Weblog van Annelies Hoornik




  06-04-2010  23:47:28         

Een zonnetje

Heb jij ook zo genoten vandaag? Ik wel, het is voor mij de eerste echte dag hier in Capelle aan den IJssel dat het lekker was op mijn balkon. De wind was rustig en het zonnetje deed echt zijn best om warm te zijn.

 

Helemaal fantastisch om dan even zo in dat zonnetje lekker te zitten lezen en te genieten van de nieuwe kleuren die weer te zien zijn.

 

Struiken en bomen die weer in de bloesems staan, mooi wit, roze en geel... helemaal fijn. En voor morgen is er ook al zo'n mooie dag voorspeld die zelfs nog iets beter wordt qua temperatuur. 

 

Ik kijk er echt naar uit om lekker om in dat zonnetje te werken en de workshops voor dit weekend voor te bereiden en me te verdiepen in thema workshops en de inhoud van de workshop in Glastonbury later in juni dit jaar.

zonnetje

 

Ook voor Dutch Angel Day ben ik al weer druk bezig met voorbereidingen, inhoudelijk ben ik me nu aan het verdiepen waardoor ik eerdaags wel weer meer kan schrijven op de Dutch Angel Day pagina zelf.

 

Maar voor nu... gewoon even genieten van de zon en dat de lente in volle gang is.


Boek nu de Aquarius Angels Healing cursus op 22 augustus, leer Tarot kaarten lezen op 29 augustus of leer zelf thuis Mediteren in de online cursus!



Reacties


09-04-2010    Karin Huijsman   

Het zonnetje is inderdaad heerlijk en wat heb ik het gemist. Het verwarmd gewoon je huid, je hart, je ziel een daarmee wordt je zelf in gedachten ook een zonnetje en zo 'full of live'.
Maar ook de vogeltjes en de frisse geuren, ja lente. Ik houd erg van deze wereld nu, alles nieuw of opnieuw maar ook verder groeien in een nieuw seizoen met jezelf.
Lieve Annelies enjoy en groetjes,
Karin




Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief