Energiewerk


Affirmaties


Een affirmatie gecombineerd met intentie en visualisatie kan veel verandering teweeg brengen. Probeer het maar eens met onderstaande affirmaties.


Begin met dit een paar keer bewust begrijpend te affimeren:


Engelencursus nieuwsbrief Energiewerk

"Ik ben ten allen tijde verbonden met de Bron. De Bron voorziet in al mijn behoeften en wensen. Ik weet dat ik een onderdeel van de Bron ben en dat de Bron een onderddeel van mij is."


Laat dan met gesloten ogen deze wetenschap tot je doordringen en zet in gedachten je kruinchakra open om de energie van de Bron te voelen terwijl deze via je kruin naar binnenstroomt... helemaal tot je wortelchakra en je van daaruit weer omhoog helemaal vult met een briesje dat alle energetische blokkades tegen het ontvangen via je kruin weer naar buiten blaast. Zodra je energetischschoon bent houdt de bries op en wordt je vanzelf gevuld met het witgouden licht uit de Bron dat in elke behoefte voorziet.


Blijf je wel bewust van je gronding zodat je na dit korte energiewerk ook nog goed geaard bent.


Herhaal de affirmatie (zonder energiewerk) gedurende de dag met regelmaat.


Het helpt om in een dagboekje bij te houden wat er tijdens een dag waarop je affirmeert allemaal gebeurt.


Een andere affirmatie


Kies eerst een klein creatief projectje waar je energie in wilt steken en affirmeer dan heel bewust:


"Ik draag het vuur van intense creativiteit in me. Ik heb toegang to de creatieve kracht van de Bron wanneer ik het maar wil"


Sluit je ogen en visualieer een scheppend vuur in jezelf, vanuit je maagchakra groter wordend..... stralend.... groeiend en vauit de vlammen van dit scheppende vuur zie je het eindresultaat van je creatieve project ontstaan.... laat dit beeld groeien tot het compleet is.


Open je ogen en herhaal de affirmatie nog driemaal.... telkens wanneer je er aan denkt herhaal je de woorden van de affirmatie nog eens en natuurlijk steek je ook tijd en energie in je creatieve projectje. Je zult merken dat het soepel verloopt en gemakkelijk vorm krijgt.


Veel plezier met deze affirmaties.Kom naar de Tarot verdieping cursus op 29 juni bij Annelies of volg een leuke online cursus