Weblog van Annelies Hoornik
  08-02-2007           

De oefenavond met chakra's en mineralen

Gisteravond was het voor Saskia zover, ze heeft haar eerste Reiki oefenavond geleid. Ze liet me van te voren weten dat ze stiekem hoopte dat zich niemand aangemeld had, maar men wilde graag met Reiki, chakra's en mineralen aan de slag dus we hadden een gezellige groep.

 

Saskia heeft de avond gestart met een prettige visualisatie waar iedereen zich erg goed bij voelde. Daarna heeft ze een korte uitleg gegeven over mineralen en verder verteld wat we gingen doen. Het voelde prima om eerst de chakra's gebalanceerd te krijgen en daarna Reiki op diezelfde chakra's te krijgen op het moment dat er ook mineralen op liggen.

 

Het was duidelijk dat dit voor zowel de gevers als de ontvanger steeds verschil maakte. Het mooie van een avond als dit is dat men even buiten de standaard van alleen Reiki geven stapt en er allerlei zaken waar je wel eens over denkt uitgeprobeerd worden of op zijn minst besproken zodat men zich over het algemeen vrijer voelt om zelf ook meer te experimenteren.

 

De avond was duidelijk een succes en voor Saskia is het weer een stapje dichter bij haar Reikimaster inwijding in mei. Voor mij is het ook leuk om te zien hoe stap voor stap alle drempels genomen worden naar het volledige Reikimasterschap.

 

Door alles nu tijdens het master traject één voor één voor te bereiden en onder toezicht al eens of vaker gedaan te hebben, zal het straks wanneer ze klaar is met het Reikimaster traject ook alles op orde hebben, zoals de materialen, ideeën voor oefenavonden, een website en een goed inzicht in wat er bedoelt wordt met Reikimaster zijn. Het lesgeven, maar ook het behandelen. Ze heeft dan een pad gelopen dat veel persoonlijke groei gebracht heeft en veel angsten los gelaten om nieuwe zaken aan te pakken.

 

Ik heb ervan genoten en verheug me op wat er nog komt.


Meld je nu aan voor de workshop Aquarius Akasha reading en healing op 21 augustus of kijk bij onze thuis studie cursussen die kan je doen wanneer je wilt, ook tijdens de vakantie!Reacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief