Weblog van Annelies Hoornik
  17-02-2009  10:45:12         

Electronische Facturen

Zakelijk gezien zijn facturen een noodzakelijk kwaad, met name omdat ze geprint worden om in de administratie te stoppen zodat de belastingdienst kan zien dat de afdracht correct is. Dat is natuurlijk gewoon zoals onze wetten zijn en verder prima. Dat draagt bij aan een maatschappij waarin we voor anderen kunnen zorgen waar nodig.

Wat hier minder aan is, is dat ze geprint worden en dat in zoveel hout kost om dat allemaal te kunnen doen. Dit is natuurlijk erg belastend voor het millieu.

 

Sinds kort worden electronische gestuurde facturen ook beschouwd als officiële facturen. Dit betekent dat emails waar een factuur in weer gegeven wordt of een email met een bijgesloten factuur als bijvoorbeeld PDF als rechtsgeldig gezien worden.

Voor ons betekent het dat we vanaf nu de facturen electronisch zullen aanbieden, met name omdat dit beter is voor het millieu. Zij die de factuur nodig hebben voor de adminstratie kunnen die dan printen terwijl anderen het papier dan niet hoeven te gebruiken. Daarmee kunnen we weer een stukje millieuvriendelijker zijn.

 

Annelies

 
 electronische factuur angelo en engelencursus
 

Kom op 29 september naar Aquarius Angels Day 24 september naar de Manifesteren met engelen of 12 oktober naar de Derde oog workshopReacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief