Weblog van Annelies Hoornik
  21-08-2009  21:54:22         

De webwinkel heeft nu een pagina voor de produkten van Annelies Hoornik

Na veranderingen op het forum is er nu ook een toevoeging in de webwinkel. Zoals voor velen al bekend is, heb ik recent een aantal Doreen Virtue cd's in het Nederlands ingesproken. Deze zijn in de winkel te vinden bij de Doreen Virtue produkten onder de cd pagina. Daar staan ook de engelse cd's van haar.

 

Naast deze opnames voor Doreen produkten heb ik ook aan een eigen boek met cd gewerkt, deze worden op 12 september tijdens Dutch Angel Day gepresenteerd.

 

Het boek ENGELEN is een praktisch en nuchter maar ook heel leuk en nuttig engelen boek. Met een cd met 4 visualisaties die de oefeningen in het praktische deel van het boek ondersteunen. 

Annelies Hoornik engelen boek met cd 

 

 

Daarnaast is er ook een losse cd gemaakt die 3 tracks bevat over het onderwerp De Zielenreis.

 

Ook dit is een heel informatieve cd met uitleg over de Ziel in track 1 en met twee visualisaties. Track 2 om je Engelenteam voor je Ziel te ontmoeten en track 3 heeft een bezoek aan de Hemelse tuin waar je eerst een diepgaande healing ontvangt om vervolgens de Akashe te bezoeken.

Annelies Hoornik cd de Zielenreis

 

 

De Winkel heeft nu dus ook een nieuwe Annelies pagina, waar mijn produkten op staan.


Boek nu de Aquarius Angels Healing cursus op 22 augustus, leer Tarot kaarten lezen op 29 augustus of leer zelf thuis Mediteren in de online cursus!Reacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief