Energiewerk


Chakra werk


Je chakra's zijn de energetische centra die de meridianen met elkaar verbinden op de kruisingen van deze meridianen. Zij zorgen voor de connectie tussen het fysieke en de aura. Wanneer chakra's uit balans zijn merk je dat al snel doordat je zelf ook niet in balans bent. Je voelt en gedraagt je anders en dat kan allerlei vervelende effecten hebben.


Engelencursus nieuwsbrief Energiewerk Door je chakra's regelmatig te reinigen kun je zelf zorgen dat je veel beter in je vel zit en gemakkelijker tegen de dagelijkse stress bestand bent.


Je kunt de chakra's reinigen door er met kristallen op te werken, door energiewerk zoals reiki of magnetiseren te doen. Een aantal therapievormen behandelen tijdens de sessie automatisch de chakra's mee. De Aquarius Angels® Healing doet dat bijvoorbeeld.


Een andere manier van chakra's reinigen is door visualisatie en dat is waar ik je vandaag een methode voor geef.Tijdens deze visualisatie zal je elke chakra op een andere manier schoonmaken. Ik zal hieronder een tabel zetten met de chakra en daarachter waarmee je de chakra schoonmaakt, dit houdt het overzichtelijk wanneer je het gaat doen. De wortel chakra bijvoorbeeld doen we met zout, dit vertegenwoordigd het element Aarde. Zout blijft natuurlijk zitten maar absorbeert alle negatieve lading die er in een chakra kan zitten. Zodra je dan doorgaat naar het heiligbeen chakra en je deze schoonmaakt met water zal het zout ook oplossen en je wortelchakra stralend rood en schoon achterlaten.


Daarna laat je in je solar plexus vuur alle energetische blokkades wegbranden om vervolgens je hartchakra te reinigen door de wind erdoor te laten blazen en zo alle hartepijn mee te nemen. Daarna gebruik je in gedachten een klank om de keelchakra schoon te maken met een zuivere frequentie. Daarna is het derde oog aan de beurt met licht, laat er het prachtig groen door stralen van Aartsengel Rafaël want hij is gespecialiseerd is derde oog werk en als laatste maak je je kruinchakra schoon door middel van je gedachten. Simpel door het te willen reinigt deze chakra al.


Ben je er klaar voor? Laten we beginnen.....


Ga rustig zitten en haal een paar keer diep adem en komt tot rust. Richt je naar binnen en zorg dat je gemakkelijk zit of ligt. Neem de tijd om te ontspannen en wanneer je zover bent ga je één voor één de chakra's langs om deze schoon te maken...


Wortel

Heiligbeen

Solar plexus

Hart

Keel

Derde oog

Kruin

Zout

Water

Vuur

Lucht

Geluid

Licht

Gedachten


Adem nog eens diep in en stel je in gedachten voor dat alle chakra's nu ook even groot zijn, bijvoorbeeld zo groot als grapefruit, of als je van een uitdaging houdt zo groot als een voetbal. De grootte van je chrakra's bepaald hoe snel dingen in je leven gebeuren. Als je alles liever wat rustiger aandoet hou je ze kleiner zoals de grapefruit, wil je wat meer actie dan ga je voor bijvoorbeeld de voetbal.


Veel plezier met je chrakawerk!Kom naar de Tarot verdieping cursus op 29 juni bij Annelies of volg een leuke online cursus