Weblog van Annelies Hoornik
  04-09-2007  22:51:52         

De laatste voorbereidingen voor Dutch Angel Day

Nadat Doreen Virtue vorig jaar eind december de datum vastzette voor de International Angel Day voor 2007 ben ik ook meteen begonnen met mijn voorbereidingen voor onze Dutch Angel Day die dit aankomend weekend is.

 

We hebben een ruime zaal met de bedoeling ongeveer de helft te gebruiken voor Angel Guidance Boards, zitjes voor korte engelen readings/healings, een paar stands met Doreen Virtue produkten en Angelstar beelden.

 

Ook staat er in dat deel van de zaal een informatietafel met wens-journaals van stichting Doe een Wens en de wensmand die we vorig jaar ook al hadden, deze was een groot succes.

 

Het altaar zal vooraan in de zaal zijn en tijdens de dag kunnen daar voorwerpen opladen. Ongetwijfeld zal dit weer net zo populair zijn als vorig jaar.

 

altaar Dutch Angel Day 2006 

De voorbereidingen komen nu ook ongeveer tot een eind, er zijn nog details en laatste inzichten die de Aartsengelen geven over de workshop, zoals de volgorde waarin ze voorgesteld willen worden tijdens Dutch Angel Day. Het is interessant te zien hoe dit zich ontwikkeld en ik kijk er naar uit met ze te werken komende zaterdag.


Meld je nu aan voor de workshop Aquarius Akasha reading en healing op 21 augustus of kijk bij onze thuis studie cursussen die kan je doen wanneer je wilt, ook tijdens de vakantie!Reacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief