Weblog van Annelies Hoornik
  02-02-2007           

Een drukke week

De afgelopen week is een bijzonder drukke geweest.

 

Het was zondag middag een heel leuke Angel Party in Utrecht bij Creative Heart, Hannah had er veel werk van gemaakt en zoals gebruikelijk met energiewerk, er was veel ingestoken aan enthousiasme en energie door ons allebei en het resultaat was er dan ook naar. Het was heel gezellig en de readingen waren stuk voor stuk weer heel bijzonder. Ik hoop dat iedereen er ook echt iets mee doet, want dan zullen er zeker mooie veranderingen in de levens van een aantal mensen zijn.

 

Maandag heb ik thuis nog na genoten van de Party en ook alvast rond gekeken voor een nieuw bed omdat ons huidige bed al een aantal jaren mee gaat en aan vervanging toe is. Rob was ook thuis omdat hij met een griepje terug kwam uit Zwitseland en heeft deze week met name ziek in bed gelegen.

 

Dinsdag was een drukke dag met een onderhoudsbeurt voor de auto en een prive workshop met een meneer die daarvoor speciaal tijdens zijn bezoek uit Portugal hierheen is gekomen.

 

Woensdag is tegenwoordig mijn dag voor research en persoonlijke groei, dat is deze week gegaan naar het onderzoeken van de Aartsengelen Jophiel en Metatron voor Dutch Angel Day in september. Ik wil graag goed beslagen ten ijs komen. Ook ben ik al op zoek gegaan naar kristallen en mineralen omdat Engelen en mineralen goed samen gaan.

 

Voor mijn persoonlijke groei, heb ik 's middags een Shamballa 1 workshop gevolgd, die erg ontspannen en aangenaam was. wel denk ik dat ik me bezin over volgende graden omdat er inmiddels ook Shamballa 13D is en dat past misschien meer in mijn straatje. Door al het werken met Engelen via de IET en AT was de energie voor mij al erg bekend.

 

Donderdag was gereserveerd voor mijn Reikimaster studente Saskia en een klant aan het einde van de dag. We hebben ons verdiept in Reiki 2, met name wat er in de workshop thuis hoort en hoe dit zich in het boekje uit. Wat je de studenten voor Reiki 2 ook zeker duidelijk wil mee geven.

 

Het was een goede dag, die ik afgesloten heb door samen met mijn schoonmoeder de laatste klant een goede energetische behandeling te geven. Een gecombineerde AT/Reiki sessie was wel aan de klant besteed.

 

Daarna hebben we gezellig samen gegeten hier, want Wil wilde natuurlijk even bij Rob kijken of alles wel weer aan de beterende hand is.

 

Vandaag ben ik al weer druk geweest voor de Angel Conference workshop die ik zondagmiddag geef.

Dit is een workshop met en flinke uitdaging voor de mensen die komen. Iedereen gaat voor zichzelf met een team Engelen aan de slag om 4 tot 6 situaties, zaken en/of wensen aan te pakken. Uit jarenlange ervaring met deze Angel Conferences weet ik dat ze uitstekend werken en dat het een prima manier is om op een zeer constructieve wijze met engelen te werken.

 

Nu is het gewoon tijd om even te ontspannen en van een wat kort weekend te genieten, ik wens iedereen ook een bijzonder prettig weekend toe.

 


Boek nu de Helen met engelen cursus op 11 juli, de Derde oog ontwikkelen cursus op 12 juli of leer thuis Manifesteren met Engelen in de online cursus!Reacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief