Weblog van Annelies Hoornik
  21-09-2007  14:04:27         

Energie en veranderingen

De laatste tijd zijn er stevige energie verschuivingen geweest naar aanleiding van de twee eclipsen. Deze poort was er om het oude los te laten wat ons nog dwars zit. Net ervoor en nu erna speelt het nog even door.

 

Wat er gebeurt is dat de zaken die ons niet meer dienen in hoog tempo uiteen vallen en oude angsten nog eens in vol ornaat voorbij komen. Ik merk dat met name de wat oudere indigo's er veel moeite mee hebben en echt volledig van de kaart raken.

 

Ik heb ook het nodige los gelaten. Na Dutch Angel Day had ik de engelen laten weten dat ik bereid was alles los te laten dat niet bij mijn zieledoel past en had aan de engelen gevraagd om dit ook direct te steunen en in gang te zetten. Ondanks dat het een onplezierig proces was om te zien hoe sommige zaken waar ik waarde aan hecht ineens verdwijnen heb ik nu wel weer heel veel meer plezier in mijn leven en zie ik meteen ook goede veranderingen. Één daarvan was een geweldige angel party gisteren, ik heb er in lange tijd niet meer zo van genoten deze te doen.

 

De nieuwe workshops dienden zich aan en ondertussen heb ik mijn workshop agenda geplanned tot en met juni 2008. Er zijn een aantal veranderingen in de bestaande workshops en ik weet zeker dat dit voor iedereen het beste uit zal pakken zo. Op de website zijn wat kleine cosmetische veranderingen op de engelen pagina gemaakt en Rob is bezig om het mogelijk te maken de workshop agenda voor 2008 in de calender van je eigen email te downloaden zodat je altijd direct kan zien wat er bij ons op het programma staat en of het bij je eigen agenda past.

 

Ook zal ik dit jaar in december geen workshops geven maar Engelen Jaar Readings, erg leuk, omdat je dan samen met je engelen en de aartsengelen naar 2008 kijkt en wat er door dat jaar heen belangrijk voor je zal zijn. Een mooi begin voor het nieuwe jaar natuurlijk maar ook een mooi kado om voor de feestdagen aan een speciaal persoon te geven.


Boek nu de Aquarius Angels Healing cursus op 22 augustus, leer Tarot kaarten lezen op 29 augustus of leer zelf thuis Mediteren in de online cursus!Reacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief