Weblog van Annelies Hoornik
  28-11-2006           

Donaties aan Kinderstem, Stop Aids Now, Doe Een Wens en Wildlife Warriors Worldwide

Ik ben blij dat het deze maand goed genoeg is gegaan met de praktijk en workshops zopdat ik ook iets terug kan doen en naar een aantal goede doelen geld over heb kunnen maken.

 

De doelen die voorlopig steun zullen ontvangen wanneer de inkomsten dat toestaan zijn:

 

Kinderstem dat onderdeel is van Cordaid. Zij helpen kinderen in sloppenwijken om een onderkomen, zorg, eten en scholing te krijgen.


Doe een Wens waar we eerder ook al aan gedoneerd hebben omdat ze de wensen van serieus zieke kinderen vervulen en hen zo een fijne dag of bijzonder moment kunnen bezorgen dat ze even met hun gedachten van de zorgen haalt.

 

Stop Aids Now, want deze ziekte moet echt zo snel mogelijk de wereld uit. De mensen die hier wereldwijd onder te lijden hebben kunnen alle hulp goed gebruiken.

 

Wildlife Warriors Worldwide omdat ze voor de natuur, met name de dieren er in zorgen. Door allerlei programma's om leef gebieden te beschermen en de dieren daarmee ook te beschermen.

 

Hopelijk kan ik maandelijks door blijven gaan met donaties aan elk van hen.

 


Boek nu de Aquarius Angels Healing cursus op 22 augustus, leer Tarot kaarten lezen op 29 augustus of leer zelf thuis Mediteren in de online cursus!Reacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief