Weblog van Annelies Hoornik
  06-07-2007  09:04:04         

Doreen Virtue Advanced ATP training in Kona Hawaii in 2008

Vorig jaar toen ik mijn ATP® training in Dana Point, California bij Doreen Virtue gedaan had werd er gesproken over Advanced ATP® training dat jaar in Australië. Ondanks dat ik een aantal erg duidelijke kaarten kreeg met betrekking tot het gaan, zoals "higher education" en "safe travels" heb ik die mogelijkheid voorbij laten gaan.

 

Omdat er zo'n overweldigende hoeveelheid mensen zijn die naar zo'n advanced training willen gaan (meer dan 9000) hebben ze nu voor de volgende ronde op Hawaii in oktober 2008 het anders geregeld.

 

Iedereen kan een applicatie formulier insturen en op er worden 3 trekkingen gehouden. De eerste is net geweest en ik ben één van de gelukkigen die is uitgekozen om naar Hawaii te gaan.

 

Hoewel het nog ver weg is ben ik erg blij en kijk er enorm naar uit om de Angel Therapy technieken waar ik in de praktijk zo heel veel aan heb verder uit te breiden.

 


Meld je nu aan voor de workshop Aquarius Akasha reading en healing op 21 augustus of kijk bij onze thuis studie cursussen die kan je doen wanneer je wilt, ook tijdens de vakantie!Reacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief