Weblog van Annelies Hoornik
  03-01-2008  15:19:41         

De energie van 2008

We zijn nu in het nieuwe jaar en daarmee ook in de nieuwe energie die daarbij hoort beland. Wat is nu die energie voor 2008.

 

Laten we het eens bekijken via de numerologische waarden.

 

Het optellen van 2008 levert een paar dingen op:

 

2008 = 10 = 1

 

Dat 2008 samen een 10 geeft brengt ook een bepaalde energie met zich mee die aangeeft dat er noodzakelijke veranderingen zullen zijn. Deze veranderingen zijn ervoor om je welzijn en gezondheid te verbeteren.

 

Die 10 wordt samen weer een 1 en daarover is weer veel te zeggen.

 

de energie van 2008 

De 1 staat voor eenheid.

 

De ion staat symbool voor het getal 1 en ook het symbool voor de zon en het mannelijke principe Yang. Dit geeft aan dat we het over een actieve uitgaande energie hebben, een motor die ons drijft tot die noodzakelijke veranderingen.

 

Dit jaar gaat over de polariteit van jezelf overwinnen, de neiging om negatief te denken en angst gebaseerd te handelen en daar tegenover liefdevolle gedachten en handelen te kiezen. Wanneer je ook echt je keuzes kan leven en liefde gebaseerd denkt en handelt dan brengt dat een bijzondere overvloed en een sterk manifesterend vermogen mee voor dit jaar.

 

De Engelen en de bron steunen je bij alles wat je doet, de vraag in dit jaar is voornamelijk waar kies je voor? Overstijg je de angst en kies je voor spiritueel meesterschap in de vorm van liefde en een overvloed die je leven bijzonder prettig maakt waardoor je nog beter anderen kan helpen? Of blijf je toch op die drempel van angst steken en wil je eerst zekerheid terwijl je weet dat het leven geen garanties biedt?

 

In beide gevallen zal de manifestatie kracht heel sterk zijn en je dat brengen waar jij je ingedachten en emotie mee bezig houdt of dit nu liefde en overvloed is of angst en gebrek.

 

Voor mij is het gemakkelijk kiezen........

 

Veel succes en liefde voor 2008 gewenst.


Meld je nu aan voor de workshop Aquarius Akasha reading en healing op 21 augustus of kijk bij onze thuis studie cursussen die kan je doen wanneer je wilt, ook tijdens de vakantie!Reacties


20-01-2008    sonnke   

ik geloof ook dat het een prachtig en krachtig jaar zal zijn er zijn nu in ons gezin al positieve veranderingen bezig allemaal omdat ik de engelen heb aangeroepen om ons te helpen wij wensen iedereen een succesvol jaar toe

13-10-2008    Leslie   

Dit jaar zit vol met kleine en grote veranderingen voor me.Het geeft me nieuwe kracht,doelen,energie en impulsen.Ik was altijd bang dat verandering me zwakker zou maken,maar het maakt me sterk...Vooral m'n hart.
Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief