Weblog van Annelies Hoornik
  06-08-2007           

Email vanaf hotmail adressen

Het blijkt dat er sinds kort bij hotmail een verandering is door gevoerd waardoor iedereen vanaf hotmail naar Windows Live Hotmail gegaan is.

 

Dit levert echter problemen op, het is ons niet helemaal duidelijk maar sommige emails naar deze mensen lukken niet meer, ook ontvang ik van sommige mensen met een Live Hotmail account geen emails.

 

Dit betekend dat de mensen die zich aangemeld hebben voor Dutch Angel Day geen updates ontvangen over het onderwerp. We hebben een aantal van deze mense kunnen bellen om informatie door te geven en een alternatief email adres te vragen. Echter er was ook ook een klant die bij telefoon nummer "nvt" ingevuld had en nu totaal niet bereikbaar is anders dan via de gewone post. Nu kunnen we haar nog wel bereiken omdat er nog tijd is, maar dit kan wanneer het kort voor de workshop zelf is problemen opleveren.

 

De wijziging bij microsoft naar deze Live Hotmail betekent ook dat mensen die proberen mij te emailen voor informatie of met vragen misschien geen reactie krijgen door deze wijziging die Microsoft doorgevoerd heeft.

 

Sorry daarvoor maar wij kunnen daar niets aan doen, neem aub contact op met de technische support van Microsoft hierover, het is iets dat bij hotmail veranderd is. Dus gebruik aub een ander email adres naar ons toe.


Boek nu de Aquarius Angels Healing cursus op 22 augustus, leer Tarot kaarten lezen op 29 augustus of leer zelf thuis Mediteren in de online cursus!Reacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief