Weblog van Annelies Hoornik
  12-12-2011  08:15:07         

Eindejaars drukte voor Praktiserend Engelen Experts

Het is alweer een tijdje geleden dat ik geblogd heb. Er is ook zoveel gebeurd dat ik er nauwelijks tijd voor heb gehad. Gelukkig is er nu even tijd. De laatste dagen komen er van alle kanten emails met daarin opdrachten van de Aspirant Praktiserend Engelen Expert's® en de zich hercertificerende Praktiserend Engelen Expert's®.

Dit betekent veel leeswerk voor me en het zal voor een aantal mensen goed nieuws zijn, maar voor sommige minder leuk. Praktiserend Engelen Expert® staat voor kwaliteit in Engelenwerk, met name omdat er ook veel mensen gewoon hun zakken willen vullen en de kreet Engelen gebruiken puur omdat het "in" is en mensen daar op af komen. Helaas hebben dit soort types niet veel te bieden. Dat maakt de druk aan deze kant wat hoger. Een sessie bij een Praktiserend Engelen Expert® hoort dan ook aan minimale eisen te voldoen.

 

Gelukkig zijn de Praktiserend Engelen Expert's® erg gemotiveerd om goed werk neer te zetten en zuiver te werken en daarbij hun eigen ego's buiten de deur te houden tijdens sessies. De resultaten zijn dan ook bijzonder.

 

Voor 2012 zal een deel van mijn focus dan ook liggen bij het meer naar buiten brengen van dit goede werk dat ze doen en de Praktiserend Engelen Expert's® zelf de kans op meer verdieping bieden door een retreat te organiseren. Vier dagen waarin we samen met elkaar helen, channelen en spirituele inzichten zullen krijgen.


Boek nu de Helen met engelen cursus op 11 juli, de Derde oog ontwikkelen cursus op 12 juli of leer thuis Manifesteren met Engelen in de online cursus!Reacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief