Energiewerk


Brainstormen met je Engelen


Het is nu de tijd om weer actiever te worden, met name creatiever te worden. Dus plannen maken en verder uitdenken. Hoe kun je dit doen? Ga eens lekker brainstormen met je Engelen.

Neem een groot vel papier, plak als het nodig is 4 of 6 A4-tjes aan elkaar voor een groter vel. Zorg dat je potloden, en als je dat fijn vind, kleurpotloden bij de hand hebt.


Dan ga je eerst even rustig zitten en haal je een paar keer diep adem. Je ontspant je spieren zo goed mogelijk en dan nodig je jouw beschermengelen uit om je te helpen met deze brainstorm sessie. Vraag ze om de facetten van je leven die voor jou nu van belang zijn aan te pakken naar voren te brengen. Denk daarbij aan zaken als gezondheid, sport, werk, relaties vrije tijd etc...


Vraag de engelen om je ingevingen te geven over hoe je die onderwerpen kunt aanpakken en neem dan je potlood op en begin woorden op te schrijven verspreid over het vel. Leg dan connecties met lijnen en focus op één onderwerp en vraag de engelen om meer inzichten, ook die schrijf je op, maar nu op dat onderwerp heen en je maakt er weer lijntjes naar.

 Engelencursus nieuwsbrief Energiewerk

Zo ga je door totdat je hoofd leeg is geworden. Dan neem je een 5 minuten pauze. Gewoon even water drinken en je benen strekken. Dan ga je terug naar je vel papier en lees je wat je tot nu toe hebt. Vraag dan de engelen of er nog wat toe gevoegd kan worden.


Schrijf weer op wat er bij je opkomt bij het lezen van de diverse woorden en associates. Je hoeft je niet druk te maken tijdens dit proces of je er zelf mee komt of dat de engelen je dit nu specifiek ingeven. Noteer gewoon alles, je zal naderhand zien dat het een mengsel is van je eigen ideeën en inzichten van de engelen. Door los te laten waar iets vandaan komt, en het gewoon te noteren, merk je dat de engelen in perfecte harmonie gebruik maken van jouw helderwetendheid, en andere kanalen omdat je erover ontspande.


Veel plezier... oh, en doe dan ook wat met de verkregen inzichten en plannen :-) Je kunt natuurlijk nog de Verkenners op pad sturen om hulp te halen als je die nodig hebt.


terug naar de nieuwsbriefKom naar de Tarot verdieping cursus op 29 juni bij Annelies of volg een leuke online cursus