Energiewerk


Engelencursus nieuwsbrief Energiewerk

Creatieve actie


De lente is weliswaar veel later dan andere jaren, maar dat neemt niet weg dat het nu dan ook tijd is om zelf weer tot actie over te gaan. Dat is de energie van de lente, creatieve ideeën willen nu ook uitgevoerd worden.


Dus al die plannen die door je hoofd gingen hebben nu ook echt een kans om wat te worden. Ga eens zitten en vraag je engelen om advies, er is vast wel een projectje of wens die je heel graag werkelijkheid wil laten worden.


Vraag ze dan om je te adviseren hoe je het beste kunt beginnen, mogelijk wordt je aangeraden om een workshop te volgen, of een boek te kopen. Het kan ook heel goed zijn dat je het antwoord zo duidelijk krijgt dat de te ondernemen actiestappen direct al heel duidelijk zijn.

Dan kun je je engelen vragen om je ook te motiveren om tot actie over te gaan want hier blijft het vaak steken voor mensen. Het idee is er wel maar het uitvoeren gebeurt dan niet. Vraag ook je engelen om je uit eventuele geldangst te halen en je creatieve manieren aan te reiken om je wens uit te voeren.


Wat het ook is dat de engelen je dan aan ideeën brengen, is dan ook iets waar je actie op hoort te ondernemen. Je kunt ze dan ook nog vragen je daarbij te helpen.Zo zie je maar dat je vollop steun, advies en hulp van de engelen krijgt om van dit voorjaar maximaal te genieten.


Boek een consult bij Annelies of volg een leuke online cursus