een kompas te denken. Het kompas is er omrichting te geven. Meestal is dit bedoeld op een fysieke manier, je kijkt op het kompas en weet waar het Noorden is en zo kun je bepalen waar je naar toe gaat.


Maar ook op spiritueel niveau kun je een kompas als gereedschap gebruiken. Het kan dienen om je te adviseren. Als je de windrichtingen weet en onthoudt dat de zon opkomt in het Oosten, dan weet je ook hoe je elke situatie met behulp van het kompas en de aartsengelen op kunt lossen.


Laat het me wat duidelijker uitleggen. De dag begint in het Oosten, dan stijgt de zon aan de hemel en zie je deze in het Zuiden rond het middaguur. De zon gaat weer onder en de dag gaat over in de nacht en de "zon" zit dan in het Noorden, maar normaal gesproken zien we die dan niet.Het Oosten is gekoppeld aan aartsengel Rafaël die je kan helpen bij het nemen van beslissingen en die je helpt door blokkades te helen zodat je creativiteit vrijkomt en je de oplossingen duidelijk kunt zien, waardoor je weer gemakkelijker een beslissing kunt nemen.


Het Zuiden is gekoppeld aan aartsengel Michaël. Hij vertegenwoordigd passie en manifestatie. Door hem te vragen zich met de situatie te bemoeien zul je snel kunnen voelen waar je passie ligt en kun je de drive vinden om er naar te handelen. Ook omdat aartsengel Michäël je angsten met zijn blauwpaarse licht volledig oplost. Dat maakt dat je beter aard en dus ook actie kunt ondernemen om je wensen waarheid te laten worden.


Dan richt je je op het Westen waar aartsengel Gabriël je kan helpen met onvoorwaardelijke Liefde en voedende energie die emoties heelt en er voor zorgt dat je het grote plaatje ziet en in de stroom kunt komen.

Uiteindelijk richt je je op het Noorden waar aartsengel Uriël je helpt met de structuur en integratie van alles wat je sinds je naar je spirituele kompas keek aan inzichten opgedaan hebt en helpt je dit verder te aarden zodat het volledig in je leven kan manifesteren. Zo los je alle problemen met dit kompas op.


Ook kun je in principe elke dag zo beginnen door aartsengel Rafaël 's morgens in je leven uit te nodigen om je te helpen bij de start en planning van je dag. Aartsengel Michael rond de lunch voor je actievere deel van de dag en Gabriël rond de avond bij het loslaten en meer ontspannen. Tenslotte ga je naar bed en vraag je Uriël om je te helpen de dag te verwerken terwijl je slaapt.


Veel plezier van je spirituele kompas.Kom naar de Tarot verdieping cursus op 29 juni bij Annelies of volg een leuke online cursus