Weblog van Annelies Hoornik
  11-02-2008  11:53:55         

De energie in een nieuwe ruimte

De afgelopen week zijn wij erg druk geweest met het schilderen en inrichten van de nieuwe praktijkruimte van Angelo-Engelencursus.nl in de Canaalstaete aan de Kanaalweg 33 in Capelle aan den IJssel.

 

Zaterdag waren we er nog om wat dingetjes op te hangen en toen alles zover klaar was heb ik in mijn eentje nog een poosje gezeten. Gewoon de ruimte voelen en er kennis mee maken. Het voelde nog niet echt eigen natuurlijk omdat het nog niet gebruikt was.

 

Ik heb er wat energie werk gedaan om de ruimte zuiver te maken en te vullen met engelen energie en dat maakte direct een verschil. Het werd er een stuk aangenamer. Daarna heb ik er nog even gezeten en God en de engelen gevraagd de ruimte te zegenen zodat ik er de komende jaren op een prettige manier kan werken en dat de cursussen en consulten voor ieders hoogste goed zullen zijn.

 

Daarna ben ik naar huis gegaan en heb de workshop voor zondag voorbereid. Het voelde goed toen ik 's morgens binnen kwam en ondanks dat het nog wat onwennig is in de nieuwe ruimte was het toch erg prettig lesgeven.

Aan het eind van de dag na twee workshops heb ik weer even gevoeld en de energie was duidelijk veranderd. Een stuk meer zoals ik het gewend ben van ruimtes waar ik vaker les gaf en me thuis voel.

 

Ik heb er vertrouwen in dat deze ruimte snel heel comfortabel en prettig te gebruiken zal zijn en ook zo zal voelen voor iedereen die er is. De engelen en hun energie beginnen al aardig merkbaar te worden en dat wordt natuurlijk alleen maar meer naarmate er meer workshops en consulten volgen.

 

Zo gaat het ook met huizen en dergelijke, naarmate je er meer van je eigen energie in steekt zal het ook meer uistralen wie je bent en wat je doet. Daarom is het voor huizen ook altijd goed om het energetisch schoon te maken en op een manier die bij jou past te zegenen of in te wijden zodat de energie waar jij je goed bij voelt in je woning komt. Het liefst doe je dit voor je er gaat wonen, maar het kan natuurlijk ook later nog.

 

 

Boek nu de Helen met engelen cursus op 11 juli, de Derde oog ontwikkelen cursus op 12 juli of leer thuis Manifesteren met Engelen in de online cursus!Reacties


11-02-2008    Ted   

:-D

Klinkt goed

12-02-2008    maria   

hallo leuke site, ik denk dat je een mooie ruimte hebt. jammer dat het wat ver is, ik heb nl geen auto, en ja openbaar vervoer.maar wie weet kan ik genoeg mensen vinden om een workshop bij mij te organiseren , dat doe je toch ook ??? groetjes en veel engelen energie en liefde. maria.

12-02-2008    Annelies Hoornik   

Hallo Maria,

het openbaar vervoer brengt je tot bijna voor de deur hoor. Ik heb een en ander aan moeten passen met betrekking tot workshops op lokatie, maar als je er echt een wilt organiseren kan je me even een emailtje sturen zodat ik je kan laten weten hoe en wat

02-03-2008    Silke Kroner   

Lieve Annelies,
van harte gefeliceteerd met de nieuwe ruimte en het goede begin.
Fijn dat wensen zo uit komen!
Lieve groeten,
Silke
Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief