Weblog van Annelies Hoornik
  19-11-2007  09:14:30         

De eerste Engelen Kaart Reading Verdieping workshop is geweest

Na het geven van een aantal Kaart Reading workshops bleek er bij de mensen een behoefte te bestaan aan een verdieping. Gisteren was de eerste Verdiepings workshop en het was een erg leuke en zeer nuttige dag.


We hebben de basis van een reading nog eens door genomen en daarna zijn we begonnen met een standaard legging gecombineerd met de Angel Guidance Board en we hebben een aantal zaken door gesproken die je tegen kan komen tijdens readings en die je onzeker kunnen maken.

 

We hebben het nog even over het altijd aanwezige ego gehad en de dingen die je daarvan kan verwachten tijdens readings.  Een visualisatie die de kanalen verder opent.

 

We hebben een aantal verschillende readings gedaan, gericht op het krijgen van meer balans in je leven. Wat te doen met een situatie waar je geen oplossing voor weet en een reading die volgens het principe van de secret naar een wens kijkt.

 

Erg leuk en spannend allemaal. Voor mij is het ook altijd weer afwachten wat de engelen aandragen en hoe het dan op de dag zelf uitpakt. Dit was voor mij weer een groot succes.


Boek nu de Helen met engelen cursus op 11 juli, de Derde oog ontwikkelen cursus op 12 juli of leer thuis Manifesteren met Engelen in de online cursus!Reacties

Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief