Weblog van Annelies Hoornik
  14-11-2006  11:02:27         

De echte helderziendheid en paranormale gaven

Veel mensen zoeken naar hun pad en proberen zich spiritueel te ontwikkelen. Dit is iets dat verder accelereert naarmate de tijd vordert en dat hoort ook zo omdat de hele mensheid en de planeet onderweg zijn naar een hogere trilling. In mijn workshops bied ik de mogelijkheid tot persoonlijke groei en help mensen met hun gaven te werken. Ik help ze met engelen te communiceren en anderen daar ook weer mee te helpen. Juist omdat de tijd aanbreekt dat iedereen het kan en ik er zoveel mogelijk mensen bij wil helpen zelf rechtstreeks met de engelen te praten en overleggen. Dit helpt iedereen maximaal op hun levenspad. Wat ik telkens hoor is het excuus dat men niet paranormaal begaafd is omdat men niets ziet, alleen maar iets voelt. Erger wordt het nog wanneer men alleen maar dingen weet.

 

Het wordt tijd om de druk van de ketel te halen mensen. Het echte helderzien is maar één van de vier kanalen waarmee je je informatie ontvangt. Helderzien wordt gebruikt als het overkoepelende woord en wekt de verwachting dat je volledige speelfilms in kleur en met special effects moet kunnen waarnemen om er bij te horen.

 

Ik kan uit persoonlijke ervaring vertellen dat dit inderdaad een spectaculair fenomeen is en het is ook heel begrijpelijk dat de verhalen die rond gaan over bijzondere gebeurtenissen ook echt zo'n lang leven hebben. Het blijft interessant en spannend en iedereen wil dat ook wel.

 

Echter..... zoals al gezegd het is maar één van de vier kanalen waar we mee werken, 25% dus van het geheel. Binnen dat kanaal is de spectaculaire zien ervaring een klein deeltje van het scala aan mogelijheden. Laten we het even simpel houden en zeggen dat daar binnen de kans 1 op 5 is...  dus van die 25% een vijfde kans.... komen we op 5% kans dat je dit mee maakt. 

 

Hmmmmmmm doet je toch denken nietwaar? Dan gaan we nog even door.... Het ontvangen van informatie middels deze kanalen is een passieve bezigheid en we weten allemaal wel dat wanneer we er echt voor gaan zitten om het nu eens mee te maken dat er meestal helemaal niets gebeurt. Dat heeft een reden. Het graag willen en er je best voor doen om een helderziende ervaring te hebben is een actie. Een mannelijke energie die aangestuurd wordt en dat is precies het tegenovergestelde van de vrouwelijke energie die nodig is voor het kunnen ontvangen van berichten. Met andere woorden afhankelijk van hoe je mentaal en emotioneel gaat zitten voor het ontvangen van je berichten kan het zijn dat je je kansen nog verkleint om dit mee te maken.

 

Nu is de vraag wil je persé zo'n ervaring of wil je gewoon groeien en met de engelen en spirituele wezens communiceren zodat je verder kan op jouw eigen spirituele pad? Ik denk dat het laatste veel belangrijker is. Dus waarom dan nog blijven hangen aan dat idee dat je het moet kunnen zien, waarom niet verder gaan en al je kanalen gebruiken? Je hebt er vier,  iedereen heeft ze alle vier. Het is als een radio waar 4 kanalen op zitten en je kan kiezen. Je kan ze alle vier uitproberen en zien welke je het beste bevalt en daar dan in eerste instantie meer gebruik van maken terwijl je de andere kanalen verder ontwikkelt. Het wordt dan meer als het gebruiken van het sterkste kanaal en de anderen later fijner afstemmen zodat je daar ook plezier van kan beleven.

 

De kanalen zijn Heldervoelen, Helderweten, Helderzien en Helderhoren. Elk kanaal is even goed en geschikt voor het ontvangen van de juiste informatie. Het ene kanaal is niet beter of van hogere trilling dan het ander. Je bent niet meer paranormaal begaafd door het gebruikt van het ene of andere kanaal. Het is allemaal het zelfde voor het verkrijgen van de juiste informatie.

 

Wanneer je helder hoort zul je soms, maar lang niet altijd, echt een stem horen die je informatie geeft en wanneer je dan om je heen kijkt is er niemand die het gezegd kan hebben. Meestal hangt het samen met gedachten die met regelmaat opkomen of steeds het zelfde horen van verschillende mensen en bronnen zoals radio en tv. Ook kan het klinken als je eigen stem in je hoofd, dus net alsof je het zelf denkt.

 

Wanneer je helder voelt dan ervaar je de informatie. Je voelt emoties of plekken in je lichaam of je voelt sensaties als kou en warmte. Je kan ook in je lichaam voelen wanneer iets wel of niet goed is wanneer je een keuze maakt. Je lichaam verteld je dit binnen één tot twee seconden. Dat geeft je een geweldige manier van informatie ontvangen en communiceren met je hoger zelf en je engelen en lichtwezens.

 

Wanneer je helder weet dan is de kennis gewoon meteen aanwezig. Dat betekent meestal dat je denkt dat dit iets is wat iedereen al weet en dat het de normaalste zaak van de wereld is terwijl dat feitelijk niet zo is. Je kennis verschijnt op het moment dat je het nodig hebt.

 

Wanneer je helderziend bent dan zie je dus dingen. Meestal betekent dat dat je een korte flits ziet als een foto die even in beeld is over een onderwerp of je ziet energieën als engelen en lichtwezens als kleine witgouden of gekleurde stipjes vanuit je ooghoek. Snel en vluchtig. Je kan zelfs denken dat je je ogen moet laten nakijken want wanneer je probeert te zien wat er is dan is er niets meer. Het kan zijn dat de beelden van buiten naar je toe komen door gewoon dingen die je ziet in het dagelijks leven of beelden van tv en boeken. Gewone beelden die steeds met een zelfde thema terug komen maar vanuit verschillende bron. Een enkele keer kan je ook een visuele ervaring hebben zoals eerder al gemeld en die in het begin erg indrukwekkend zijn maar daardoor niet belangrijker dan de andere manieren van informatie ontvangen. Er wordt alleen veel meer over gesproken.

 

Het lijkt mij een goed idee om die hele druk - opgelegd door onze hele new age beweging - over het moeten zien van dingen tijdens workshops of tijdens je eigen spirituele momenten van meditatie en werk gewoon lekker los te laten en je voorkeurskanaal te gebruiken want dat is waar het om draait. Niet om het kunnen zien.

 

Waarom al die tijd verdoen aan het meemaken van iets dat gewoon niet veel voorkomt maar wel veel publiciteit heeft.

 

Laat die druk gewoon los en gebruik alles wat al tot je beschikking staat. Laat die angst los dat je niet "helderziend" genoeg bent want de kreet omvat alle kanalen en niet alleen het zien. Wij kunnen allemaal - echt iedereen - onze informatie via onze heldere kanalen ontvangen wanneer je maar bewust bent van welk kanaal je het gemakkelijkst gebruikt en niet bang bent er naar te luisteren.

 

Als het al de bedoeling is dat je iets ziet dan komt dat echt helemaal vanzelf wel op het moment dat het nodig is.

 

 

 


Boek een consult bij Annelies of volg een leuke online cursusReacties


19-09-2007    Marloes   

Hoi Annelies

Wat heb je het prachtig verwoord. Het doet me goed deze pagina te lezen want ik ben ook zo een type dat meer verwacht dan er is..
De kenmerken die je noemt heb ik echter wel.
Die dingetjes voor je ogen ook, ik heb al van heel veel mensen gehoord dat ik gewoon mijn ogen moet laten nakijken, dat het gewoon gesprongen booedvaatjes zijn.
Ook denk ik vaak dat het normaal is dat ik bepaalde dingen weet, terwijl een ander later dan zegt neehoor ik zou dat niet weten.

Dus ik heb zeker wat aan je woorden dat je niet altijd grootse dingen.

08-11-2007    Daan   

Hoi Annelies,
Ik ben Daan en leef uit eigen wijsheid, ik ben wel pas zeven maar ik ben al in groep 8. Anyways, wat Tom heeft heb ik ook, ik ben ook naar de huisarts gegaan, en toen heeft die ook een heleboel dingen gedaan, toen hij mijn hoofd aanraakte zag ik niet zo'n meisje, maar een klein jongen met een blauw pijama aan en de duim in de mond, help mij en Tom alstublieft.
Groetjes, Daan

08-11-2007    Annelies   

Hoi Daan,

Jeetje wat kan jij goed schrijven voor een kind van 7 en wat een fantastische woordenschat al.... en ben je nog laat op, ik zie dat dit 's nachts om kwart over 1 ongeveer geschreven is.....

Misschien kan je even eerlijk zijn over wie je bent en waarom je je voordoet als een klein kind?

Annelies

08-11-2007    Daan   

Ik leef niet in Nederland, ik leef in een ander EILAND.

10-11-2007    Eva   

Toen ik klein was, in kleuter, had ik geen vriend(innen). Alleen 1, dat was Truus, ik was de enige die met haar kon praten, zien, horen, ruiken en voelen. Ze was een geest. Truus is nogsteeds me enige vriendin, ik speel en praat met haar in school en stel haar vragen voordat ik ga slapen. Als ik, bijvoorbeeld, heel moe ben en ik wil, bijvoorbeeld, rennen, dan neemt ze mij over en dan stuur ik en rent zij. Echt heel raar, ik weet dat dit ontopic is maar ik wou het ff kwijt, ik ben nu tien jaar en ben helderziend, kan aura's zien en heb 'helende handen'.

10-01-2008    Anneloes   

heey,,
Ik heb een vraagje.!
Kijk ik heb een belgiés vriendin ontmoet en ze doet aan wicca want ik zag haar msn op zoon wicca site staat dus voegde haar toe maar voor dat ik haar heb leren kende las ik al veel dingen over wicca en en haar mentor doet ook aan wicca en toe heb ik iets verteld (dat ik dingen ging dromen en die 2á3 jaar prcies het zelfde terug komen dat is al bij drie dromen gebeurt) en nu zeggen ze dat ik een natuurlijk geboren heks ben maar ik twijvel of dat wel kan:) en dat is nou mijn vraag of dat kan dat ik een natuurlijk geboren heks ben?
groetjes Anneloes

10-01-2008    annelies   

Hoi Anneloes,

iedereen wordt geboren met de mogelijkheid om zijn of haar heldere kanalen te gebruiken. Of je dat doet en hoe gemakkelijk je dat af gaat is bij iedereen verschillend. Het feit dat je bij tijd en wijle een voorspellende droom hebt wil niet zeggen dat je een geboren heks bent. Het betekend alleen dat het helderzien via dromen voor je werkt :-)

Engelen groetjes
Annelies

22-02-2008    Rene   

Ik vind het leuk dat ik hier iets lees wat mij bekend voor komt,ik zie ook heel vaak gekleurde stippen of ballen in de kleuren blauwpaars of wit
meest al boven de tv, dan weet ik teminste dat het niet abnormaal is om dit tezien

01-03-2008    c   

Hoi
ik ben claud ik heb ook een gave al van kleins af aan. maar het wordt steeds erger, vroeger kon ik geesten zien, horen, voelen, nu kan ik ze nog steeds zien en ruiken. k weet ook precies dat er iemand dood gaat dan voel ik een handdruk op mijn rug deze week dinsdag zei een stem dat een collega zich vrijdag vandaag dus zou afmelden op het werk en dat haar vader zou overlijden. ik schrok me dood toen zij opbelde en zich inderdaad afmelde voor te werken omdat haar vader op sterven lag. de dood van mijn andere collega haar moeder wist ik ook van te voren ik weet niet wat ik er mee moet groetjes clau

01-03-2008    Michelle   

Hee Annelies
Ik heb geen gaven maaja ik wou iets weten:)
Ik heb op een andere site gelezen dat iedereen een gave heeft, maar ze weten het niet of het werkt bij hun niet.
Ik zou zelf wel willen weten of ik een gave heb.
Eerst hoorde ik vaak dingen als ik sliep en ben een keer s`avonds in mijn slaap 2 keer tegen mijn neus heel hard geslagen. Ik had een erge bloedneus. Ik heb daar ook gelezen dat je sommige gave`s kan trainen. Is dit waar of is dit maar verzonnen?
Groetjes,
Michelle :)

01-03-2008    Annelies   

Hoi Clau,

wat je met dit soort informatie moet is voor jou om te ontdekken dat kan een ander je echt niet vertellen. Dat hoort bij je spirituele groei.

Hoi Michelle,

iedereen kan communiceren met engelen en overledenen. Dat is geen gave. Of je het wil ontwikkelen is aan jezelf natuurlijk. Als je in je slaap op je neus geslagen wordt kan het zijn dat je partner wild droomt of je moet je huis eens laten reinigen van negatieve energieën e.d. Er zijn mensen die zich daar mee bezig houden.
Verder gewoon lekker naar bed en als je geïnteresseerd bent in dit soort dingen eens beginnen met boeken te lezen over deze onderwerpen.

Annelies

13-04-2008    Sannie   

Hoi hoi ... ik hoop dat dit een beetje te lezen is at momenteel heb ik last van mijn ogen, maar goed... vanaf jongs af aan ben ik al bezig met het spirituele nu was ik eerst erg bang nu geeft het me rust en kracht omdat ik weet dat we een rede hebben op deze aarde...na het overlijden van mijn vader die erg spiritueel was krijg ik veel steun van hem, echter ik heb een dochter van 15...die niet dingen voelt en ziet maar daar ook net als ik vroeger erg bang voor is... ik zeg haar er niet bang voor te zijn maar kan haar niet gerust stellen hoe help ik haar nu toch??? het heeft bij mij ook zo lang een angst gegeven dat wil ik haar zo graag besparen??? hoe kan ik haar laten zien dat dit juist goed is en niet slecht want ze is bang dat ook slechte geesten haar bezoeken.... ik heb haar al gezegd dat ze dat zeker voelt en ze deze moet weg sturen maar ze is bang ... heb je tips???

06-06-2008    nancy   

Hey,
ik heb niet heel het begin stuk gelezen maar wel de reacties. Nu dacht ik dat ik ook mijn vraag hier kwijt kan. Ik zag vanaf ongeveer een week geleden een heel kort beeld toen ik aan niks dacht, moe was en mijn ogen sloot. Ik zag een ronddraaiende circel met een gedaante ervoor. Toen ik het weer probeerde te zien kwam die circel op me af kronkelen (het was geen circel meer) . De volgende dag zag ik een man met een lange, bruine snor, een dag later een rontgenfoto van 2 benen, weer een dag later een sterretje in een ruit (ik denk een auto ruit) en de laatste dag een soort magere hein zonder zeis maar zijn schedel boog naar me toe en hij zag er best eng uit. Al die beelden duren heel kort dus ik heb niet de tijd om ze echt te bestuderen maar waarom zie ik ze, wat betekenen ze en waarom zie ik ze niet als ik veel dingen aan mijn hoofd heb en waarom zie ik ze alleen bij vermoeidheid? Zijn dit korte beginsels van dromen of zijn dit berichten?

06-06-2008    Annelies   

Hoi Nancy,

het lijkt me gewoon dat je het te druk hebt en wanneer je dan moe bent en je ogen dicht doet, dat je hersens proberen de dag te verwerken. Dit kan net als in dromen met heel rare beelden gebeuren

engelen groetjes
Annelies

09-06-2008    nancy   

maar ik denk niet aan die dingen die ik gezien heb (niet voor ik ze gezien heb) en waarom kan ik ze niet terug voor me halen?

09-06-2008    Annelies   

Hoi Nancy,

ik denk dat je er verstandig aan doet om eens rond te kijken naar een cursus intuïtieve ontwikkeling. Mogelijk dat daar een aantal van je vragen beantwoord worden.

engelen groetjes
Annelies

10-06-2008    celia   

ik zit met een aantal vragen ik werk in een verpleeghuis en afgelopen zaterdag zijn er dingen gebeurd. mijn collega en ik zijn bezig bij een client die het bed niet uit kan. hij wijst duidelijk naar iets en geeft aan 2 overleden tante`s te zien. wij voelde ook duidelijk niet alleen te zijn in de kamer er was meer. de radio staat aan en deze zet ik uit waar collega bij staat even later loop ik kamer in en radio springt aan.
client zegt tegen mij waarom halen jullie me nu 2x. ik voel de haartjes overeind springen. het gebeuren met de radio is me al eerder overkomen uit het niets aangaan. kan iemand mij dit uitleggen?

10-06-2008    annelies   

Hoi Celia,

ja het gebeurt dat overleden willen laten weten dat ze er zijn, door bijvoorbeeld een radio aan te zetten, lampen te laten flikkeren e.d.

Wat betreft de klant die vraagt waarom jullie twee komen, mogelijk was de man wat verward. Hij zag wel duidelijk zijn tantes die al aan de overkant waren. Dat gebeurt wel eens bij oudere mensen.

22-06-2008    mariana   

hoi annelies,
ik heb een vraagje mijn vriend en ik zijn pas samen gaan wonen en ik heb het gevoel dat we niet alleen zijn.

ook gebeuren er hier rare dingen als we weg gaan doe ik boven altijd de kasten dicht. maar als we weer terug komen dan staan alle kasten open.
ook ben ik een keer in de nacht wakker geworden van een klap op mijn gezicht ik dacht dat mijn vriend perongeluk in zijn slaap dit deed en ik was boos maar hij was gewoon wakker hij zegt dat ik gek was. haha maar hij was het dus niet. wat is dit kun jij mij dit miss vertellen vind het erg eng
groetjes michelle

10-08-2008    Nina   

Ik ben nina en ben 13 jaar.
toen ik laatst probeerde te slapen
voelde ik een soort van aanwezigheid in mijn kamer. toen kreeg ik een hele koude rilling en t leek alsof iets "in me" kroop. toen was opeens alles zwart en ik wist niet meer of ik nou mijn ogen open of gesloten had.
en toen zag ik van links en rechts allemaal poppen, van die ouderwetse poppen.
het was een soort tunnel en aan het einde van de tunnel was een wit licht en iets heel engs op het eind, ik weet niet meer precies wat het was maar volgensmij "iets" dat zich omdraaide.
en laatst was mijn lamp ontploft, echt ontploft. het glas was eruit gesprongen en tegen de kap rond de lamp gekomen [en die kap is vervolgens gesmolten en toen weer gehard].
en me lampen knappen hardstikke vaak[nadat ik ze aangeraakt heb] vaak zijn me handen van te voren dan ook heel erg warm/heet.
een vriendin van me zecht dat het n gave kan zijn [ze kan zelf aura's zien]
maar ik zal dan niet weten hoe ik het moet beheersen. ik wil niet graag dat me lampen steeds kapot gaan, en straks doe ik wat ergers dan een lamp laten ontploffen.
Groetjes Nina.

10-08-2008    Annelies   

Hallo Nina,

ik denk dat je er verstandig aan doet een centrum te zoeken waar ze speciaal met kinderen werken. Daar kunnen ze je leren aarden. Een teveel aan energie in je lichaam kan dingen zoals geknapte lampen veroorzaken. Goed leren aarden zorgt ervoor dat het teveel aan energie weg vloeit en je gewoon lampen kan aanraken zonder dat je ze kapot maakt.

engelen groetjes
Annelies

13-08-2008    kelly   

helaba,

jullie gaan me wss wel gek verklaren maar ik riskeer het toch... ik ben 22 jaar en sinds mijn 17 jaar krijg ik soms rare dromen... over huizen met kinderen bv en dan een week later zie ik een vermiste persoon om tv en is dat 1 vd kinderen uit mijn droom.... ook droomde ik de vorige keer over gangen onder de grond en er werd iemand gevonden in een riool.... heb deze soort droom maar 4 a 5 keer gehad en nu heb ik ze terug sinds een maand.... heb schrik dat dit weer iets met een verdwijning te maken heeft... je zal me wel gek verklaren maar ik moest het even kwijt

13-08-2008    Annelies   

Hallo Kelly,

er zijn mensen die voorspellende dromen hebben en ze zijn niet altijd leuk. Dat is niet gek maar gewoon iets dat bestaat. Wat misschien een goed idee is, is dat je bij jouw in de buurt een spiritueel centrum of spirituele leraar of lerares vindt die je kan begeleiden hierin zodat je beter weet wat je tegen komt en hoe je er mee om kan gaan. Ook de wat grotere bibliotheek heeft wel informatie over dit onderwerp. Kennis maakt niet dat het weg gaat, maar wel dat jij je er zelf beter bij kan voelen.

engelen groetjes
Annelies

26-08-2008    julie   

i sometimes dream, about events, ang later on, the derams become reality; i would to developpe

that gift; dear annelies can you help me?

26-08-2008    Annelies   

Dear Julie,

I think you would be best off to find books that you can read on the topics such as visionary dreams. I don't teach those topics nor do I know much about them

many blessings
Annelies

28-08-2008    Annoniem   

Hoi Annelies,

Ik lees zojuist iets over iemand die lampen laat knappen bij aanraken. Nou heb ik dit zelf ook veel te vaak. Maar ik maak niet alleen lampen kapot. Bij mij gaat veel elektronisch apparatuur kapot. Om even een voorbeeld te noemen. 4x mijn telefoon, 5x mijn nieuwe laptop, mijn printer, mp3-speler, waterkoker, camera en dus vaak gloeilampen zodra ik ze wil aanzetten. Ik vervang ongeveer om de twee maanden de lampen of soms knappen ze na een week ipv. na een jaar.

Eerlijk zegt weet ik van mij zelf dat ik behoorlijk geaard ben en dat daar dus zeker niks mis mee is. Zijn er nog andere mogelijkheden waarom dit mij zou kunnen overkomen?

28-08-2008    Annelies   

Hallo Annoniem,

ik ben zelf ook goed geaard, maar na energiewerk waar ik veel energie gebruikt heb en het overtollige niet laat afvloeien kan mij dit ook gebeuren.

Dat betekent niet dat je niet geaard bent, maar een te veel aan energie in je lichaam bij je draagt. Dit is net als een te kort niet goed.

Visualiseer dat je het overtollige uit je handpalmen en voetzolen de grond in laat stromen en het zal beter worden.

engelen groetjes
Annelies

29-09-2008    Thijs   

halloooo ik zie soms zwarte vlekken en die lijken op mensen maar ik ze allen in een snelle kijk ik ben pas 12 en vind het soms best eng maar ik denk dan hij staat daar elke KEER WEER en kijkt naar buiten en meer nie dus ben ik niet zo bang meer

maar goe ik geloof er wel in en ik heb ook een boek of shadows

maar ik wil weten of dit waar is want mijn ouders zeggen dat het maar verbeelding is maar ik denk er heel anders over

alvast bedankt en mvg.
Thijs die dingen ziet ?????

29-09-2008    Annelies Hoornik   

Hallo Thijs,

sommige mensen staan meer open voor het zien van dit soort energieën dan anderen. Je ouders kunnen het blijkbaar niet waar nemen. Het feit dat je het alleen ziet in een snelle blik geeft wel weer hoe het is. Volgens mij zie je inderdaad dus wezens.
Je kan het laten voor wat het is, maar wanneer je dit eng vindt kan je eens het volgende zeggen wanneer je dit weer ziet (het mag ook in gedachten)
Aartsengel Michael breng aub alle aardgebonden geesten en entiteiten uit deze woning naar het licht.
Je zal merken dat het dan meteen weg gaat. Wanneer wezens naar het licht gaan kan hun ziel weer verder. Vaak zijn het verdwaalde zieltjes en de aartsengel kan ze helpen door ze naar het licht te brengen.

Je kan dit meteen ook in je Boek of Shadows schrijven en bijhouden wanneer je een zieltje ziet en of je aartsengel Michael, wel of niet gevraagd hebt deze weg te brengen en wat er daarna gebeurde.

Ook kan je wanneer je bang bent de aartsengel vragen je te beschermen, daar is hij heel goed in.

Laat me maar weten hoe het gaat, ok?

engelen groetjes
Annelies

02-10-2008    thijs   

dat book of shaddows heb ik van charmed ik vind het helemaal leuk. maar ja dat is niet echt en dit wel

ik vind het niet echt eng maar voor de eerste keer was het wel van : wat was dat .
wat.
maar goed even iets anders 2 andere dingen mijn vriend(din) HAD een opa en ze heeft een knufeltje van hem gekregen nu is hij dood en als ze wat wil dan houd ze het knuffeltje (lucky)heel goed vast en zegt ze Opa zou je me willen helpen met.....

en dat gebeurt dan dus ze wou dat ik er wat voor in zou zetten.

ps nog heel even terug op dat wezen van mij ik wou weten wat het daar deed en ging daar staan waar hij ook stond
en toen hoorde ik in mijn hooft een vreemde stem die zei (zie je het) ik zei nee toen hoorde ik Blijven kijken. maar ik moest naar bed dus ben ik maar weg gegaan.
bedankt thijs

02-10-2008    thijs   

ben ik een heks ik zou er wel een willen zijn hoor !!!!

02-10-2008    Annelies   

Hallo Thijs,

een boek of shadows in een boek waar jij je ervaringen in kan schrijven. Zodra je oud genoeg bent (18) of je ouders het goed vinden kan jij je ook verdiepen in energie werk (zo heet dat) en leren hoe je daar goed me om kan gaan. Je bent dus eigenlijk nog een junior heks :-)

Je vriendin mag blij zijn dat ze haar opa bij zich heeft en hij haar zo mooi helpt :-)
Dat is heel lief van hem.

Ik vind het dapper dat je bij het raam bent gaan staan om eens met dit wezen te praten en hij wilde je wel iets laten zien. Misschien heb je de volgende keer meer tijd zodat je kan zien wat hij probeert duidelijk te maken.

engelen groetjes
Annelies

03-10-2008    Thijs   

IK BEN EEN HEKS !!!!!!!!!!!!

maar mijn vrien(din) ook want die heeft ook een book of shadows en die zag hem als eerte als ik heel eerlijk ben.
en dat met haar opa dus ooh ja en haar zus maar die ziet dat soort dingen nie maar ze gelooft er wel in. we spelen met z'n 3en ook aaltijd heksen
ik zal tegen britt mijn Vrien(din)zeggen of beter ik print dit stukje uit zodat ze zelf kan lezen dat ze blij mag zijn ik zou dat ook wel willen een overgroot oma of opa is huis die met de lichten speelt maar ja dat blijft nie leuk volgens mij.

ik vind het heel fijn dat we op deze site kunnen praten over dit soort dingen maar ik sta nu als eenigste nog hier vanaf maandag ofso dus als je me zat wordt moet je het zeggen hoor Hhahahaahahahh.

growtjes thijs

03-10-2008    Annelies   

Hoi Thijs,

ik denk dat je de enige bent omdat dit een blog is en geen forum :-) Vaak zetten mensen hier alleen maar een reactie neer en kijken er later niet meer. Maar het is wel goed dat je een plek hebt om er over te praten.

Het hebben van een boek of shadows maakt iemand nog geen heks hoor, het zien van wezens verteld me dat je aanleg hebt voor wanneer je ouder bent en altijd knipperende lichten gaat denk ik vervelen :-)

Weet je al wat gronden of aarden is Thijs? Dat is het eerste wat je moet weten als heks

engelen groetjes
Annelies

03-10-2008    thijs   

nee weet ik niet gaat het over grond stoffen of gaves of ...

maar even wat anders mijn andere vrien(din) kan aan zien hoe ze zich voelen ze kan een soort aura (beetje) zien. ze vroeg of ik wat wilde neer zetten voor haar


wij samen zijn de power of three hahahahahah

veel groetjes en tot blog.
Thijs die dingen ziet.

03-10-2008    Thijs   

ik heb mijn twee vriendinnen ook de site gegeven en ze zullen wel wat schrijven

was u een juffrouw op school geweest want ik heb uw foto laten zien op de site en ze zeggen hee die lijkt op onze ouden juf.
het is maar een vraag hoor.

Thijs

04-10-2008    jacky   

hallo ik ben jacky,

ik ben dus een vriendin van thijs die ken je ondertussen al.
hij heeft vertelt over mijn zus en haar knuffeltje (luky).
ik was de vriendin met het verhaal dat ik kan zien hoe mensen zich voelen aan adenhaling en gezichtsuitdrukken.
ik vroeg me af of je me er wat meer over wilde vertellen.

groetjes jacky...

04-10-2008    jacky   

hallo ben ik weer jacky,

ik heb nog een speciaale gaven maar ik weet niet of die normaal is ik heb de gave dat ik kabouters kan zien het klinkt meschien gek maar het is zo...
weet u er messchien wat van...

groetjes jacky..

04-10-2008    Thijs   

is dat wel een gave ????

haahahahaha

04-10-2008    Annelies   

Hoi Thijs en Jacky,

Aarden of gronden is zorgen dat je goed in contact staat met de aarde zodat jij je ook heel goed bewust bent van het hier en nu en de omgeving waar je in bent. Dat is belangrijk als je een heks wilt zijn.

Jacky : Het is mooi dat je het talent hebt om aan mensen te zien hoe ze zich voelen simpelweg door hun ademhaling en gezichtsuitdrukking. Dat kan je veel vertellen wanneer je met mensen praat. Verder zien sommige mensen ook natuurgeesten en noemen ze kabouters. Zelf zie ik ze nooit maar ik hoor anderen er wel eens over.

Ik ben niet jullie oude juf hoor, want ik heb geen les op scholen gegeven ;-)

Annelies die op de aarde zit :-D

04-10-2008    jacky   

bedankt voor bet beandwoorden van mijn blog
en zou u me wat meer willen vertelle
over gronden of aarden.

alvast bedankt..
jacky.

04-10-2008    Annelies   

Hallo Jacky,

Psychische bescherming is dus heel belangrijk. Soms pakken we energie op van andere mensen, zonder dat we het weten. Hun stemming of emoties vloeien dan een beetje over naar ons...boosheid, verdriet, vermoeidheid of misschien zelfs depressieve gevoelens en we weten dan niet waar die emoties vandaan komen.
Je kan jezelf beschermen zodat je die ongewenste energie buiten je kan houden en jezelf meteen gronden en je eigen aura versterken.
Deze oefening zou je dagelijks moeten doen, als je naar bed gaat of als je opstaat.

Ga in een comfortabele houding zitten en begin met het visualiseren van een bal van wit licht die boven je zweeft. Focus op de energie van de bal, weet dat de bal gevuld is met liefde, kracht en vrede. Probeer heel goed om die dingen in de energie van de bal te VOELEN.
Laat nou geleidelijk de energie uit de bal in je vloeien. De energie is een prachtig, helder blauw licht. En het maakt niet uit hoeveel energie er in jou vloeit... de bal blijft even groot en krachtig, want hij komt direct van de God(in) en het is een bron van oneindig veel spirituele energie.
Laat de energie in je vloeien en laat het stromen door je lichaam, door je armen en benen, naar beneden en via je handpalmen en voetzolen weer naar buiten. Op die manier laat je alle energie die niet in je lichaam hoort mee weg stromen en grond je direct ook.

Laat dan het licht een stukje buiten je lichaam komen, zodat het een grote ovaal rondom je hele lichaam vormt, een ovaal dat gevuld is met helder, mooi, liefdevol wit licht van de God(in).
In gedachten zeg je dan:
Mijn aura is sterk en de energie van anderen kaatst er van af, ik voel me goed en energiek in deze sterke aura.

Dat helpt je om te gronden en lekker in je vel te zitten. Probeer het maar eens. Je kan dit ook in je book of shadows stoppen.

engelen groetjes
Annelies

05-10-2008    thijs   

help ik zie heel veel (wezens) toenet keek er een om de hoek en toen ik keek ging hij snel weg,wat willen ze eigenlijk (zou ik toch moeten weten als heks).
als ze verdwaalt zijn en geesten en geen hersens hebben dan vind ik dat ze nog best slim zijn vooral als je verhalen hoort over overgenomen lichamen en zo

05-10-2008    Annelies   

Hoi Thijs,

nee hoor joh, dat hoef jij niet te weten en als je wilt dat ze weg gaan kan je ze dat het beste gewoon zeggen en daarna geen aandacht meer aan besteden. Hoe meer jij er mee bezig bent hoe meer je ze aantrekt. Gewoon leuke dingen gaan doen hoor.

Er gaan heel veel verhalen rond die nergens op slaan.
Je kan gewoon aan aartsengel Michael vragen je te helpen. Daar is hij voor, zeg maar eens het volgende wanneer je weer een wezen ziet (het mag ook in gedachten)
Aartsengel Michael breng aub alle aardgebonden geesten en entiteiten uit deze woning naar het licht.
Je zal merken dat het dan meteen weg gaat.

doei
Annelies

06-10-2008    thijs   

bedankt maar dat had je al verteld toch?

06-10-2008    Annelies   

inderdaad, maar ik dacht dat je het misschien niet begrepen had of er niets mee gedaan had

29-10-2008    thijs   

hoi ben ik weer een keer volgens mij ben ik mijn gave aa het ontwikkelen want ik zie ze steeds vaker en beter en langer ik vind het wel leuk maar ik wer d een keer s'nachts wakker en toen stond hij over me heen gebogen toen zij ik een van mijn zelf bedachte spreuken en toen was hij weg. Spreu: levend niet meer dood jawel verwijder de geest nu heel snel

30-10-2008    Annelies   

Hoi Thijs,

mooi hoor dat het aan het ontwikkelen is en goed ook dat je ze weg stuurt wanneer het je niet uitkomt. Gewoon blijven doen hoor.

Engelen groetjes
Annelies

07-11-2008    Patrick   

Hallo Annelies;

Ik heb een vraagje, betreffende een aantal dingen. Ik ben nu 25 en herinner mij heel erg veel van vroeger. Ook van toen ik nog een baby/kind was. Zo is er een keer toen ik nog thuis woonde een wit gedaante door mijn ouderlijke slaapkamer gekomen. Ik denk dat ik toen een jaar of 12 was. Hier ben ik erg van geschrokken, en toen ik wou schreeuwen stokte mijn stem, en kon niets. Verder heb ik wel meerdere vage dingen meegemaakt die niet echt verklaarbaar zijn, maar wat mij het meest heeft doen schrikken is hetgeen geweest dat ( toen ik een tijd bij een maat van mij logeerde, zo'n 1,5 jaar geleden ) toen ik de trap af wou lopen naar beneden, ik opeens een erg krachtige energiestoot van achter kreeg ( alsof ik geduwd werd ) en van boven naar beneden van de trap viel. Dit liep zonder kleerscheuren af maar ben hier erg van geschrokken. Overigens kreeg ik daarvoor als ik de drempel overging bij me maat in de slaapkamer telkens kippenvel. Ook als ik in bed lag had ik het gevoel dat ik bekeken werd en/of er iemand bij kwam liggen. Dit klinkt absurd maar het voelde erg benauwend en heel erg echt.

Verder heb ik meerdere keren te horen gekregen van mensen die spiritueel zijn, dat ik ook een of andere gave heb, en die zou ervaren als ik eraan toe was cq. ben.

Nou schaam ik me een beetje om als 25 jarige te zeggen dat ik (nog steeds) (ergens bang) ben om dit daadwerkelijk te ervaren.

Verder zie ik (vooral s nachts) als ik me ogen open hou, vage zwarte (als het ware) schimmen boven mij zweven. Wat overigens te vergelijken is met doorzichtige wolken (a little bit) denk ik.

En wat in eerdere blogs al werd aangegeven dikwijls als ik mijn ogen sluit stippen cq. sterretjes en een soort van ( ik denk ogen ) zie wat ik al vanaf mijn jeugd heb.

En als laatste ben ik erg gevoelig betreft reuk en gehoor, vooral s' nachts.

Ik weet niet goed wat ik met bepaalde dingen aan moet, en wil mij hier erg graag voor openstellen, maar weet niet goed hoe. Maar het belangrijkste vind ik dat het mij niet meer zo afschrikt.

Hopend dat jij mij enigzins een beetje advies kunt geven.

BVD en met vriendelijke groet;

Patrick

07-11-2008    Annelies   

Hallo Patrick,

allereerst je bent volkomen normaal, met name dat je toch wel wat geschrokken bent van e.e.a. dat je overkomen is en er nog wat bang voor bent. Dat is niet meer dan normaal. Een en ander is te verklaren en daar zal ik je een aparte email voor sturen.

engelen groetjes
Annelies

26-11-2008    Monica   

Hoi annelies

Ik heb je blog gelezen, en kreeg het koud en warm te gelijk.
Sinds 2 jaar weet ik dat ik die gave heb (ervoor waren er wel aanwijzingen, maar ik deed er niets mee. Ik zag mijn opa toen hij overleden was hij praatte met me. Ik voelde dingen die ik niet kon weten van andere onbekende personen.
Twee jaar geleden komt mijn vriendin naar mij toe, want ik had alweer een ervaring erbij en ook dat ik dingen voelde, hoorde en taste. Daarna ging het in stroom opwaardste beweging. Kan het soms niet aan om het op te vangen.Ik laad me dan weer op zodat ik weer verder kan, maar soms komt alles tegelijk naar mij toe.
Daarna zag ik fisioenen over mijn toekomst over mijn verleden en over mijn dieren.
Tot nu toe komt alles uit wat ik toen zag, maar soms twijfel ik heel erg veel of ik ben te bang het te voelen.
Hoe kan ik alles beter opvangen en dat het in rustig vaarwater komt zodat ik het makkelijker kan opvangen en de informatie beter kan verwerken?

Groetjes monica

26-11-2008    Annelies   

Hallo Monica,

jij bent de persoon die hier bepaald hoeveel er gebeurt, alleen wist je dat nog niet.
Je kan aan de rem trekken door duidelijk naar de andere kant/boven aan te geven dat je het tempo wilt vertragen of tijdelijk helemaal stop zetten.
Dit doe je net als je met een levend mens praat. Duidelijk je grens stellen en er niet omheen draaien, zij hebben niets aan hints. Wees duidelijk wat je wel en niet wenst.

Je zal zien dat er naar geluistered en gehandeld wordt

veel succes,
Annelies

30-11-2008    Rhino   

Hey,
Ik ben 23 en na een ongelukje zie ik veel dingen, teveel toevals momenten gehad als je begrijpt wat ik bedoel. Later daadwekelijk uit gekomen. Telephatie (schijnt gevaarlijk te zijn) is mij ook een keer gelukt gewoon ineens en bevestigd door resultaat. Dit met gedachten en foto's in mijn hoofd te laten zien. Een warmte shot komt vanaf me onderrug naar mijn nek als ik spirituele verhalen persoonlijk aanhoor van mensen of teveel meeleef. Bijna door negatieviteit overgenomen en gelijk gevolgen gezien door wat weet ik nog niet maar mezelf weer gevonden en het weggvaagd. Veel mensen geholpen met problemen terwijl ik zelf dacht dit niet te kunnen en ook in de problemen zat nu niet meer en dan de hulp vroeg aan een dierbare overledenen door eerst de ander te helpen en dan mij. Iemand ontmoet die ik al kon in me droom dit was mijn guide. Vriend en ook sterk spiritueel toevallig en een goed geheel samen met met. Als ik n8dienst had en alleen onwijs moe was had ik gedaantes gezien. Sterker nog ik heb ook ontslag genomen door de depresieviteit van de omgeving (gevangenis)de mensen die mij sn8ts gek maakte terwijl ik ze in de omgeving had maar niet echt voor me,te hebben gehoort hier niets te zoeken te hebben bij hun en niets kan betekenen voor ze. Hier ook een schim te zien vluchten dit mede bevesitigd door toevallig een andere spirituele collega (Deze gedaante schijnt slecht te zijn want hij herkon hem en ik hem niet meer gezien te hebben). Andere gedaantes hebben mij ook geholpen iets te vertellen waar later 8erkwam en meemaakte,ik weet niet wie. Soms praat ik en klinkt het zo wijs dat ik nieteens meer weet wat het was (alsof het door anderen verteld werd uit mijn mond) maar hoor dan later van anderen, hoe weet jij daar iets van terwijl ik er de balle verstand van heb. Ik ben 2x bijna dood geweest en heb het idee dat ik hier nog iets moet doen op deze wereld, ben er nog niet achter wat/wie helpt.Sorry voor de vaagheid. Groeten.Rhino

01-12-2008    Annelies   

Hallo Rhino,

iedereen heeft meerdere taken op deze aardbol voor we vertrekken en die zijn van verschillende aard. Soms klein, soms groter.

Wat me goed lijkt is dat je ergens een workshop zoekt waar je leert hier beter mee om te gaan.
Wanneer dit soort ervaringen beginnen overweldigd het je allemaal nogal en heb je er voor je gevoel geen grip op. Wanneer je je er in verdiept bij een goede leraar of lerares dan kan je veel leren waaronder hoe je die stroom van info en beelden aan en uit zet wanneer jij dat wilt.

Instituten als een gevangenis zijn erg onprettig qua energie en ik kan me voorstellen dat je daar weg bent gegaan. Vraag aartsengel Michael ook eens de koorden tussen jou en iedereen die daar verblijft en het hele pand te snijden en zijn helend licht in alle richtingen door de restanten van die koorden te sturen. Daarna zou ik meteen ook vragen dat aartsengel Michael meteen alle aartdgebonden geesten en entiteiten uit je lichaam, geest en aura (en je huis en auto's) verwijderd en naar het licht brengt.
Mogelijk dat je dan een heel andere energie voelt. Je kan de engelen vragen bij je te blijven want ze hebben geen beperking van tijd of ruimte en ze vragen om "slechte" energieën bij je weg te houden. Dit is iets dat je wel met een bepaalde regelmaat moet vragen. Simpelweg omdat engelen niet voor je mogen beslissen en elke keus bij jou blijft anders zouden ze je vrije wil kunnen schenden.

engelen groetjes
Annelies

01-12-2008    Rhino   

Hallo,
Ja ik kan mensen met wat connecties die mij hierbij kunnen helpen, dit was ik al van plan hopenlijk hier beter in te worden. Langzaam weet ik ook waarom dingen uitkomen die uitleg krijg ik toch langaamaan wel. Er is zowieso iets bij me en dat is vandaag nogmaal gebleken. Bedankt Groeten Rhino

01-12-2008    hellen   

hallo,
ik vind dat u op een hele lieve manier reageert met name op de jongere kinderen.ik zelf heb sinds kort engelenkaarten.Dit is uit een noodsituatie ontstaan.sinds ik de kaarten heb zie ik vaker figuren.De kaarten geven mij moed.ik ben degene die ze mij heeft aangeraden zeer dankbaar.ik heb alleen niet zoveel geduld.

02-12-2008    Monica   

Hoi Annelies

Ik heb even een vraag misschien kan jij mij helpen. Kan jij even contact met me opnemen

groetjes monica

02-12-2008    Annelies   

Hallo Monica,

ik heb het erg druk en kan niet iedereen gaan bellen om vragen te beantwoorden.

Met name omdat mensen voor een consult betalen wanneer ik bel. Trouwens deze maand geef ik alleen jaar readingen.

Je kan hier posten en kijken of ik reageer. Je kan ook een email sturen maar als het om een vraag gaat die normaal onder een consult valt dan zal ik je voorstellen dat je ergens volgend jaar een afspraak boekt. Of één van mijn studenten bezoekt.

engelen groetjes
Annelies

02-12-2008    hellen   

wat jammer,ineens een omslag.succes met je site

03-12-2008    Annelies   

Hallo Hellen,

geen omslag, er zijn grenzen en die moeten ook bewaakt worden omdat ik anders geen leven meer heb. Het is niet mijn gewoonte om te reageren op mensen die me vertellen dat ik contact met ze op moet nemen. Mijn agenda is druk bezet en je hebt blijkbaar geen idee hoeveel mensen denken dat ze door "even" een vraagje te stellen een gratis consult kunnen krijgen. De lessen die ik geleerd heb sinds ik met de engelen werk gaan daar ook over. Stel je grens en blijf erbij. De grens is bij mensen die me op onmogelijke tijden bellen en denken dat ik dan direct een gratis consult geef, mensen die me emailen met datzelfde idee en nu ook mensen op het blog die me willen commanderen. Daar was de grens en ik heb die nu aangegeven. Mensen denken blijkbaar dat wanneer je met engelen werkt je altijd beschikbaar moet zijn en ook altijd lief moet zijn en geen mening mag hebben anders dan ik sta helemaal klaar voor iedereen. Juist de lichtwerkers moeten zich goed beschermen omdat er zoveel mensen komen die de bron zoeken en denken dat jij die bent. Juist de lichtwerkers moeten hun grenzen extra bewaken omdat men denkt dat je een deurmat bent van liefdevolle energie en ze altijd op elk moment zal helpen. Juist daarom moet je als lichtwerker voor jezelf zorgen en grenzen bewaken. Als je dat een omslag vind, dan heb je de rest van de site ook niet goed gezien. Ik wil graag nog lang, veel mensen kunnen helpen en dat betekent dat ik ook voor mezelf zorg.

engelen groeten
Annelies

07-12-2008    hellen   

ik heb de rest van de site gezien.en die is mooi.
ik ben niet uit op een gratis consult.ik heb mijzelf afgevraagd of dat zo is.ik zoek een persoon die ik kan vertrouwen.vanuit de laatste drie jaar is dat een behoorlijke opgave.kennelijk is ook angst nog steeds een grote vijand.ik heb het beste met mensen voor en ik zou zo graag willen snappen wat er gebeurd en waarom.
degene die mij helpt heeft een beste taak,gezien er geen privacy is, voor niemand waar ik mee omga.
good luck,Hellen, ik ben voor het licht

11-12-2008    Annemarie   

Hi Annelies,
Ik zie vaak flitsen wanneer er iets met mensen gaat gebeuren. Nu heb ik hele lieve vrienden met een heel ziek klein jongetje die vandaag of morgen naar de andere wereld zal gaan. De flitsen bij hem worden steeds frequenter. Ik maakte een opmerking tegen mijn vriendin hierover dat hij een bescherm engel heeft. Mijn ervaring hiermee is dat hij naar mijn gevoel snel zal komen te overlijden aangezien de flitsen vaker voorkomen. Mijn vriendin wil hier nu meer van weten. Maar ik vind het moeilijk het uit te leggen aan haar. Ik voel er wat bij.....
Nu wil ik het voor haar verder ontwikkelen, zodat ik haar misschien nog meer kan steunen. Heb dit altijd tegengehouden, door een zekere angst.
Hoop dat je mij een weg kan doen in slaan. Misschien met een ontmoeting met ons.

Groetjes Annemarie

14-12-2008    Esther   

Hallo Annelies
Iedereen heeft, denk ik, een gave alleen durven we hier niet aan toe te geven. De eerste keer dat ik er aan toe durfde te geven was bij een reading. Een dame vroeg of het "medium"haar verloren ketting kon lokaliseren maar zij kan alleen met foto's werken. In een flits zag ik een rommel laatje met ziekenhuispapieren en na kort overleg met mijn moeder ben ik naar die dame toegegaan dat de ketting daar zou moeten liggen. De volgende dag kwam het telefoonje dat de dame in de desbetreffende la haar ketting gevonden had. Nu is een maand geleden mijn vader overleden. Hij had last van voorspelende dromen en kon jokers uit een rummikub spel selecteren door met zijn hand erboven te voelen. Zijn overlijden was zeer plotseling en ik denk dat hij mij wat extra kracht en misschien wel iets van zijn gave geeft. Ik mis hem maar weet dat hij het goed heeft (heel rationeel). Ik praat met hem en hij praat terug, soms met z'n eigen stem soms met die van mij, in mijn hoofd. In het begin dacht ik dat ik graag iets wilde horen of voelen maar ondertussen WEET ik dat het echt is. Hoe ontwikkel je zoiets? Mijn dochter van 2,5 jaar praat ook geregeld met opa sterretje zoals we hem hebben genoemd dus ik wil haar ook kunnen helpen. Veel liefs Esther

14-12-2008    Annelies   

Hallo Esther,

dit soort zaken ontwikkelen zich gewoon door het doen :-) Je kan er boeken over lezen uit de bieb bijvoorbeeld, maar met name door gewoon met je vader te praten en ook met de engelen en open te staan voor wat er verder gebeurt groeit zoiets. je kan het niet echt uit een boekje leren of aan zetten omdat je het nu wilt.

Ik denk dat je misschien eens rond moet kijken naar mensen die kinderen helpen bij dit soort spirituele groei. Dat is niet iets waar ik me in gespecialiseerd heb. Er zijn er denk ik wel genoeg in Nederland die daar al aan werken.

engelen groetjes
Annelies

06-01-2009    Helene   

Hoi Annelies,

ik ben een meisje van zestien en heb verschillende, beginnende gaves: ik heb dromen die uitkomen, zie dingen meestal zijn dat schaduwen ofzo maar dan zitten ze op plaatsen waar dat niet hoort en ik hoor stemmen uit het niets. ik heb ook iets dat heet "remote viewing" ook al is het maar zwak. soms komen er ook overdag hele rare gedachtes in mijn hoofd op als een soort voorbedes. zoals op 30 december:
een mevrouw bij ons in de straat is al geruime tijd ziek, hoorde ik op de 30e van mijn moeder. toen dacht ik ineens: "oh, morgen is ze dus dood".
ik heb geen idee waar dat vandaan kwam, maar dit is maar één voorbeeld van de vele situaties.

Die nacht droomde ik dat de man binnenzat en geen oudjaar vierde. de vrouw was er niet meer. ik kon hem door het raam zien, he bed van de vrouw (wat in de woonkamer stond en bij het raam) was weg.

een dag later gingen wij naar vrienden en had ik een heel erg sterk déjavu gevoel. de vrouw was inderdaad gestorven.

mijn ouders weten hier niets van, ze zijn heel sceptisch. weet jij misschien wat voor iemand ik moet opzoeken? ik woon in de buurt van Eindhoven

groetjes Helene

08-01-2009    annelies   

Hallo Helene

je kan het beste bij jou in de buurt zoeken naar iemand die mensen helpt met hun intuïtieve ontwikkeling. Kijk ook of ze op de website melding maken bijvoorbeeld van goed aarden/gronden en dat je bijvoorbeeld ook leert om hier wat meer controle over te krijgen.

engelen groetjes
Annelies

11-01-2009    maureen   

Ik ben vorige week woensdag ziek geworden ik heb ergens een ontsteking zitten bij mijn urine of bij mijn nieren ik weet niet wat het precies is de uitslag komt nog,sinds die tijd dat ik ziek ben geworden maak ik vreemde dingen mee,Ik kreeg een boodschap van mijn overleden broer dat die zei dat ik woensdag avond erg ziek ben geweest dat ik bijna dood was geweest dat hij me heeft gered en dat die veel verdriet om mij had.Maar hij zei ook dat alles weer goed zal komen Sommige mensen zeggen tegen mij je was aan het ijlen omdat je koorts had dat klopt ook ik had ook koorts maar dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt zo zijn er nog meer boodschappen bij mij binnen gekomen. Ook zeiden ze tegen mij als ze mij aan zouden komen dat hun altijd mij helpen gisteren avond kreeg ik een boodschap door als je rust wilt laten we je lekker slapen maar als je weer vragen hebt kun je altijd weer terug komen wat heeft dit te betekenen ben heel nieuwschierig hier na want ik heb dit nog nooit meegemaakt.

02-02-2009    natasja   

Beste Annelies,

Als ik 's avonds op de bank zit voel ik vaak een koude wind om me heen terwijl de kaarsen die op dat moment branden niet bewegen ook de mensen om me heen voelen deze wind niet. Die wind voelt zo koud aan dat ik over mijn hele lichaam kippenvel krijg. Is dit ook een teken van gene zijde?

Groetjes Natasja

02-02-2009    Annelies   

Hallo Natasja,

het is een teken, dat is duidelijk maar hoe jij je er bij voelt geeft ook aan of het hier mogelijk om een overleden gezinslid/vriend gaat of wanneer je je er niet goed bij voelt om een lagere energie.

engelen groetjes
Annelies

06-02-2009    petra   

hoi ik ben petra ik ben 21 jaar oud
ik heb veel tegenslagen van kind tot nu gehad
heb nu eindelijk een redelijke stabiele levenslijn
maar door alles wat ik heb meegemaakt is er veel verandert en beschadigd in mijn leefwijzen en denkwijze het is best lastig om de rust te accepteren
verder heb ik de verantwoording van mijn gezin wat bestaat uit 1 hondje 2 hamsters mijn dochtertje en mijn partner + de huishouden en regelingen rondom mijn gezin het financiële aspect en mijn huisje dus heb het vrijwel altijd druk
er is alleen een eigenaardig punt in mijn leven bij gekomen
dat is dat ik wijsheid en intelligentie aan derde verschaf die het op dat moment vragen terwijl ik bij god niet weet waar ik die informatie vandaan heb ik weet het dan gewoon terwijl een uur later ik het niet meer weet nou zou je kunnen denken dat die informatie onjuist is en uit me duim gezogen zou zijn (dacht ik in het begin ook)
maar dat is dus niet zo ik had een paar keer mezelf erop betrapt thuis het ging over een bepaalde geloof,s overtuiging over het satanisme en over de maya kalender en toen ik het ging checken op de computer klopte bijna alles geheel en bepaalde jaartellingen dien ik had laten vallen klopten pressies met de uitleg nou zijn dit allemaal informele aspecten die je wel is tegen komt op tv of internet maar toch is het wel vreemd dat ik ze nooit bestudeert heb of interesse getoond heb naar zulke informatie
en als de discussie voorbij is ben ik het naar een tijdje meestal ook kwijt
ik schaam me er wel een beetje voor en frustreer me erover
schamen omdat ik dan achter elkaar ongecontroleerd door ga ik niet me zelf ben en met veel emotie dingen vertel terwijl niemand me gelooft tot ik bewijs lever en dan zeggen ze weer van dat ik me in het normale leven nep voordoe omdat ik in het normale leven vrij druk ben zonder inhoudelijke zaken dus graag kinds ben wanneer ik kan ik ben namelijk pas 21 en als ik dan even de tijd heb om tot mezelf te komen en niet de moeder en hoofd van het gezin hoeft te zijn vindt ik dat heerlijk maar dat word meestal niet zo opgevat of terwijl volgens hun heb ik een tweede persoonlijkheid wat logies zou kunnen zijn als je het van de buitenkant bekijkt maar ik weet zeker dat dat het niet is want ik blijf mezelf alleen dan met geniale informatie die niet van mij zou horen te komen maar van een genie ik heb namelijk ook veel theorieën berekend terwijl ik alles uit me hoofd rekende en tegelijk schreef wist ik de uitslag al terwijl ik niet wist waar ik naar zocht ook qua epilepsie had ik een ongelofelijke oplossing had het opgeschreven en aan mijn partner laten zien hij vroeg wat bepaalde tekens waren die erin stonden ik had geen flauw idee en ben doodmoe met hoofdpijn naar bed gegaan de volgende dag was ik het alweer vergeten en ging ik de papier bij het grofvuil zetten jammer genoeg had ik het op de stapel reclame bladen gelegd en de volgende ochtend buiten gezet pas toen mijn partner erover begon dat er een kern van waarheid in zat en dat hij het nog een keer wou lezen wist ik waar ik het gelegd had en was het al opgehaald best jammer anders had ik bewijs gehad
nou rest mij nog een vraag wat is het of wie is het en wat moet ik ermee het zit namelijk best in de weg het gebeurd op de meest ongebruikelijke momenten en ik word als wijsneus en dergelijke uitgemaakt omdat niet iedereen ervan bedient is de waarheid te horen als ze er niet om vragen of gewoon bij hun eigen standpunt willen blijven

alles wat ik hier vertel is recht uit me hart en niet overdreven dus hoop dat er mensen zijn die weten waar ik die informatie vandaan haal en hoe ik ermee om moet gaan want afsluiten lukt me niet echt

17-02-2009    yasmine   

Heei
kheb vraagje ..
ik droom al enkele jaren rare dromen ..
mensen die ik nog niet ken en dan tegen kom..
erge dingen dat mense worde aangevallen of gedood..
en die drome komen uit ..
onlangs paar maand geleden heb ik gedroomt dat er een vriend ging inelkaar geslaan worden .. ik zag het in een dromm alleenn zie ik de gezichten niet ..
en die droom in onlangs uit gekomen ..
+ ik heb mijn dood gedroomt een vriendin van mij ook en dat volgt op 1 && wa zien allebij de zelfde persoon.. die dit doet ..
wat wilt dit allemaal zeggenn?
aub stuur zo rap mogelijk terug :)

xx

17-02-2009    annelies   

Hallo Yasmine

dromen zijn over het algemeen symbolisch, wanneer je in een droom dood gaat betekent dit meestal gewoon dat je een hoofdstuk afsluit. School bijvoorbeeld, of een project waar je aan werkt, een periode in je leven. Niet elke droom hoeft uit te komen.

Wanneer je daar meer over wilt weten kan je het beste op zoek gaan naar iemand die zich specialiseerd in het uitleggen van dromen.

engelen groetjes
Annelies

10-03-2009    eline   

heey annelies

ik heb een vraag.
Ik denk dat ik ook een gave heb.
ik voel als er iets in mijn kamer is of waar dan ook ik voel dat gewoon..
vandaag moest ik even stofzuigen mijn moeder was weg.
en ik was rustig aan het stofzuigen toen ineens de stofzuiger uit ging?
gisteren had ik ook iets raars ik ben een betje ziek dus ik ben niet naar school gegaan.
ik ging naar bed en ik ben in slaap gevallen in mijn droom zag ik mijn opa en toen zei hij tegen mij: eline het komt allemaal goed geloof me maar geniet van het leven dat je nu heb!
zoiets heeft hy gezegt...
en heel veel van dit soort dingen heb ik.
Mijn ouders zijn nog niet zo lang uitelkaar (1 jaar) en als ik bij mijn vader ben heb ik echt heel veel last van geesten echt heel erg!
als ik dan naar bed ga of ik ben allen thuis ben ben ik echt heel bang als ik naar bed ga ren ik ook mijn bed in echt heel raar en als ik dan alleen thuis ben weet ik dat er mensen bij me zijn die me beschermen tegen iets maar wat? geen iddeee?
ik heb nog veel meer maar dat is allemaal teveel op te typen.
denkt u dat ik een gave heb?

groetjes van Eline

10-03-2009    Annelies   

Hallo Eline,

iedereen is "begaafd" het is eigenlijk heel normaal. Alleen niet iedereen luistert naar deze gevoelens of informatie.

Wanneer apparaten ineens uit of aan gaan of lamperen knipperen dan kan dat een overleden dierbare, zoals in jou geval je opa zijn. Dat is heel mooi omdat ze je dan toch kunnen laten weten dat ze er zijn voor je. Wanneer je bang bent kan je het beste aartsengel Michael vragen om je te beschermen

veel succes op school

engelen groetjes
Annelies

16-03-2009    Veerle   

Hallo,

Ik heb een vraagje, het klinkt heel egoistisch maar het lijkt me geweldig om begaafd te zijn. Nu heeft u hier verteld dat iedereen wel paranormaal begaafd is, maar ik heb er nooit duidelijk wat van gemerkt. Ik probeer er ook heel erg voor open te staan en niet bang te zijn voor eventuele dingen. Verder heb ik maar 1 ding gemerkt, alleen volgendsmij heeft iedereen dat wel. Als ik bijvoorbeeld over straat loop of ergens sta, dan voel ik of er iemand achter me staat of in de buurt, in mijn hoofd zie ik dan eigenlijk de plek waar ik pas voorbij ben gekomen met een soort zwarte plek, het lijkt een beetje op een grote steen. En als ik me dan omdraai is precies op de plek als in mijn gedachte een persoon, is dit ook een begaafdheid of heeft eigenlijk iedereen dat wel?

groetjes!

16-03-2009    Annelies   

Hallo Veerle,

dat is een vorm van heldervoelen en helderzien bij elkaar, en je gebruikt het op een specifieke manier. Dat is dus jouw gave die je verder kan ontwikkelen. Iedereen heeft alle mogelijkheid om dit te ontwikkelen. Of je dat ook doet ligt bij jou alleen.

groetjes
Annelies

23-04-2009    Rick   

Hallo,

Ik zit ergens mee, en misschien weet U er raad op. Ik heb ergens iets gelezen over de zeven chakra's en alle eigenschappen komen overeen met wat ik voel. Ik kan ook in mijn slaap praten met overledenen en mensen die ik nog nooit gezien heb. Op school heb ik er ook "last" van. Ik kan altijd (zonder klok etc.) precies bepalen/voelen wanneer de bel gaat. Help mij, wat heb ik en hoe kan ik ermee omgaan, want ik word er duizelig van.

Gr. Rick

23-04-2009    Annelies   

Hallo Rick,

het beste kan je bij jou in de buurt op zoek gaan naar een workshop intuitieve ontwikkeling. Daar komen de chakra's aan de beurt en zal je merken dat het allemaal niet zo spannend is.
Wanneer je duizelig wordt moet je aarden, gewoon heel bewust zijn van de omgeving en twee voeten aan de grond.

engelen groetjes
Annelies

30-05-2009    Yvonne   

Goedenavond,

Ik maak wel eens rare dingen mee 's avonds en ik vraag mij af wat ik hiermee moet doen.

Een hele tijd geleden heb ik geesten opgeroepen en toen is dit begonnen, ik ben naar een spiritueel iemand geweest en die heeft mij geholpen, dit omdat ik veel last ervan had. Zij heeft 'het' weggehaald. Ik heb er toen niet veel last meer van gehad.

Nu ben ik een paar jaar verder en heb ik er zomaar weer af en toe last van. Vooral 's nachts? De ene keer hoor ik druk geroezemoes, de andere keer staat er een schim bij mijn bed, ik zie duidelijk de bouw en grootte en het haar, maar verder niet. Het was een momentopname, ik was bang en deed het dekbed over mijn hoofd. Vervolgens begint mijn bed te trillen, dit heb ik erg vaak. Niet altijd hoef ik er wat bij te zien, maar dan begint mijn bed zomaar te trillen. Vorige week was ik ziek, en toen werd ik snachts wakker en zag ik een bloem bij mijn voeteneinde. Best stom, maar ik legde meteen de link met: bloemetje omdat ik ziek ben! Ik had het er met mijn moeder over, en het blijkt dat mijn opa deze bloem (die ik zag) vroeger kweekte. Ik heb wel vaker het idee dat ik niet alleen ben, dat er iemand bij me is, of naar me kijkt. De laatste tijd heb ik ook savonds dat ik rare prikkelingen voel, alsof ik heel licht ben, maar dan niet alleen in mn hoofd. Soms schrik ik er wakker van, een soort van waas over me heen? Wat is dit?

Ik vind het erg lastig om hiermee om te gaan. Ik ben al een keer naar een medium geweest en die heeft mij verteld dat ik soort van helderziend ben, dat ik het nu moet laten rusten en later er wat mee kan gaan doen.

Maar nu slaap ik heel slecht, ik ben er gewoon bang voor. Hoe moet ik mij opstellen? Moet ik dit afsluiten? Ik ben wel erg geinteresseerd, maar ik verlang ook naar een avond slapen zonder angst. Ik ben nu een boek aan het lezen om mij er wat meer in te verdiepen, maar ik weet niet of ik dat wel moet doen.. Dit omdat een medium tegen mij zei dat ik het nu moet laten rusten.

Hopelijk snapt u mijn verhaal en kunt u mij helpen.

M.v.g. Yvonne

30-05-2009    Annelies   

Hallo yvonne,

iedereen heeft de mogelijkheid dit soort dingen te zien, of niet. De keus ligt bij jezelf. Het lijkt er op dat je opa goed bedoelt wil laten weten dat hij er is. Wanneer je gewoon je rust wilt dan kan je het best de aartsengelen Michael en Azrael vragen om alle aardgebonden geesten en entiteiten uit je woning te verwijderen en naar het licht te brengen. Verder kan je hen vragen er voor te zorgen dat je 's nachts ongestoord kan slapen. Dat ze als het ware als uitsmijters werken zodat je woning vrij blijft van bezoek.
Dit werkt altijd, tenzij je zelf wat uitnodigd.

engelen groetjes
Annelies

31-05-2009    patrick   

Hallo ik ben nu 14 jaar en toen ik 10 was werd ik heel veel gepest op school.
Ik had geen vrienden meer maar s'avonds in bed kreeg ik het ineens heel koud en voelde ik een soort energy om me heen hij,zij gaf me rust en probeerde me denk ik duidelijk te maken dat ik me rustig moest huilen.
maar omdat ik vroeger gepest werd heb ik er denk ik een gave aan over gehouden.
soms bij goede vrienden kan ik zeggen wat ze denken en wie ze erg missen.
Als er iemand verdrietig is weet ik het meestal.
kunt u mij vertellen hoe ik hier beter mee om kan gaan?

31-05-2009    Annelies   

Hoi Patrick,

wow 1 uur 's nachts, je bent nog laat op....
Iedereen kan dit soort dingen, alleen niet iedereen is zich er van bewust. Je kan het niet echt een gave noemen. Het beste kan je een goed spiritueel centrum bij jou in de buurt vinden en daar kijken wat ze aanbieden. Iets als intuïtieve ontwikkeling bijvoorbeeld.

engelen groetjes
Annelies

10-06-2009    Chelsea   

Hallo,
ik ben 10 jaar en er heeft iemand mijn kaarten gelegd. Ik moest vragen van haar: "Heb ik een spirituele gave?" en dat zei ik in mijn hoofd, het klopte. Ik ben er een beetje bang voor want ik praat met elfjes enz...
Mijn tante is altijd bij mij.
Het is een heel lang verhaal, maar ik vind het raar. Ik heb wel een echte gave.

groetjes chelsea.

10-06-2009    annelies   

Hallo Chelsea

iedereen kan met elfjes en zo praten. Het is niet echt een gave, alleen sommige mensen doen er meer mee

engelen groetjes
Annelies

12-06-2009    Leon   

hallo annelies. Ik ben 15 jaar en ik lees hier allemaal verhalen omdat ik hier naar benieuwd was, ik kijk vaak naar derek oglivie vandaar die intresse. Ik zou heel graag zon gave of iets in die richting willen ontwikkelen maar ik heb geen idee hoe ik dat voor elkaar moet krijgen. Mijn tante is ook wat spiritueel enzo en heeft mij wel eens gezecht dat ik wel speciaal ben. zou je me kunnnen helpen?

14-06-2009    Thijs   

hey annelies,
misschien ken je me nog wel ik heb nog een vraag hoe kan ik er voor zorgen dat ik mijn gave (geesten zien) verder kan ontwikkelen want ik wil graag de geesten en de mensen helpen
groetjes Thijs die dingen ziet

14-06-2009    annelies   

Hallo Thijs en Leon

het beste kan je een spiritueel centrum bij jou in de buurt zoeken. Wel eerst aan je ouders vragen of je daar les mag volgen.
Dan met de mensen daar gaan praten of ze je daar bij kunnen helpen :-)

engelen groetjes
Annelies

20-06-2009    miriam   

heey annelies ik weet niet echt als ik paranomaal ben maar ik zal zeggen wat ik zie hoor en voel ik zie licht flitsen lichtbollen en nabeelden van auras en kan auras voelen en geesten voelen en voelen als iemand kijkt naar mij ik zie ook licht strepen wat dienen licht strepen voor? oja ik kan me soms plotseling verdrietig voelen komt vaak plotseling op ik weey niet wat het is want ik word zomaar verdrietig waardoor ik tranen krijg terwijl er niks met me is ik denk vaak over dinen uit de buiten wereld hou me daar mee erg bezig wat is er nou met mij hoop dat je mij kan helpen oja waneer ik snachts mijn ogen dicht doe zie ik veeel kleurtjes in mijn kamer ook maar ook anderre dingen maar laat me nu maar stoppen anders word mijn berivht te lang doeiiiiiiiiiiiiiiiiii alvast bedankt

20-06-2009    annelies   

Hallo Miriam,

ik herhaal het laatste bericht in het blog dat je gelezen hebt voor je reageerde:

het beste kan je een spiritueel centrum bij jou in de buurt zoeken. Wel eerst aan je ouders vragen of je daar les mag volgen.
Dan met de mensen daar gaan praten of ze je daar bij kunnen helpen :-)

engelen groetjes
Annelies

07-08-2009    T   

hoi, heb een vraagje. zit er al jaren mee !!
toen ik klein was, een jaar 4 a 5 denk ik dat het was.. toen sliep ik vaak tussen mijn ouders in bed.. lag 5 min in bed, mama en papa sliepen al, maar ik voelde ineens van die hele lange nagels, van handen aan mijn voeten.. ik trok ze in en dan weer uit en voelde het weer.. vroeg aan mijn ouders als hun het waren om me te plagen, maar ze waren het niet zeiden ze.. en mijn zussen sliepen ook al.. was klaar wakker toen, dus heb het me niet verbeeld.. is dit ook iets ?

mvg T

16-08-2009    Marvin   

Ik ben al vrij lang bezig met "zich goed kunnen ontspannen". In diep ontspannentoestand voel ik mijn lichaam meer als energiegeheel. Vooral in mijn handen voel ik energie, maar naarmate ik meer ontspan en vanuit zeer diepe ontspanning visualisatie-oefeningen doe, dan krijg ik soms ineens een flits beeld te zien. Ik had gisteren 3 paranormale waarnemingen. Twee helderziende waarnemingen en een helderhorende waarneming en het bijzonder ervan is dat het mij eerste paranormale waarneming was. De beelden die ik had ontvangen waren mij niet duidelijk, vooral de eerste helderziende waarneming kon ik niet achterkomen wat het nou was, maar bij tweede helderziende waarneming zag ik een kamer met witte gordijn, zou dat nou de woonkamer kunnen zijn of was dat nog van mijn vorige huis, want toen hadden we ook een witte gordijn? beelden kwam zo snel en gingen plotseling weer weg, ik weet niet wat het precies was, maar ik vind het echt bijzonder. Bij derde paranormale waarneming hoorde ik een stem, het was wel in Nederlands en ik kon het verstaan, ik weet echter niet precies wat gezegd werd.

02-09-2009    David   

Hoi Annelies,

Ik ben paranormaal begaafd, vroeger was ik mijn tijd altijd al ver vooruit toen ik nog een kind was gedraagde ik me al volwassen. (zonder vader opgegroeid) ik heb een paar dagen voordat ik 19 werd een eenzijdig ongeluk gehad (paar jaar geleden) een tijdje hierna begon ik dingen te zien in mensen als deze tegen mij praatten, raar om te zeggen maar ik zie de waaarheid wat iemand wil zeggen in hem/haar zijn ogen. het heeft een tijdje geduurd voor ik het helemaal doorhad.. (ogen zijn de poort naar je ziel meestal de rechtse) Wist eerst niet wat ik ermee aanmoest, want het voelde meer als een nadeel omdat ik me steeds slechter ging voelen omdat ik zag hoe sommige "slechte" mensen echt denken, ik heb hierover gepraat met een goede vriendin van me en die zij je moet weten wanneer je het moet gebruiken,dat heeft me best veel geholpen.
Ook heb ik een keer oog in oog gestaan met de duivel om een bepaalde reden het was een rare ervaring eerst was ik bang maar daarna niet meer, want goed verslaat kwaad. Om hier zekerheid over te krijgen ben ik een keer meegegaan naar een spookhuis vlakbij mij in de omgeving, toen ik daar binnen was heb ik mijn ogen gesloten en zag ik een/de geest die in het huis zat, deze zat in de kelder waarvan de vloer reeds was weggerot en zag hem onder water zitten en kan/kon hem duidelijk beschrijven.
Misschien raar want ik weet dat er meerdere mensen zijn die dit kunnen maar heb jammergenoeg nog nooit een persoon gezien (behalve 1) die iets soortgelijks kan.
Toch ben ik nog steeds op zoek naar iemand die sorrtgelijke dingen ziet.. ik weet niet of u me hierbij kunt helpen?

Mvgr,

Dave

01-11-2009    mikie   

Hey
ik heb een vraagje voor u en ik hoop dat u terug zult antwoorden.
u hebt het in deze tekst over 'engelen'
maar gelooft u ook in geesten (goede en slechte)????
mvg
mikie

23-11-2009    harvey   

Ik zie steeds de laatste tijd in mijn rechterooghoek oranje/gele bollen en flitsen. Ik dacht zelf ik moet naar de oogarts want dit is niet goed. Maar als ik jou verhaal lees is het wat anders ok en wat nu dan?

08-12-2009    cecilia   

hey annelies

ik heb een vraag aan u
ik zie regelmatig kleuren en witte flitsen
soms zie ik een witte gedaante als ik om kijk is het
weg .
wat kan dat wezen

lieve groet van cecilia

08-12-2009    annelies   

Hallo Cecilia,

dat zijn allemaal tekens van de engelen. Zodra je probeert er op te focussen en met een actieve blik kijkt is het weg.

engelen groetjes
Annelies

10-12-2009    stanley   

Hey Annelies, Ik heb een vraag voor u ,de laatste tijd zie ik kleurbollen in mijn rechter ooghoek de kleuren zijn rood, geel, oranje, en felwit ze verschijnen en schieten weg ik word er gewoon door afgeleid best wel vervelend. Ik schijn een reiki master master te zijn wat dat inhoudt dus 2x master ?ik weet voor de rest niet wat dat inhoudt het zal wel denk ik dan maar, Allebei de reiki trainers vonden het erg mooi wat ze zagen en gaven een jaargetal door dat alles zou veranderen voor mij en ik zal dan veel dingen waargaan nemen (maar dat is nog niet zover). Is het mogelijk dat er nu al wat aan het gebeuren is? ik hoop dat u mij hiermee kunt helpen.
Met vriendelijke groet stanley

11-12-2009    Annelies   

Hallo Stanley,

soms zien mensen kleurenbollen. De heldere kanalen zoals het zien en horen kunnen bij tijden wat meer groeien en dus tijdelijk actiever zijn. Waardoor je dit soort verschijnselen hebt. Om daar meteen een conlcusie aan te verbinden dat je dan maar een reiki master bent, gaat voor mij wat ver. Er zijn in de reiki wereld veel verhalen over hoe Usui Sensei zijn inzichten kreeg. Een van die "legendes" is dat er gekleurde bollen via zijn 3e oog binnen kwamen. Dit is een verzinsel. Usui Sensei was alleen en heeft nooit verteld over gekleurde bollen. Dat hebben anderen er van gemaakt. Iedereen die spiritueel groeit heeft bij tijden wanneer het zien verder ontwikkeld, dit soort verschijnselen en nog wel meer anderen ook. Eigenlijk heel normaal dus :-)

Ontwikkel je lekker verder en blijf goed geaard.

engelen groetjes
Annelies

19-12-2009    stanley   

hoi Annelies,ik weet helemaal niets van die legendes en van Usui Sensei heb ik nog nooit gehoord en die kleuren die zag ik gewoon eerst alleen thuis maar nu ook in de auto naast me dan praat ik er maar tegen is dat stom ik lijk wel een ... ,mijn vraag is ontwikkel ik me ook ondanks dat ik niks doe en hoe blijf ik "goed geaard"? Mensen willen graag in mijn buurt/omgeving/aura staan ik schijn een gever te zijn ??? bepaalde Mensen zien dingen bij mij wel allemaal positief hoor maar ik zie en weet niks nada noppes haha Ik heb een heleboel vragen maar kan ze nergens kwijt.raar he.

Ik wens je mooie feestdagen en een voorspoedig 2010 Stanley)

15-01-2010    cecilia   

hey annelies

bedankt voor je antwoord
ik vind het fijn om te weten daten de engelen bij me zijn.
dat doet me goed
ik weet ook dat ik veel bescherming om me heen heb
lief,s van cecilia

08-02-2010    Annelies   

Geoffey

zoals in dit blog al staat, iedereen heeft dezelfde gaven. Er mee om leren gaan kan je doen door boeken te lezen over de onderwerpen, internet heeft ook veel informatie, in beide gevallen moet je natuurlijk wel in gedachten houden dat het maar een mening is van iemand die je leest.

Het volgen van workshops zoals spirituele ontwikkeling, of andere workshops op alternatief gebied kan ook helpen. Hierbij zal je voor jezelf na moeten gaan of wat aangeboden wordt goed voelt.

Het belangrijkste is dat je alleen mensen helpt wanneer je je zelf goed voelt. Eerst voor jezelf zorgen en dan pas aan een ander. Wanneer je al moe bent en dan energie van jezelf weg geeft - want dat is wat ik lees uit je verhaal, en dat zou je niet moeten doen - dan wordt je alleen maar slapper. Het is als een pan met soep. Er moet wel soep in zitten om van te kunnen delen.
Dus eerst zorgen dat je zelf energiek bent

gr
Annelies

15-02-2010    christine   

Hoi,

Ik ben erg nuchter dus ik weet niet of ik mijzelf of jullie moet overtuigen... geesten etc is iets te zweverig voor mij.. jammer dat ik niet vergelijkende ervaringen lees zoal ik ze meemaak..

Mijn ervaringen.. ik denk aan een persoon die ik ooit half jaar geleden gezien op een verjaardag van een kennis van mij.. ik ken die persoon niet ook niet mee gepraat... maar opeens haal ik die persoon voor de geest en kom ik die persoon s'avonds tegen met uitgaan... dan lach ik in mezelf omdat ik wist dat dit ging gebeuren--nog 1 voorbeel, ik heb het over een kakatoe en een dingo..dat zijn nou niet echt dieren waar je 1,2,3, aan denkt toch??? ik kijk tv savonds en jahoor, een kakatoe en dingo op de tv...Bij mij is het vaak ik droom over bepaalde dingen.. die zie ik dan op tv.. ik denk aan iets dan zegt mijn vriend dat hardop... over de meest uiteenlopende stomme dingen...ik heb gedroomd over een vliegtuigramp.. ik word s'ochtends wakker en zie op het nieuws dat er een vliegtuig is neergestort.. het is heel erg vaak.. en van mezelf ben ik best nerveus en onrustig etc...dus soms bij een situatie waar ik keuzes moet maken en ik begin te zweten.. dan weet ik dat mijn intuïtie de leiding neemt.. en wil ik er niet aan toegeven omdat het me irriteert..

ooit is mijn broer benadert door een paragnost.. en die vertelde je hebt een zusje he,waarnaar mijn broer antwoorde ja.. hij wou ontzettend graag met mij praten.. de paragnost vertelde mijn broer dat hij duizelig werd als hij aan mij dacht .. is dat vreemd ??? wat houd dit allemaal in... of is het gewoon toeval???

15-02-2010    annelies   

Hallo Christine

iedereen heeft de mogelijkheid om dit soort informatie op te vangen. De een registreerd het echter beter dan de ander. Jij merkt het op dat het daarna ook terugkomt.

Wanneer hij duizelig wordt wanneer hij aan je denkt lijkt het me dat hij probeerde te zeggen dat je misschien op dat moment niet zo goed geaard was. Dat kan gebeuren, het is wel belangrijk goed te aarden.

Het is trouwens ook prima om nuchter te zijn, daar houd ik zelf ook wel van. Als je al met vage toestanden als subjectieve informatie en engelen e.d. werkt dan wil je wel ook twee benen aan de grond hebben en de wereld zien zoals deze is en niet zweverig en zelf ook nog eens vaag zijn. Dat werkt niet.

Wat je eens zou kunnen doen is wat meer boeken lezen over spirituele ontwikkeling, zodat je wat meer bekend wordt met dit fenomeen. Over het algemeen is je intuïtie datgene dat weet wat goed voor je is, dus je ergeren dat het af en toe ook eens wat wil zeggen is misschien niet in je voordeel. Meestal wil je linker hersenhelft het tegenover gestelde van wat je intuïtie je verteld. Zelf heb ik geleerd dat die het beter weet dan die linker hersenhelft want daar zie je alle problemen mee en wil je eigenlijk niets nieuws proberen. Kijk gewoon eens of het HEEL erg fout kan gaan wanneer je die ingeving eens wel volgt en je zal merken dat het goed uit pakt. Dat gebeurt namelijk over het algemeen wel wanneer je volgt wat op je zielepad ligt en dat is waar je intuïtie naar toe wil.

Groetjes
Annelies

27-03-2010    ellis   

hallo annelies,

ik weet van mezelf dat ik paranormaal ben vroeger dacht ik dat ik gek was ik hoorde veel stemmen in me hoofd en kon de stemmen niet scheidenvan elkaar. nadat een vriendin is overleden hoorde ik haar zeggen zeg tegen me ouders dat het goed komt. ik verklaarde me nog voor gek en dacht dat ik dat wou horen voor hun maar dit werd bewezen van niet.

inmiddels ben ik 4jaar verder van dit alles en wil nog steeds zooooo graag leren hoe ik het nog meer train. ik hoor zie voel en ruik dingenn zoals bivoorbeeld me tante is overleden die zie ik en kan ik hele gesprekken mee voeren en haar chanel geur ruiken heel bijzonder.

alleen de laatste anderhalve week voel ik wat ik op me kamer en zie het ook maar niet duidelijk genoeg en weet niet wat ik er mee moet: verscillende oefeningen gehad zoals aura opschonen en michael te vragen maar weet het niet.
ik vind het niet dood eng maar vind het wel vervelend en voel me bekeken zeg maar.

zou je me kunnen helpen?

groetjes ellis

28-03-2010    Annelies Hoornik   

Hallo Ellis,

ik denk dat je het beste contact op kan nemen met een van de Gevorderd Praktiserend Engelen Expert's® die op de lijst met studenten staan. Zij hebben zich verdiept in het werken met dit soort energieën.

veel succes
Annelies

04-04-2010    diana   

Beste Annelies,

Ik leef mijn hele leven al in twee werelden. D.w.z. de gewone wereld en de onzichtbare wereld. Het komt en gaat met vlagen en periodes dat ik dingen aanvoel, helder zie, helder hoor. Eigenlijk zo´n beetje alles. Het ligt er maar net aan. Op dit moment heb ik het niet en dat is wel prettig, want het is af en toe behoorlijk intensief, alhoewel wel bijzonder om mezelf en anderen te kunnen helpen.

Het is inderdaad niet zo´n spektakel als wordt voorgedaan, maar als ik die zachte windbries voel of droom heb of stemmen hoor of aandrang voel met iemand contact op te nemen, dan is het wel iets waar ik niet omheen kan. Dan roept mijn hart daar gehoor aan te geven.

Ik heb jaren gedacht dat ik gek was. Via Reiki heb ik geleerd er niet meer bang voor te zijn en weet ik inmiddels dat ik gewoon erg gevoelig ben. Naast dat het prettig kan zijn om mensen te helpen, vind ik het ook best lastig. Reiki werkt de laatste tijd niet meer bij me. Het haalt me erg uit balans.

Ik heb een tijdje therapie gevolgd, omdat er iets mis zou zijn met mijn persoonlijkheid. Ik zou te verlegen en onzeker zijn.
Wat me opviel is dat ik daar juist heel vaak goed wist wat een ander nodig had en ook wat ik zelf nodig had. Ik voelde me juist krachtig en sterk. Het was alsof die innerlijke stem me precies vertelde wat op dat moment nodig was.

Ik heb veel dejavu´s en weet vaak wat er gebeuren gaat, maar op andere momenten weer niet. Vind het maar raar.

Als kind was ik heel gelovig en had ik mijn lichtvriendjes. Ik ben doordat ik dacht dat ik niet in orde was heel erg in mijn hoofd gaan zitten en nu beetje bij beetje kom ik daar van los.

Ik houd niet van zweven, al heb ik allerlei cursussen gevolgd op spiritueel gebied. Ik merk dat vooral stilte me goed doet en me antwoorden geeft. Maar soms begrijp ik echt niet wat ik hiermee moet.

Hoe gaat U daar mee om?

04-04-2010    Annelies   

hallo Diana

wat het belangrijkst is, is om vooral dagelijks goed te aarden - zonodig meerdere keren. Gelukkig ben ik van natuure als stier goed geaard. Ook je spirituele hygiene (zie mijn boek ENGELEN en de oefening op cd) helpen enorm om minder open te staan voor alle informatie van buiten af. Wat ik lees is dat je met name op pikte wat de rest allemaal nodig had en dat je eigenlijk niet met jezelf en wat JIJ nodig had bezig was. TE open dus, en TE veel met anderen bezig.

engelen groetjes
Annelies

28-04-2010    karim   

hallo,als tiener deed ik me voor dat ik kon handen lezen.blijkt dat al hetgene ik over hun verleden vertelde of die moest gebeuren werkelijk uitkwamen.vele jaren later rond mijn 18de kocht ik mijn eerste tarotkaarten als test legde ik de kaarten aan wildvreemde mensen ,zoals voordien als klopte of kwam uit.
op den duur begon ik er bang voor te zijn en stopte ermee.nu ben ik 36 en ben onlangs mijn dochterje kwijt die amper 4maanden oud was,toen ik nadien (enkele dagen later)terug uit het niets de kaarten opnieuw begon te leggen, kreeg ik de boodschap dat mijn dochter me iets belangerijks moet vertellen, ik kom mensen tegen die me zeggen dat ik meer moet open staan dat mijn energie te groots is en dat ik die meer moet ontwikkelen
ik ben al verschillende x gered geweest van de dood ,door wie of wat
sinds de dood van mijn dochter ben ik lijk gevoelig geworden aan soort van communicatie ,ik zie schimmen hoor soms rare geluiden (bij ons thuis gebeuren rare dingen maar nooit negatiefs),iemand die een hand ofzo op je schouder leggen of je hand streelt
ben ik zot?zoniet ,hoe moet ik me meer open stellen
grt

03-05-2010    petra   

hallo allemaal

ik wil graag jullie mening hebben op iets wat ik regelmatig meemaak.
in mijn eigen huis ben ik het gewend maar tegenwoordig doe ik het ook al bij andere mensen in huis. ik denk dat ik het zelf op wek op zo ik snap er allemaal niks meer van.
maar goed hier mijn verhaal als ik spanningen heb goed of slecht laat ik eerst de lampen knipperen en later knappen ze gewoon ik heb overal in huis spaarlampen dus dat is een dure bedoeling voor me!
ook voel ik regelmatig angsten en emoties die zijn niet van mij zelf heel raar kan iemand mij hier een verklaring voor geven ben ik gek of ben ik paranormaal

03-05-2010    Annelies   

Hallo Karin en Petra,

voor beide geldt dat het goed is meer over dit soort zaken te lezen en bij jou in de buurt te kijken of je een cursus intuïtieve ontwikkeling kan vinden. Daar heb je dan veel aan. Heldervoelendheid is een heel normaal ding en dan voel je inderdaad emoties en angsten van anderen. Door er mee om te leren gaan... EN te aarden.... dat zie je me steeds weer schrijven hier... krijg je dat wel onder controle

veel succes

17-05-2010    mik   

hey!

ik ben een gewonen jongen van 16 jaar maar ik maak soms rare dingen mee, ik heb wel eens een keer gehad dat ik in me kamer zat en ik had ineens een raar gevoel, toen telde ik af (want ik wou een teken zien) en klapte er een bolletje van me lamp. een half jaar later stond ik in me kamer en ik concetreerden me, toen ik het licht aan deed klapte het lampje weer!

ik heb ook wel eens is een keer in de klas gehad, dat ik ineens wist wat ik voor cijfer had en toen werden de toetsen uitgedeelt en had ik het goeden cijfer in me hoofd. En ik heb ook weleens gehad dat ik dacht dat een vriend van me van de stoep af moest met zijn fiets en heel snel! toen hij dat dee kwam de politie voorbij gereden. (het rare is dat ik zo'n soort gelijk iets vaker had)

kunt u hier mischien wat meer over vertellen want ik vind het wel heel raar en als ik een paranormale gave heb zou ik het willen uitbreiden want ik ben er niet echt bang voor.

ik probeer ook wel eens te testen of ik paranormale dingen kan, maar het lukt nooit. Dit soort dingen gebeuren altijd onverwachts

doei

01-07-2010    flower   

Hallo Annelies,

Ik heb van kleins af aan al spirituele dingen meegemaakt.
Het begon allemaal met boodschappen van dierbare in mn dromen, want ik voelde wel altijd "dingen" in mn kamer, maar was er altijd bang voor, dus kwam alles in dromen.

Ook die gedachtgangen herken ik, krijg vaak genoeg gedachtes of stemmen te horen met een boodschap.( bijvoorbeeld als iemand zal overlijden, of als iemand met een ernstig iets in het ziekenhuis ligt en dan verteld hij mij dat het wel goed komt)

ook was ik bij een dierbare in het ziekenhuis die na een lang ziektebed overleed waar ik en mn zus bij waren, het begon te waaien in die kamer en ik zag 3 witte gedaantes staan aan het bed, en zei tegen mn zus dat ze afscheid moest nemen en toen overleed die dierbare ook.

heel soms zie ik gedaantes, maar ik vind dat niet zo prettig en gelukkig komt dat niet zo heel vaak voor.

En met de jaren is het allemaal sterker geworden ditalles, maar ik kan er gelukkig goed mee omgaan.

Maar wat mijn vraag is, ik heb al heel snel dat ik iemands emoties kan voelen en vaak blijft dat gevoel dan hangen, dus als iemand zich heel depri voelt of verdrietig dan blijft die emotie heel de dag bij mij hangen, ik wil graag weten hoe ik kan voorkomen dat ik die emotie met me meedraagt?

Alvast bedankt voor je antwoord.

01-07-2010    Annelies   

Hallo Flower,

je kan verminderen dat je dit soort zaken van anderen oppakt door aan spirituele hygiene te doen. Dat is dagelijks 1-2 keer je energieveld in en om je lichaam schoonmaken en versterken.
Bij mijn boek ENGELEN (zie winkel)is een cd ingesloten die je met dit soort dingen helpt.
Verder is het belangrijk de Engelen de koorden naar mensen te laten snijden.
Het boek legt hier over ook een en ander uit

engelen groetjes
Annelies

15-08-2010    meisjevan16   

hallo annelies,
ik kwam toevallig op je site en ik vind dat je heel mooi hebt verwoord wat ikzelf alleen maar dacht. ik vroeg me al een tijdje af hoe het kan dat de ene het via zien en de ander het via horen heeft. ikzelf heb dat ik antwoorden weet op het moment dat mensen me vragen stellen, maar alleen als ik niet aan het antwoord denk. ik heb het ook niet altijd, maar alleen in bepaalde periodes. ik heb nog nooit dingen gehoord, slechts een paar keer gedroomt en 1 keer iets gezien. maar op momenten dat ik ga twijfelen aan al die spirituele dingen verdwijnt het weer.

en ohja, ik zag die berichtjes over mensen die enge dingen zien enzo.
hoe krijgen jullie het voor elkaar?
ik zie eigenlijk alleen dingen als ik er ook echt voor open sta en ze zijn altijd heel rustgevend en mooi. geen enge gedaantes en boze geesten.

15-08-2010    Annelies   

Hallo meisjevan16

over het zien van enge dingen: waar je aandacht(lees angst) op gericht is trek je aan :-)

engelen groetjes
Annelies

08-10-2010    V   

Beste Annelies

Ik ben op zoek naar antwoorden. Na het bovenstaande te hebben gelezen denk ik dat ik alle 4 de manieren ervaar maar niet beheers. Al te vaak wist ik dingen voordat ze gingen gebeuren maar dit komt in onderliggende boodschappen of symbolen en ik weet dit dan op dat moment niet te plaatsen. Het is zo frustrerend dat wanneer deze dingen dan gebeuren ik in ongeloof met vragen blijf zitten, want ik had het kunnen weten en heb dan het gevoel dat ik er iets mee had moeten doen. Ik ben een zeer emotioneel maar ook rationeel mens. Al die kwakzalvers hebben mij laten geloven dat het allemaal leugens zijn, het draait gewoon om geld aftroggelen van de zwakkeren door in te spelen op hun verdriet. Dit maakt mij enorm eenzaam en het brengt me ook in twijfel. Ik ben nu 25 en mijn zogenaamde gaven drijven mij vaak tegen het gekke en het depressieve aan, want ik snap het niet. Waarom ik? (ps. zeg me aub niet dat het in je boek beschreven staat)

08-10-2010    Annelies   

Hallo v,

het staat niet in mijn boek geschreven (deels wel hoor).

Wat ik denk dat je nodig hebt is het boek van Doreen Virtue, The Care and Feeding of Indigo's
Dat kan je in elke winkel kopen. Uit je opmerking begrijp ik dat je TE open staat voor informatie en duidelijk niet in balans bent qua chakra's. Zo zeer dat het je emotioneel compleet uit balans haalt. Wat ook wel nodig is zo te zien aan "het gekke en het depressieve" is dat je net als dagelijks chakra werk ook de echt goed moet aarden. Het ziet er uit als een wisselwerking tussen beide. De bovenste chakra's te open en de onderste te dicht: het gekke, de onderste chakra's te open en de bovenste te dicht: het depressieve. Dit is iets wat je prioriteit hoort te hebben om op te lossen. Het boek dat ik net noemde is voor je leven in het algemeen goed denk ik. De chakra's en aarden is een must. Hier is heel veel over te vinden op de markt en er zijn veel workshops in Nederland die zich daar mee bezig houden. Dat zou een goede investering zijn. Met betrekking tot die wisselende stemmingen voor een persoon zo jong lijkt me dat ook niet gezond. Je zou de huisarts ook eens kunnen benaderen en eens overleggen of er sprake is van een bipolaire aandoeningen.

engelen groetjes en sterkte

Annelies

08-10-2010    V   

Dankjewel

15-10-2010    Cindy   

lieve Annelies,

ik heb al best vaak een paranormale ervaring gehad... op verschillende manieren:

dromen symbolisch- ik droomde laatst nog dat Shanky (mijn kat) zijn pootje gebroken had...
s'avonds heb ik nog op een veldje bij ons achter het huis, met de metaaldetector gelopen en tegen hem gepraat... over mijn droom
hij lag bij mijn tas... en kneep zijn ogen dicht alsof hij wou zeggen: het is wel goed!
ik wist dat er iets zou gebeuren, maar had nooit gedacht dat hij overreden zou worden door een auto! door de klap tegen zijn koppie meteen overleden!
dus hij heeft niet hoeven lijden... gelukkig! dat is mijn troost... ik mocht 3 jaar lang voor hem zorgen, en ik ben altijd lief voor hem geweest! hij was gelukkig!
tja achteraf gezien: pootje- breken pootje=tast of contact + breken (contact breken)
was het een waarschuwing? had ik er iets aan kunnen veranderen?
of was het een aankondiging? heb wel vaker zulke dromen !

Als er iets aan de hand is, zoals bij mijn stiefvader die zelfmoord wilde plegen d.m.v. valium te slikken ga ik over op een soort automatische piloot (handelen)
ik wilde naar buiten (knikkeren) maar i.p.v. door de voordeur... rende ik naar boven, naar de kamer van mijn ouders... daar lag hij met een sliert blauw uit zijn
mondhoek...
ik weer naar beneden... en heel rustig tegen mijn moeder verteld dat "papa" boven lag met valium uit zijn mond!
mijn moeder meteen naar boven, om te kijken! omdat ik zo rustig bleef, geloofde ze me niet!
ik weet nog dat de ambulance met loeiende sirenes aankwam, mijn stiefvader op een brancard meenam, en met loeiende sirene weer weg reed!

ik heb 2 x een uittreding gehad...
misschien door de angst... de 1ste x

ik wilde me omdraaien in bed, alleen dat lukte niet...
iig met gedachte kracht lukte het niet, ik werd zo bang!
ik zat op mijn knieen op het randje van mijn bed... mijn evenwicht proberen te houden om niet voorover te vallen...
toch viel ik voorover, dus kroop verder naar het raam... ik riep mijn moeder... maar ik hoorde mezelf niet roepen!? ik bonkte op het raam,
wat ook geen geluid maakte... ineens steeg ik op...tot het plafond...en ik zag m'n mezelf in mijn bed liggen...
ik weet nog dat ik heel bewust tegen mezelf zei: nee, dit is niet wat ik wil!
toen werd ik wakker in mijn lichaam! zwetend gezicht... mijn hart ging tekeer!

veel meer dingen hoor! maar de belangrijkste voor mij dan staan hier!
op een geestverschijning na...
zal ik ook even vertellen...
het was mijn 1ste paranormale ervaring!
ik stond bovenaan de trap achter zo'n beveiligingshekje (ik was een jaar of 3)
ik keek naar beneden... onderaan de trap was meteen de voordeur (wij woonde boven) en ik weet niet wie beneden...
hat-woningen ofzoiets... in ieder geval de deur beneden was altijd op slot!
Ik zag een oude man onderaan de trap staan... misschien wel van 200jaar geleden aan de kleding te zien! bedenk ik me nu...
ik weet nog goed hoe opgelaten ik me voelde! Ik bleef kijken, hij vroeg aan me: Is je moeder thuis?
Ik zei : ja hoor, ik roep haar wel ff! en rende meteen naar mijn moeder... hij riep nog: nee, dat hoeft niet...
maar ik was al lang blij dat ik weg kon daar...ik voelde dat er iets niet klopte!
ik vertelde het tegen mijn moeder: mama er staat een opa op de trap die vraagt of je thuis bent!?
mijn moeder ging meteen kijken, ik er achteraan....
alles was het zelfde, alleen de man was er niet meer?
dit zal me altijd bij-blijven, omdat ik zo opgelaten was
in mijn verdere leven heb ik me nog nooit zo opgelaten gevoeld, zodoende vergeet ik het niet
en vraag me nog steeds af: wie was die man? kan zijn gezicht niet meer voor de geest halenik ben waarschijnlijk nog te druk in mijn hoofd?
chaotisch(altijd alles kwijt)
ontvang soms informatie, alleen met mijn eigen gedachte?
dingen die ik zelf niet kan bedenken, komen ineens in mijn hoofd! kan dat?
vooral met fotos van dierbare die overgegaan zijn.
denk ik dit zelf? of komt het ergens anders vandaan?

dit zijn een paar voor mij wel heftige ervaringen geweest!
ik ben niet meer bang voor de dood... door die uitreding...

maar dit is al mijn hele leven zo... als kind denk je er niet zo over na...
maar de laatste tijd wil ik het gewoon weten hoe het zit!
en die info krijg ik dan weer niet!
Alleen de woorden: Alles op zijn tijd

nu is mijn vraag... welke gaven heb ik... en wat kan ik er mee?
ik weet dat ik weet <-- klinkt raar... maar voel dat het klopt!
groetjes Cindy ;)

16-10-2010    Annelies   

Hallo Cindy,

je bent een heel normale Nederlandse meid die net als alle anderen naast de normale zintuigen ook de andere kanalen open heeft staan. Dat is zeker met de laatste generaties zo.

Het is geen talent, maar gewoon iets dat we allemaal hebben. Wat wel belangrijk is, is dat je leert hoe je hier mee omgaat.

Wat je schrijft:
ik ben waarschijnlijk nog te druk in mijn hoofd?
chaotisch(altijd alles kwijt)
Dit geeft aan dat je niet goed geaard bent, dan voel je je zo. Dus aarden is iets om dagelijks te doen, dan ben je rustig in je hoofd en is het chaotische ook weg, je kan alles weer vinden. Je zal het ook minder koud hebben. Mensen die niet goed aarden hebben het veel koud.

Over aarden kan je op internet veel vinden, zoek eens en probeer een aantal dingen. Hoe weet je of een tip werkt? Als je merkt dat je voeten en handen warm worden en tintelen, dan ben je op de goede weg. Verder is je helderwetendheid en helderziendheid al lekker actief. Het helpt wanneer je iemand bij je in de buurt zoekt die workshop series geeft in Intuitieve ontwikkeling. Zij richten zich op het ontwikkelen van deze kanalen. Dan krijg je er voor je gevoel meer grip op en meer inzicht. Dat maakt het allemaal minder eng. Kijk wel even nuchter rond, er zijn veel wazige zweverige types die van alles verkondigen, maar uiteindelijk zichzelf heel speciaal vinden en vergeten dat echt iedereen deze mogelijkheden heeft. Niet iedereen kiest ervoor om het te ontwikkelen :-)

Veel succes
Annelies

24-11-2010    bjorn    

hoii ik ben een jonge van 14 en als ik savonds in mijn kamer lig zie ik vanalle mensen en op straat ook

en ook heb ik altijd het gevoel dat ik gevolgd wordt

alle waarzeggers zegge dat ik de gave heb maar kan jij mij helpen

Grtjs

24-11-2010    Annelies   

Hoi Bjorn

ik werk zelf niet met jeugd, maar je zou eens bij je in de buurt kunnen kijken of er een centrum zit dat jongeren helpt bij hun spirituele groei en intuïtieve ontwikkeling

engelen groetjes
Annelies

28-02-2011    Simon   

Hee Annelies.
Ik ben 16 jaar, en mijn nederlands is niet echt goed:p dat heb je met de friezen haha,

Maar ik wil graag informatie hebben of misschien weet jij hoe het zit.

ik heb soms het gevoel dat ik mensen kan voelen wanneer zij emotioneel zijn. Maar ik ben zelf vrij druk zeg maar. Maar als ik met mensen praat, kan ik voelen en zien aan hen wanneer ze liegen. en ik weet niet of dat iets zou kunnen zijn maar het gebeurt regelmatig. maar nu zit ik met nog iets vreemds. ik voel soms ook vreemde prikkels op mn voeten, of op mijn rug, of buik. en ik maak het ook wel mee, dat wanneer ik ben wezen blowen bij een paar vrienden van mij, dat de lichten dan beginnen te knipperen als ik de brug op fiets. in het begin schrok ik me dood wanneer dat gebeurde. maar ik wil nu dat het gebeurt zodat ik weet dat het geen toeval is, maarja na een aantal dagen twijfel ik er tog wel weer over, maar ja het gebeurt soms. maar mijn opa is overleden op 25 februarie 2 of 3 jaar geleden, ik weet het altijd precies maar ik ben nu aan het typen, en er loop steeds een raar gevoel over mn lichaam heen, en dat lijd me af.. maar nu heb ik dus ook nog een zus, en we zaten op een avond voor de tv, en we hadden het toen toevallig over mijn opa, en op een of het andere manier kwam ik er op om te zeggen van, nou pake ot pake der is jou us don een teken( nou opa als je er bent kun je me dan een teken geven) en toen begon de tv 3x de flitsen. en toen schrok ik me weer kapot. moest er van huilen, en toen zij ik tegen mijn zus van kijk uit het raam, en kijk of het hardwaait ofzo. maar op het moment dat mijn zus het raam opent, flitst de tv nog 1x en het was windstil buiten. echt helemaal niks,
maarja heel verhaal. ik hoop dat je er wat mee kan,
alvast bedankt.

01-03-2011    Annelies   

Hallo Simon,

ongeveer 80% van de mensen is heldervoelend en kan dus voelen hoe anderen zich voelen. Emoties, sfeer in de ruimte e.d. en of mensen liegen of niet. Eigenlijk heel normaal dus.

De prikkels zou ik verwijzen naar aardgebonden geesten of entiteiten en dan lees ik dat je blowt. Dat is schadelijk voor je aura, waardoor je open staat voor dit soort lage energieën.
Zij zijn ook te herkennen aan knipperende lichten etc. In enkele gevallen kan dit ook van overleden dierbaren zijn zoals mogelijk bij de tv het geval was. Maar omdat je blowt en waarschijnlijk veel lagere trillingen om je heen hebt zoals die AG en ENT is dat nu niet te bepalen. Wel zal je last hebben van kleine ongelukjes door dit soort energieën. Je doet er verstandig aan dat te stoppen, niet met mensen om te gaan die blowen en voor jezelf en waar je woont de ruimte en je eigen energiehuishouding, te reinigen, of dat door iemand die dat voor zijn/haar werk doet te laten doen, daarmee kan je AG en ENT weer kwijt raken. Verder denk ik dat het nodig is dat je je chakras leert balanceren en dat dagelijks doet en dat je werkt aan spirituele hygiene, waarmee je je aura weer kan herstellen.

sterkte
Annelies

01-03-2011    Simon   

Bedankt, ik zal er zeker wat mee doen.
Maar hoebedoel je die kleine ongelukjes? want heb vandaag ook weer echt mijn dag.. ben weer eens wat kwijt. maar ik zal stoppen met blowen zover was ik ook al. maar khad niet verwacht dat het me zo kan beinvloeden. maar hartstikkene bedankt en stel ik maak weer eens wat vreemds mee. dan ben je de eerste;)

Danku.

01-03-2011    Simon   

"Ben ik alweer,

Nu wist ik niet wat aardgebonden geesten waren of entiteiten. maar ik woon dus in een cafe, en in een huis waar veel mensen vermoord zijn. in de 2e wereld oorlog. ik hoop niet dat ik die Geesten om me heen heb. en woon hier al mn hele leven. misschien kun je me daar iets over vertellen?


Alweer bedankt

01-03-2011    Annelies Hoornik   

Hallo Simon,

De invloeden zijn groter dan alleen kleine ongelukjes, en lichamelijk ongemakken, ze beïnvloeden je denken op een negatieve manier en kunnen je functioneren behoorlijk belemmeren.

plaatsen als horeca gelegenheden of studentenhuizen kunnen dit soort energieën aantrekken en vasthouden totdat de ruimte schoongemaakt is.

Lees er eens over op internet of haal er eens een boek over in de bieb

engelen groetjes
Annelies

01-03-2011    Simon   

Daar was ik al druk mee bezig.
Nogmaals bedankt! en de Groetjes terug!
fijne dag nog en suc6 met je forum!

06-03-2011    Doris   

hoi,
Ik ben een meisje van 14 en ik ben me de laatste tijd wat gaan verdiepen in spirituele zaken. Ik geloof niet dat ik zelf over een iets beschik of begaafd ben, maar ik vind het toch interessant Ik ben nu vooral bezig met aura's. Om mensen kan ik nu (als ik mij concentreer) een dunne witte/grijze laag zien. Soms lijkt het alsof het lucht is die omhoog stijgt. Ook kan ik als ik mijn handen zo beweeg dat ze net niet elkaar raken een soort druk voelen. Ik heb nu een boek over aura's waarin staat dat je al je 5 je zintuigen kunt gebruiken om aura's waar te nemen. Nu is mijn vraag of je misschien nog tips of oefeningen hebt waarmee ik verder kan oefenen.

groetjes,
Doris

07-03-2011    Annelies   

Hallo Doris,

in mijn nieuwsbrieven (zie de lijst met oude nieuwsbrieven onder het menu nieuws) kan je altijd energiewerk vinden waarin je dingen krijgt om te proberen. Het zijn niet altijd specifiek oefeningen voor het ontwikkelen van je gevoeligheid, maar je vindt ze wel. Kijk eens of je een boek vindt over intuitieve ontwikkeling of spirituele groei. Daarin staan vaak oefeningen.

engelen groetjes
Annelies

15-04-2011    annelies   

Hallo Marielle

wat je ziet zijn vormen van Engelen energie, de frictie die Engelen veroorzaken in tijd en ruimte. Een mooi teken dat ze om je heen zijn.

Engelen groetjes
Annelies

21-04-2011    tamara   

hoi annelies
ik heb sinds 19 april 2011,een schaduw gezien

ik ging sávonds naar bed tegen half 10 samen met mijn vriend,ik was al langzaam in het dutten.tot ik opeens een geluid hoorde en klonk eerst als druppels op het raam,maar dacht toen ik heb rolluiken dat klinkt anders,ik hoorde toen echt geritsel op mijn kamer heel duidelijk maar wist niet wat het was,toen keek ik in het donker op naar het tv lampje dat brande,toen zag ik een schaduw voor het lampje en ging weer weg ik schrok me rot en maakte het licht aan toen voelde ik iets voor mijn gezicht als of er iemand voor je staat maar niet kan zien,ik vertelde hat aan mijn vriend,die zei er is niks en niemand jawel zei ik ik heb het gezien,gehoord en gevoeld hij dacht zeker dat ik niet spoorde?toen heb ik het licht weer uitgedaan en probeerde weer te gaan slapen,maar het maalde steeds door mijn hoofd,opeens voelde ik dat iemand mijn voet vast pakte en schopte het weg,ik voelde dat me lichaam ging trillen en mijn adem deed raar ik snel het licht weer aan keek over mijn tot mijn bed rand en opeens voelde ik dat iemand op mijn bed kroop heel angstig vond ik het,ging zo snel ik kon naar beneden,ik durfde niet meer boven te blijven,eenmaal onder begon ik te rillen en mijn gedachten zei dat ik mijn vader moest bellen dat deed ik hij zei dat het een boodschap was omdat er problemen zijn tussen zijn vriendin hij zei dat dit een boodschap was om er over te praten we hebben er ook even overgepraat.he naar het telefoontje nog even onder gezeten ik dacht dat misschien mijn overleden half broer was hij heeft in 2008 zelfmoord gepleegd en daarna vertelde mijn vader dat zijn vriendin zwanger was,en dat is helaas mis gegaan,ik heb enkele weken geleden ook gedachten gehad opeens over mijn broertje of zusje(miskraam) heel raar vond ik het,die avond dat het gebeurde kwam er ook in mijn droom een kindje een jongen leek het wel ongeveer een leeftijd als mijn zoontje 2jaar als mijn broertje of zusje ter wereld was gekomen dan was het ook bijna 2jr
mijn vraag hoe kan ik om gaan met het geen wat mij is overkomen?hoe kan ik mijn angst kwijt komen het blijft me achter volgen de hele dag gr tamara

27-04-2011    Farida   

Hoi ik heb een probleem ik zag een keer de man met de hoed en sindsdien zie ik geesten gister zag ik er een in mijn tuin hij was aan het rondlopen en toen ik keek keek hij terug ik was in shock en ik deed snel mijn raam en gordijn dicht en ik ben pas 10 mijn moeder zei dat geboren ben met de kap op dus ben ik helderziend en ik zie ook flitsen heb jij enig idee wat dit is? help alsjeblieft

28-04-2011    Tom   

Hoi Annelies,

Ten eerste vind ik het allemaal wel eens interessant om eebs te lezen(ook wel bangelijk)
Ik wou je graag ook eens iets vragen!
Het zit zo,ik heb 6maanden geleden een nieuwbouwhuis gekocht van het jaar 2006-2007.
De eerste maanden gingen allemaal van een lije dakje.Tot op een avond dat ik geluiden ben beginnen te horen...vreemde geluiden en maar niet wetend vanwaar ze komen.zal enkele voorbeelden geven,tv die aansprong samen met digibox midden vn de nacht,om het uur hoor ik een harde TIK tegen iets:( best wel bangelijk!! Sinds 1maand geleden krijg ik abnormaal veel kippenvel als het begint te schemeren buiten:( en dus erg koud!! Ik ben 22jaar en heb echt wel bang!
Graag zou ik jou raad willen hebben annelies!
Je bent alvast vriendelijk bedankt!!

Groetjes
Tom

28-04-2011    Annelies   

Hallo Tamara en Farida,

het beste kan je gewoon zorgen dat je meer over het onderwerp leest zodat je snapt wat er wel en niet om je heen gebeurt. Tamara: zoek ergens een opleiding waar je leert omgaan met dit soort dingen. Farinda: vraag je moeder om je mee te nemen naar een centrum waar ze kinderen helpen met spiritualiteit :-)

Tom voor jou geldt ook het zelfde, lees over dit soort verschijnselen zodat je er wat meer mee kan doen. 22 jaar is wel de leeftijd waar op jongens over het algemeen nog veel feesten dus ik kan me voorstellen dat je aardgebonden geesten in huis hebt gebracht. Je zou eens kunnen beginnen met mijn boek ENGELEN, ontmoet de Aartsengelen en je eigen beschermengelen. Daarin wordt dit ook wel kort aangestipt. ENGELEN HELEN heeft daar nog wat meer informatie ook over.

groetjes
Annelies

28-04-2011    Tom   

Hoi annelies,

Bedankt voor je reactie!! Maar wat zijn aardgebonden geesten? En wat komen ze dan zoeken?:(
Dat boek van jou,waar kan ik dat vinden?:-)

Alvast bedankt!!
Groetjes
Tom

28-04-2011    annelies   

Hoi Tom,

het boek kan je in de webwinkel van deze site. Om het even in een post uit te leggen is echt te veel hoor

Annelies

28-04-2011    Farida   

hoi Annelies dank je dat je hebt beantwoord en ik zal het tegen mijn moeder zeggen ik ben je dankbaar echt waar ;)
groetjes Farida

13-05-2011    adje    

een goede avondt ik heb een echte vraag.
ik heb paar keer gedroom over een moord en dag later is het ook gebeurt.
zo heb ik ook in me dromen gezien en een jonge werdt vermoordt in de armen van hem vader.
of dat ieand met de auto in de water tercht komt en dag later hor je dat op tv.
wat kan dit beteken.
en ik zit ook met dit ik had een vriendin en ik weet precies waneer ze over mij hebt of dat iets ga gebeuren met haar en dat ik heel hard schrreuwt naar haar dat iets ergs iets gebeurt met haaar daar heb ik ook over gedroomt.
ik hoop niet dat het uit komt maar ik ben van bang van wel.
wat moet er mee doem ik heb haar ook vertelt en ze zegt je wilt mij terug klopt ook maar ik zei je gaat nog veel pijn krijgen bij een nieuwe vriendt of w2at dan ook en ze wilt niet luisteren.
maar zij heeft ook een gave want ene keer zit een geest in haar en zegt ik ben dit en begint digen scrijven.
zij heeft oook iets speaciales.
maar ik wil weten wat dit betekend van mijn drooomen en dat ik dingen weet dat een andere zegt hoe weet jij dat.
dat heeft me ex vriendin ook gezegt hoe weet jij dat.
ik zei ik weet niet is net of god tegen me praat en ik luister er naar.
kan je me helpen wat dit betekend dan kan ik er mee wat doen. groetjes

14-05-2011    Annelie   

Hallo Adje

het is tijd dat je ergens een opleiding intuitieve ontwikkeling gaat volgen, dan krijg je antwoord op al deze vragen. Wij geven die hier niet maar er zijn er genoeg door heel Nederland waar je terecht kan.

engelen groetjes
Annelies

16-06-2011    k hou zoiets liever voor mezelf   

Ik heb een vraag: Hoe zou ik mijn ouders ervan ovetuigen om mij in te laten schrijven bij zo 'n spiritueel centrum...(niemand is spirtiueel in mijn famillie en ze staan er ook niet voor open...) Of kan ik dit ook op mezelf leren? Ik heb al eens proberen te mediteren(paar keer) maar ik krijg mijn hoofd niet leeg haha! heb jij nog tips voor ontwikkeling van een paranormale gave en weet jij hoe ik vind welke gave er bij mij past?

Alvast bedankt
een 15-jarige jongen

16-06-2011    Annelies   

Hoi 15-jarige jongen,

je kan boeken in de bieb lenen, dat is alvast een begin. Je zou de oude nieuwsbrieven eens kunnen lezen, kijk even boven in de balk onder het kopje nieuws. Daar vind je ze. Daar staan technieken in en energiewerk. Er worden diverse onderwerpen besproken en zo zou je alvast een begin kunnen maken. De vraag voor wat betreft centra is, dat je eens rond kunt kijken in je omgeving en wanneer je op internet iets vindt bij je in de buurt dan kan je er eens binnenlopen of een emailtje sturen om te vragen met welke leeftijdsgroepen ze werken. Daarna zou ik eens informeren of ze je zo accepteren of dat je ouders daar toestemming voor moeten geven. Dat is iets waar centra in kunnen verschillen. Kijk wel even goed om je heen om te zien of het erg zweverige types zijn of dat ze een beetje normaal (wat is normaal in new age land?) overkomen. Als je om de een of andere reden er een vaag oncomfortabel gevoel bij krijgt doe je er verstandig aan daar heel goed naar te luisteren :-)

Veel succes
Annelies

18-06-2011    zo iets hou ik liever voor mezelf   

Bedankt voor de snelle reactie! Ik ga nog eens naar de bibliotheek en neem wat boeken mee (is "paranormaal heel normaal" van Joke Schols een goed boek?)Ik ben een paar maanden geleden al eens naar de bibliotheek geweest waar ik een boek van aura lezen leende (waar mijn ouders al mee lachten...)maar ja wie het laatst lacht lacht het best zal ik maar denken :D
Ik zou best voor ik aan nr zo'n centra ga eens zo een paranormaal verschijnsel voor mijn ouders laten zien( en dat ga ik proberen te doen door die boeken eens uit te pluizen!!! :) )
P.S. kosten zo'n cursussen in zo'n centra veel geld. want ik denk niet dat iedereen zo blij zal zijn als ik aan zo iets geld spendeer haha...
P.S.S. ik noem Philippe maar ik pas meestal goe op wanneer ik deelneem aan een blog...


Groetjes

Philippe

18-06-2011    Annelies   

Hallo Philippe,

prijzen liggen per centrum verschillend, dat is helemaal hoe mensen er over denken wat ze precies aanbieden. Dat kan je alleen achterhalen bij zo'n centrum zelf.

Het boek paranormaal heel normaal ken ik niet maar het klinkt als iets wat ik zou kunnen zeggen over het gebruiken van je heldere kanalen. Zeker de moeite waard om eens te lenen en in te beginnen :-)

Veel plezier met lezen en succes op je spirituele pad

engelen groetjes
Annelies

23-07-2011    Philippe   

Hallo

Ik heb al een tijdje niets laten horen dus bij deze. :)

Ik heb mezelf vooral bezig gehouden met aura lezen en ik maak beetje beetje vooruitgang! Het rare is dat ik veel beter aura's zie bij voorwerpen dan bij mensen...
Bijvoorbeeld ik heb een kammetje dat alleen ik aanraak (denk ik) en dat een licht blauw aura heeft dat heel fel is(een hele mooie kleur) Dit kammetje zou dus doordrenkt moeten zijn van mijn energie dus ik denk dat mijn primaire kleur dat blauw is maar in de spiegel zie ik bijmezelf rond mijn hoofd enkel een groene of gele schijn. En bij mensen zie ik meestal enkel een wit/doorschijnened randje!

Heb jij nog tips voor me of een verklaring waarom ik veel beter de aura van voorwerpen zie en waarvoor dit lichte blauw of turquoise staat?

Groetjes

Philippe

23-07-2011    Annelies   

Hallo Philippe,

aura lezen is niet mijn specialiteit, ik gebruik het wel en weet is dat er vaak als eerste laag een licht blauwe rand om een voorwerp of mens te zien is, daarna komen de kleuren.

Waarom je dingen beter ziet dan mensen weet ik niet. Daar kun je beter iemand die zich daar in gespecialiseerd heeft voor zoeken :-)

engelen groetjes
Annelies

29-07-2011    She   

Hi Annelies,

Ik was aan het googlen toen ik op deze site kwam.
Ook ik heb tegenwoordig ' last' van het zien van lichtpuntjes in mijn rechteroog hoek het zijn er meestal drie en trekken snel voorbij. Het gebeurd ook de meest gekke momenten. Als ik aan het opruimen ben, naar het toilet moet of tv kijk.
Wat betekent dit voor mij?

Verder zijn er nu wat merkwaardige dingen aan de hand het vallen van een spiegel bijvoorbeeld. Zonder aanleiding maar hij valt niet stuk. En laatst op mijn tv zag ik toen deze uitstond alsof iemand 2 cirkels met z'n vingers had getrokken ik hen de tv toen afgestoft en schoongeveegd zonder er verder aandacht aan te besteden tot het er de volgende dag weer zat.
Wat moet ik hiermee doen? Ik was er toch wel geschrokken nl.
Gr. She

29-07-2011    Annelies Hoornik   

Hallo She,

het is tijd voor je om een centrum bij je in de buurt te vinden om te beginnen aan je intuitieve ontwikkeling. Dan leer je meer over al dit soort verschijnselen.

De licht stipjes zijn de energie van engelen die frictie in tijd en ruimt veroorzaken, zolang het lichte puntjes zijn.

engelen groetjes
Annelies

30-07-2011    She   

Hi Annelies, ontzettend bedankt voor uw snelle reactie.

Maar ik snap niet zo goed wat u bedoelt. Blokkeer ik op dit moment zelf iets of sabboteer ik mijn intuïtie? Moet ik het zien als waarschuwing?
Bovendien heb ik geen idee hoe ik bij zo'n centrum kom nog dat het bestaat.

De laatste 2 zinnen zijn voor mij nu ook een raadsel. Frictie in tijd en ruimte? Ik snap het niet. Sorry

Gr She

30-07-2011    Annelies   

Hallo She,

er zijn door heel het land heen genoeg mensen die workshops geven die je helpen de intuitie te ontwikkelen. Meestal in een spiritueel centrum, daar zou je eens op kunnen googlen. Of op "spirituele ontwikkeling" en dan je woonplaats.

Verder kan ik aan de tweede zin niet veel veranderen, dat is wat het is :-)

engelen groetjes
Annelies

03-08-2011    She   

Hi Annelies,

Nu wat dagen later denk ik beter te begrijpen wat u bedoelt. En gelukkig heb idd zo'n centrum gevonden niet zo CER van huis. De puntjes zijn nu echter geen puntjes meer het lijkt soms alsof iets van licht mij over mijn
Rechter wang aait. De bolletjes worden ook halve cirkels langs mijn gezicht die stralen. Daar ik hierover nog niets heb gevonden hoopte ik dat u mij hiermee op weg kon helpen.
In uw eerste reactie zei u nl
Iets als zolang het lichtpuntjes zijn...

Gr. She

05-08-2011    Philippe   

Hoi Annelies

K begin al steeds beter te worden in het zien en voelen van aura's! Op het internet stond dat mijn turquoise kleur stond voor genezing en balans...(k voel mezelf nu niet echt een evenwichtig persoon want ik kan ineens heel duizelig worden en genezing... tja k kan wanneer k ergens pijn heb door een beetje energie te sturen via handpalm die pijn laten verdwijnen mr genezen is een groot woord)

Enkel kan ik nog steeds niet goed mediteren: als k helemaal kalm ben dan blijven er ng steeds gedachten opkomen... k kan mijn gedachten maar niet temperen. Enige tips?

groetjes
Philippe

05-08-2011    Annelies   

Hoi Philippe,

in de nieuwsbrieven heb ik ook wel over mediteren geschreven, maar ik weet zo niet meer in welke. Ook in de blog archiven zou je er iets over tegen kunnen komen. Maar meestal is gewoon doorgaan bij mediteren het advies.

m.vr.gr.
Annelies

16-08-2011    gerard   

hoi annelies
ik ben een man van 41 jaar en heb al van kleins af aan dromen en beelden die dan uitkomen.
ook voel ik als ik soms met een persoon ben ineens dat ik iets door krijg over deze persoon zoals pijn en dan vertel ik het en dan klopt het ook zo heb ik meerdere dingen maar zou het graag zo hebben dat het beheersbaar en oproepbaar is voor mij.
weet jij wat te doen?

groetjes gerard

17-08-2011    Annelies Hoornik   

Hoi Gerard,


 


dat willen beheersen is iets dat je leert door aan je eigen spirituele ontwikkeling te werken en dan nog is het maar deels beheersbaar. Ik heb het wel zover ontwikkeld dat ik niet direct bij iedereen alles weet. Ik zie dat een beetje als in andermans kastjes kijken. Dus ik kan het heel goed afsluiten wanneer ik gewoon sociale contacten heb.


 


Wanneer ik werk en me afstem op de persoon of groep waar ik op dat moment mee werk, dan staan alle kanalen wijd open zodat ik gemakkelijk op kan vangen wat er belangrijk is en dat melden tijdens een gesprek.Er zijn veel boeken, workshops en zelf technieken op internet te vinden waarin je allerlei zaken zoals het versterken van je kanalen kan vinden. Het afsluiten doe je door een goede spirituele hygiene. Je aura's balanceren en vooral je aura sterk houden op dagelijkse basis.


 


engelen groetjes


Annelies

10-09-2011    Philippe   

Hallo Annelies

Ik mediteerde (al liggend) een paar uur geleden om te proberen mijn derde oog te openen. Het lukte me nog niet om het oog te visualiseren maar mijn derde oog (of de plek waar het hoort) voelde heel warm aan. Toen kreeg ik ineens de drang om mijn ogen open te doen en ik zag allemaal gekleurde vlekken en af en toe witte en zwarte lichtflitsen die in figuren veranderden. Ik heb geen idee waarvoor die vlekken staan dus toen ik terug "normaal begon te kijken" was het precies alsof ik tijdens mijn meditatie door een bubbel keek of zoiets... Weet jij wat die tekens voorstelden die ik zag? En wat er met mij gebeurde? Ik zag nog steeds mijn kamer maar nu met die rare figuren.

groetjes
Philippe

11-09-2011    Annelies Hoornik   

Hallo,


 


je omshrijft het aaridg. Wanneer je met je derde oog kijkt en dingen om je heen ziet. Dan zie je de normale wereld en dit lijkt tussen jou en de rest te zijn. De kleuren kun je als lichtwezens beschouwen. Mooie kleuren zijn goedaardige wezens. Donkere kleuren zijn lagere energieën... geen reden tot paniek hoor ... Aartsengel Michael gewoon vagen om deze lagere energieën IN  het licht te brenge.


Flitsjes zijn ook energieën van engelen. Gefeliciteerd, Je derde oog is niet alleen open, maar ook aangsloten op je hersens zodat de beelden goed zichtbaar zijn


 


engelen groetjes


Annelies

11-09-2011    Philippe   

Wauw!

Eindelijk is het me gelukt!!!!!! Dan zit het in mijn slaapkamer wel vol van die lagere energieën!
Ik ben zo blij! Ik dacht dat ik nooit ging vorderen!

veel dank philippe

20-09-2011    Tamar   

Hallo Annelies!

Ik wilde zeggen dat ik niet echt weet of ik nu wel of niet helderziend ben...
Ik zag namelijk bij mijn lerares een witte schim boven haar hoort... dat was best eng.

En ik heb al een best lange tijd aan dat ik avonds het gevoel heb dat er iemand in mijn kamer is.... maar ik zie niemand, hoor niemand en toch weet ik ( echt bijna zeker ) dat er andere mensen of energieën zijn. Ook zie ik soms van die blauw,paars en witte vlekken, soms meerdere keren per dag...Mijn ouders zeggen ook dat ik in een "helm" geboren ben, dus misschien is de kans dan wel groter dat ik een gaven zou kunnen hebben...
Wat nu?

Groetjes
Tamar (12 jaar)

21-09-2011    Chantal   

Hallo Annelies,

Ik heb je verhaal gelezen.
Ik heb contact met een vriend van mij en deze vertelde mij dat ik ook met geesten kan praten en zien.
Nu heb ik het verschillende malen geprobeerd en heb tot nu toe maar 1 x mijn eigen gids gezien.
Ik voel wel heel veel dingen aan, zoals dat er naar me gekeken wordt en ik merk dat er koude plekken zijn in huis.
Ik heb ook nog vaak dat ik in mijn slaap mee wordt genomen naar een andere plek en dan opeens als ik wakker schiet dan heb ik het warm en koud tegelijk.
Hoe en wat moet ik doen om dit toch verder te ontwikkelen??

Groetjes,
Chantal

07-10-2011    Eric   

Hoi Annelies,

Sinds 4 jaar zijn wij als familie van 4 (vader, moeder, dochter en zoon) bezig met onze spirituele ontwikkeling. Mijn vrouw heeft er al een boek over geschreven en op dit moment schrijf ik af en toe aan een boek over haar leven en de beslissingen, die ons gevoerd hebben, waar we nu zijn. Vooral mijn vrouw is heel actief. zij mediteert dagelijks en heeft al honderden boeken gedownload en gelezen of beluisterd. vele boeken daarvan heb ook ik meebeluisterd en vaak (dagelijks) spreken we over spirituele zaken. Nu zijn er ook verschillende zaken gebeurd. zo heeft mijn vrouw een aantal keren contact gehad met een gids en heeft één keer zelfs zo'n anderhalf uur met hem gesproken. Ik heb maar één keer een ervaring gehad en er was geen uitwisseling van gedachtes of een gesprek. Mijn dochter echter (10 jaar) heeft verschillende keren een meisje gezien in huis. Ook heeft ze een keer een vraag beantwoord, die mijn vrouw een nacht van tevoren tijdens een meditatie aan haar overleden moeder gesteld had. Nu blijkt een andere dochter van mijn vrouw voorspellende dromen/visioenen te hebben en hoewel we dit niet bepraat hebben, waar mijn dochter bij was, zei mijn dochter vandaag dat ze wat er vandaag gebeurde, dat ze dat gisteren gedroomd heeft. ik vroeg haar of dit vaker gebeurde en ze zei: bijna elke nacht. Nu moet je weten dat in ons gezin niemand bang is of schrikt van dit soort dingen omdat wij dit een natuurlijk verschijnsel vinden en er ook zo mee omgaan. Ik wil je dan ook niet zozeer om raad vragen, maar wel of jij misschien ons een groep of plek kan aanraden, waar wij eventueel andere gelijkgestemden kunnen ontmoeten en waar we onze ervaringen kunnen delen en van elkaar kunnen leren. We zijn niet geïnteresseerd in commerciele ondernemingen met cursussen en workshops, alleen in mensen, die echt vanuit hun hart hun spirtualiteit willen beleven en niet vanuit hun portemonnee,
b.v.d. Eric

07-10-2011    Annelies Hoornik   

Hoi Eric,


 


klinkt goed zoals jullie met elkaar en spiritualiteit omgaan. Het beste kun je bij jezelf in de buurt rondkijken of er spirituele centra zijn en wat ze doen. Zo kun je mogelijk wel een omgeving vinden waar je met gelijkgestemden kan praten.


 


Hier in de buurt van Capelle aan den IJssel zou ik niet zo gauw iets kunnen bedenken.


 


engelen groetjes


Annelies

03-11-2011    Loes   

Hallo Annelies!
Ik heb een vraag.
Ik heb al een paar jaar het gevoel alsof ik niet
normaal ben. Ik voel namelijk dingen aankomen
en ik voel de emoties van mensen om me heen, hoe
goed ze dat ook verbergen. Nou ja, dat is niet
heel speciaal, maar ik heb ook nog iets anders
wat ik aan de ene kant heel leuk vind, maar aan
de andere kant niet.

Ik zie, als ik mijn ogen dicht doe en me concentreer,
Op een meerkeuze vraag of opdracht altijd het
goede antwoord voor me. Ik zie dan heel
duidelijk in mijn hoofd welk antwoord het is
en het klopt meestal. Soms kan ik het niet zien
en zie ik niks.
Mijn broertje heeft een wii, en soms spelen
we erop. Bij meerkeuze spelletjes weet ik meestal
het goede antwoord. Soms zie ik niks.
Soms heb ik de vreemdste dromen over dingen die
daarna ineens gebeuren.
Soms zie ik allemaal lichtflitsen uit het niets.

Mijn vraag is nu, is dit helderzienheid?

04-11-2011    Annelies Hoornik   

Loes, ik houd het kort.... JA

17-11-2011    Nanou   

Beste Annelies,

ik vroeg me af of het kan dat ik op één of andere manier iets van paranormaal begaafd ben ofzo. Soms zie ik bvb witte lichtflitsen (ook overdag) als ik dan knipper zijn ze ineens weg...

Ik kan ook enorm goed de gevoelens aanvoelen van andere mensen. Ik heb uiteraard geen telepathische gavens ofzo, maar het lijkt soms echt of ik voel echt wat andern voelen. Het valt precies als een deken over mij ofzo... Ook wanneer mensen niet willen laten zien dat ze droevig zijn voel ik dat direct...
Ik weet ook wanneer mensen liegen enzo. Of als ik op straat ben in een hele massa voel ik soms ogen in m'n rug en draai ik me om en kijk ik recht in het gezicht van iemand die op dat moment aan het kijken was... Dat voel ik net zoals gevoelens van mensen...

En soms ruik ik opeens dingen die niet fysiek aanwezig zijn. Heel raar. Bvb een keer een mannenparfum terwijl ik helemaal alleen thuis was. En op een bepaalde plek in de natuur ruik ik altijd een zeepgeur... terwijl daar enkel planten enzo staan...

En ik vraag me af of het volgende iets kan betekenen, maar heel soms 's nachts als ik m'n ogen toe doe, zie ik ineens de meest gruwelijke gezichten en dingen die ik niet goed kan bescrhijven, dingen waar ik zelf nooit op zou komen uit mezelf. Meestal gaat dit samen met het gevoel alsof ik niet alleen ben. Ik ben ook al een paar keer 's nachts wakker geworden omdat ik het gevoel heb dat er iemand op m'n borstkas drukt, maar er is dan niemand of één keer ook omdat ik precies iets m'n arm voelde aanraken...

En nog een ander ding. Mijn zus heeft een tijdje als au pair gewerkt en op een gegeven moment stuurde ze me een smsje 's avonds om 1u (had net nog het uur gecheckt). Maar m'n gsm stond op stil en ik dacht dat hij trilde omdat m'n batterij bijna leeg was dus heb ik niet meer gekeken. Ik wist op dat moment dus niet da tmijn zus een sms gestuurd had. Op dat moment werd ik op onverklaarbare wijze opeens superbang (het gevoel dat ik soms heb als ik denk niet alleen te zijn) en kreeg ik allemaal angstaanjagende beelden in m'n hoofd... De volgende dag zag ik dat m'n zus gesmst had en ze had op dat moment een heel erge nachtmerrie gehad met de dingen die ik op het moment van haar sms had gezien in m'n hoofd... :s

En ik ben niet helderziend ofzo, want ik krijg nooit geen beelden of visioenen van de toekomst door maar soms voel ik wel hoe iets gaat gaan of niet. Bijvoorbeeld ik ging een reis maken met m'n vriend en ik had echt een heel slecht voorgevoel over heel de reis en wilde niet meer gaan daardoor. Uiteindelijk zijn we toch gegaan en hebben we autopech gekregen en een nacht aan de kant van de weg geslapen, moest het stuk om de auto te repareren overgebracht worden dus moesten we langer blijven en op de terugweg is één van de ambassades waar we langs moesten in brand gevlogen en hebben we daar weer een hele dag moeten wachten.

Of nog, ook met mijn vriend (hij woont in een redelijk gevaarlijk land, Honduras) gingen we 's avonds uitgaan en kreeg ik ineens een raar en slecht voorgevoel over de plaats waar we langs reden. De volgende dag waren er politielinten rond die plek en bleek er iemand vermoord geweest te zijn en lagen de lijken daar bedekt met witte lakens erover.

En ik heb nog nooit echt een geest gezien ofzo maar soms heb ik echt heel erg het gevoel dat er iets aanwezig is met mij. Soms vind ik dat eng, maar soms net niet.

Kan het dat dit op iets wijst? Of denk je dat ik me dingen inbeeld en me best een medisch kan laten nakijken? Ik heb nochthans geen psychische ziektes in de familie. Wel een helderziende oudtante (die ook geesten kan zien, tarotkaarten legt...) en één van m'n zussen heeft soms ook rare dingen die ze meemaakt. Zij is de enige waarmee ik erover praat want mijn ouders en verdere omgeving gelvoen hier niet in...

Lieve groetjes van Nanou en alvast bedankt om m'n berichtje te lezen!

17-11-2011    Nanou   

PS: Sorry dat m'n berichtje zo lang is geworden. :)

27-11-2011    bambi   

ik ben een meisje van 16 en ik zie veel dingen en ik kan ook veel dingen zonder dat ik weet hoe dat komt kan iemand mij uitleggen wat dat allemaal betekend
ik kan personen die veel voor mij betekenen aanvoelen wat ze meegemaakt hebben
ik zie dode mensen in de spiegel die ik ken
en als ik te horen krijg van iemamd dat er een vriend(in) zelfmoord gepleegd heeft dan kan ik door mijn dromen en dagdromen te weten komen waarom dat die dat deed en nog andere dingen over die persoon ook zonder dat ik die persoon ken en ik die blijft mij volgen tot dat ik alles weet en ik die persoon kan helpen rust te vinden

alsjeblieft weet iemand wat dat alles betekend? laat mij dan een antwoord weten
want niemand gelooft mij dat ik dat kan.
alvast bedank om mijn bericht te lezen
groetjes bambi

27-11-2011    Annelies Hoornik   

Dames,


 


zoals jullie posts al duidelijk maken, heeft iedereen in meer of mindere mate al ontwikkelde heldere kanalen. De kunst is niet DAT je het kan, iedereen kan het... en doet het ook. Sommigen meer bewust dan anderen. De blog gaat hier ook over en vooral ook om het vage idee dat je speciaal moet zijn om op heldere wijze info te ontvangen.Wat voor jullie van belang is, is niet dat je bevestigd wordt in dat je het kunt. Dat weet je al. Wat wel belangrijk is, is dat je er mee om leert gaan. Ga boeken lezen, bezoek spirituele centra of vind workshops bij jou in de buurt die je meer kunnen leren begrijpen.Let hierbij wel altijd op de de leraar of lerares (ook in spirituele centra en bij consulten) niet te zweverig en belangrijk doen, want dan zijn ze voornamelijk met hun eigen ego trip bezig en niet met jou te begeleiden.


 


succes


Annelies

08-12-2011    christina    

ik ben nu 13 en toen ik 6-7 jaar was had ik soms visioenen. nu heb ik het ook nog soms. ik was eens alleen thuis en ik voelde dat ik niet alleen was. ik dacht dat hier een geest was. ik weet niet of ik een gave of zo iets heb maar zou het wel graag weten

27-12-2011    Remy   

Beste Annelies,

Mijn oma is een hoog ontwikkelde magnetiseur. Mijn neef en ik hebben ook heldervoelendheid van haar geërfd. Ze doet veel voor ons en daarom wil ik graag iets terugdoen.
Ze heeft veel kennis over haar eigen gaven, maar er zijn wat verschijnselen die ze niet begrijpt. Paranormale mensen in haar omgeving kunnen haar ook niet helpen. Misschien heeft u een idee wat het volgende verschijnsel betekent:

Ze werd laatst midden in de nacht gewekt door mn opa (die overigens gewoon nog leeft hoor) omdat er licht uit haar kwam. Haar handen en buik gaven lichtblauw licht. Mijn opa, die de nuchterheid zelve is en altijd automonteur was, beschreef het als de kleur licht van een vonkende bougie. De handen werden hoe dichter bij de vingertoppen feller blauw.
Ooit van gehoord?

Groetjes Remy
P.S. Respect voor je inzet en betrokkenheid, ondanks de "zuigers". Je weet wat ik bedoel.

27-12-2011    Annelies Hoornik   

Hallo Remy


 


waarschijnlijk heeft je opa gewoon in een ontspannen geestestoestand, net na het wakker worden je oma's aura gezien. De eerste  laag om het lichaam heen heeft de kleur zoals je die omschrijft. Mogelijk dat deze tint om haar handen het sterkst te zien was. Leuk voor je opa dat hij ook wat mee maakt :-)


 


engelen groetjes


Annelies

28-12-2011    Remy   

Hoi Annelies,

Bedankt voor je (snelle) reactie. Dat zou een verklaring kunnen zijn, maar mijn oma zag het zelf dus ook toen ze gewekt werd. Het was volgens haar niet echt een gloed, maar echt een schijnsel, ook alleen maar uit haar handen en haar buik, voor zover ze konden zien.
Maar goed, misschien kan een aura wel fel zijn.

Zeker leuk dat hij dat meemaakt, want voor m'n oma is t ook niet leuk om jarenlang een sceptische man achter je te hebben staan terwijl je mensen geneest.

Succes verder!

07-01-2012    Y.   

Beste Annelies,

Ik ben 18. Ik wist als kind al altijd dat ik voorgevoelens had. Bijv. Weten of iemand 'goed' of 'slecht' was. Wanneer iemand voor mijn gevoel 'slecht' was moest ik erg mijn best doen om bij die gene in de buurt te komen. Ik zag het altijd als voor gevoel, nooit gedacht dat het een bepaalde gaven kon zijn.

Ik voel dus dingen sneller aan, Ik heb mensen al heel snel door. Ik kan denken/weten hoe ze in elkaar zitten. Het klopt dan ook altijd.

Ook zie ik af en toe wel is dromen, dromen waarbij ik geen mensen zie maar bijv. iets zwarts en al gauw het gevoel heb dat het iemand is ( een dood persoon). Het rare is nog dat ik wel zeker weet dat het die gene is.

Ik heb in het verleden op de tijd dat een familieleed was overleden in een ander land, een schaduw zien springen voor de auto. Waardoor ik zei dat we moesten stoppen met rijden, omdat ik dacht dat het iemand was dat voor de auto sprong. Kan dit kloppen of leek het mij zo?

Ik kan ook van bui wisselen als ik in een ruimte vol met mensen zit. Gewoon zomaar word ik dan chagrijnig en stilletjes terwijl ik normaal heel levendig en vrolijk ben. Ze hebben gezegd dat ik open sta voor 'energie' van buitenaf.
Achja, ik geloof er niet zo in. Maar nu ik me er verdiept in heb zou ik graag antwoorden willen op mijn vragen.

Alvast bedankt voor het lezen van mijn bericht,

Groet,

Y.

07-01-2012    Annelies Hoornik   

Hallo Y,


 


je hebt veel vragen en ik denk dat je gewoon toe bent aan spirituele ontwikkeling. Ga gewoon eens ergens bij je in de buurt een serie workshops voor persoonlijke groei volgen. Daarin leer je veel over dit soort dingen en kun je zelf bepalen wat je er van vindt. Ze worden door het hele land, door allerlei spirituele centra aangeboden.


 


Heb je geen zin of tijd om meerdere workshops te volgen dan kun je ook een therapeut opzoeken, bijvoorbeeld bij ons uit de lijst, en daar een consult boeken. Dan kun je al je vragen stellen en een begin maken met spirituele hygiene. Dit is het schoonmaken van je lichaam en aura van allerlei energieën van anderen en je energieveld versterken zodat je minder gevoelig bent voor dat soort zaken.


 


Mijn boek ENGELEN - Ontmoet de Aartsengelen en je eigen Beschermengelen kan je ook helpen. Daar worden veel van dit soort vragen in behandeld, er staat een heldere kanalen test in. Daardoor weet je op welke manier je berichten ontvangt. Je leest over wat realistisch is, welke dogma's er zijn en verder zit er een cd bij, waar energiewerk op staat zoals de spirituele hygiene. Dan leer je het zelf te doen.


 


Annelies

17-01-2012    t   

Hallo,

Afgelopen vrijdag is mijn vriend onverwachts overleden aan een hartstilstand op een zeer jonge leeftijd, hij was nog geen 30 jaar oud. Ik trof hem hier in onze woonkamer aan, sindsdien heb ik het heel erg koud. Als ik onze woonkamer in loop dan bibber ik van de kou. Anderen vinden het behoorlijk warm terwijl ik steenkoud aan voel. Als ik naar boven ga en op bed ga liggen dan word ik gelijk warm en voelt het vertrouwd aan, net of hij weer tegen me aan ligt. Ook is zijn horloge stil gaan staan om 4.50uur terwijl hij hem niet eens om had, want die lag op de trap. Heeft dit iets te betekenen?

17-01-2012    t   

Hallo,

Afgelopen vrijdag is mijn vriend onverwachts overleden aan een hartstilstand op een zeer jonge leeftijd, hij was nog geen 30 jaar oud. Ik trof hem hier in onze woonkamer aan, sindsdien heb ik het heel erg koud. Als ik onze woonkamer in loop dan bibber ik van de kou. Anderen vinden het behoorlijk warm terwijl ik steenkoud aan voel. Als ik naar boven ga en op bed ga liggen dan word ik gelijk warm en voelt het vertrouwd aan, net of hij weer tegen me aan ligt. Ook is zijn horloge stil gaan staan om 4.50uur terwijl hij hem niet eens om had, want die lag op de trap. Heeft dit iets te betekenen?

17-01-2012    Annelies Hoornik   

Hallo


 


allereerst gecondoleerd, ik wens je sterkte in deze moeilijke tijd. Het koude kan komen van lagere energieën. Je kan Aartsengel Michael vragen om deze koude energie IN het Licht te brengen. Dat zou al voldoende moeten zijn.


 


Het horloge kan gewoon heel normaal gestopt zijn met tikken, maar het zou ook het moment kunnen zijn waarop hij is overleden. Je hoort wel eens dat klokjes dan kunnen stoppen.


 


Engelen groetjes


Annelies

17-01-2012    t   

Hallo Annelies,

Wat zijn lagere energieën? En het horloge kon mijn vriend dagenlang afdoen zonder dat hij stopte, maar dan vraag ik me af : Als het gestopt is op het moment van overlijden, hoe kan het dan stoppen als die op de trap lag?

Groetjes

17-01-2012    Annelies Hoornik   

Hallo


 


lagere energieën zijn energieën die koud aanvoelen, soms zijn dit energieën die je je ongemakkelijk laten voelen en je gedachten negatief beinvloeden.


 


Voor horloges die op moment van overlijden stoppen, ook als ze niet gedragen worden is verder geen logische verklaring


 


engelen groetjes


Annelie

01-02-2012    Philippe   

Hoi Annelies

De laatste tijd als ik mediteer dan voelt mijn hart altijd heel warm aan en dan tintelt het heel de tijd,het is niet 'leuk' warm, het is eerder vervelend. Ik denk dat zo n spiritueel centrum niet echt iets voor mijn tijd is... misschien als ik ouder en zelfstandig ben, dus in de tussentijd lees ik veel (natuurlijk allemaal in het geheim voor mijn ouders haha)

Heb jij enig idee waarom mijn hart zo 'gloeit' als ik mediteer en wat ik er aan kan veranderen?

Groetjes

Philippe

01-02-2012    Annelies Hoornik   

Hallo


 


dat is je hartschakra die zich verder opent. Zo voelt dat nu eenmaal


 


engelen groetjes
Annelies

08-02-2012    Kim   

Hallo Annelies,

De laatste week ruik ik steeds een geur waar ik gek van word. Deze geur heb ruikt exact als de geur die je meestal ruikt als iemand opgebaard ligt in een opbaarkamer (lavendelgeur/bloemengeur). Ik heb de al dingen geprobeerd ( zoals mn trui vol spuiten met mijn eigen geur, maar die lavendel/bloemengeur is sterker en ruik ik vaak daarna weer )Het is niet continu aanwezig maar elke keer een vlaag. Als ik zit/lig savonds op de bank en tv kijk dan krijg ik geregeld een raar gevoel van binnen, het gevoel dat lijkt op vlinders in je buik. Weet jij wat dit allemaal is?

08-02-2012    Annelies Hoornik   

Hallo Kim,


 


het lijkt me dat je bezoek hebt van een dierbare overledene die je probeert duidelijk te maken dat hij/zij er is. Over het algemeen komt men van de andere kant om je te laten weten dat alles goed is. Dat gewoon erkennen en aangeven dat je liever een ander teken ontvangt is een mogelijkheid.


 


Lees eens wat boeken over mediumschap en hoe overledenen contact zoeken.


 


dat kan veel duidelijkheid brengen


Annelies


 

15-02-2012    Claire   

Ik ben Claire en ik ben 14 jaar. Ik heb laatst al mijn ervaringen verteld aan een soort 'vriendin' van mij. Zij is 19 jaar. Ik heb haar verteld omdat ik weet dat zij me niet voor gek verklaard en ik haar vertrouw. Zij denkt dat ik paranormaal begaaft ben:

Ik heb laatst een vrouw zien lopen, ze leek een beetje op een uitgegumde tekenening. Het was in een weiland. Ik weet dat de eigenaresse van dat weiland al een jaar is overleden. Zou dat haar kunnen zijn?

Ik heb ook een keer allemaal lichtgevende witte strepen naast mijn hoofd gezien. Heeft dat er ook mee te maken misschien?

Ik zie ook kleuren om mensen heen. Zij zegt dat dit ook bij dat paranormale hoort. Is dat zo?

Ook heb ik dat ik niet de slaapkamer van mijn ouders kan en durf te komen. ik heb het gevoel alsof ik erheen gezogen word maar ik wil dat helemaal niet! Ik loop dat snel door. want het voelt heel duister daar! Ik heb ook vaak het gevoel dat er iemand achter me staat maar dan staat er niemand.. Dit vind ik soms heel beangstigend! Kunt u mij helpen alsublieft?
Groetjes Claire

19-02-2012    3k4   

hey ik had 1 jaar geleden een groot probleem
ik had namelijk veel te veel gespeeld met telepathie en ik probeerde steeds met andere mensen in contact te komen mensen die ik ken ik deed dat door steeds gedachten te sturen en na een tijd kreeg ik alleen maar andermans gedachten in mijn hoofd van mensen die niet bij mij zaten
en ook van mensen die ik niet kende of mensen die ik maar 1 keer gezien had en zo kon ik me niet concentreren op school en haalde ik vaak buizen.
daarna ben ik naar de dolter geweest hij zei dat er niets was en dat het niet vaak voorkomt bij zijn patienten ben daarna naar een pschycholoog ùmoeten gaan maar zei heeft echter niets op kunnen antwoorden dus schreef ze me pilletjes voor maar ze helpte helemaal niet en ik werd er helemaal dikker van toen ben ik gestopt met ze te nemen en het rare is de 2 dag na de verjaardag was het weg en kreeg bijna geen stemmen meer in mijn hoofd ik denk dat dat een straf was van god wie kan hier meer over vertellen.

27-02-2012    jacquelien   

ik kan geesten aan voelen
maar ik heb het ook in een vlugheid gezien
hoe moet ik hier mee om gaan

02-03-2012    marit   

Hoi Annelies,

Wat een leerzame site voor mij. Daarnaast vind ik het mooi om te zien hoeveel geduld jij voor de mens hebt en iedereen op weg helpt!

Ik twijfelde of ik het erop zou zetten; een soort stroming/tintelingen door je benen/voeten en armen, heeft dit ook met aarden te maken?

Groetjes Marit

02-03-2012    marit   

Hoi Annelies,

Oke! Ik heb inderdaad hyperventilatie (over de hele dag een verkeerde ademhaling, niet meer in aanvalletjes).
Misschien toch iets voor mij om hier aan te werken.
Bedankt! Fijne avond!

Groetjes, Marit

10-03-2012    Monique   

Hoi Annelies,

Ik heb een aantal jaren geleden vanuit mijn ooghoek een prachtige witte engel in mijn tuin mogen zien.

Dat zal ik nooit vergeten.
voor de rest zie ik iedere dag lichtbolletjes.
Erg mooi en ik groet ze altijd.

mvg
monique

25-03-2012    MC   

Ik heb zelf ook een heleboel rare dingen meegemaakt, heb zelfs iemand (voor 3 dagen) van een opmerkelijk gezwel kunnen genezen. Ik zie ook die beweeglijke lichtjes voor mijn ogen; het lijken wel lichtgevende electronen ofzo. Ik heb ze al proberen te volgen,maar ze zijn te vlug, maken cirkelvormige bewegingen. Eindelijk iemand die dat ook ziet!!!!! Ik kan het niet aan van tussen mensen te zitten, wordt er extreem nerveus van, ben bang dat ik weer iets van hen op mezelf overdraag. Ik kan zomaar een bloedneus krijgen als het te erg wordt, mijn bloeddruk is meestal heel hoog en ik neem daarvoor pillen. Moet ook voortdurend in 't oog houden of ik werkelijk de stem van de persoon in mijn omgeving hoor spreken ofdat het alleen maar gedachten zijn et. Ik neem al jaren antipsychotica, kreeg ook depressies, rare dromen die uitkwamen. Met een cocktail van betablokkers, antidepressiva en antipsychotica is mijn leven weer leefbaar. Toch heb ik altijd geweten dat die "paranormale fenomenen" die ik meemaakte niet in mijn hoofd konden zitten. Er zijn werkelijk heel rare dingen gebeurd, en ik hoop ook altijd dat ik op een dag controle zal hebben over mijn gaven, zonder dat ik er zelf tenonder aan ga. Snapt er iemand wat ik bedoel of denkt iedereen dat ik gek ben?

27-03-2012    liever anoniem   

hallo annelies,heb vele reactie,s/vragen gelezen maar niet wat met mij over een komt,ik kwam eigelijk kijken betrefd een zwart schaduw balletje wat terug komt 2 x gebeurt, 1 keer op de muur 6 jaar geleden en 1 keer onder mijn dochter door die op t punt van vertrekken stond tussen ons in eigelijk en dan heen en weer beweegt heel rustig en soms ietsje sneller,dat is 2 x gebeurt 6 jaar geleden ongeveer en van de week nog eens,de eerste keer was ik zwanger en nu is mijn oudste dochter zwanger,ze was van de week hier en wist niks van mijn ervaring betrefd t balletje af en de dag ervoor had ik het er toevallig met mijnvader over sinds al die jaren weer voor t eerst,ze schrok en ik nam t eigelijk als normaal aan heel gek,vroeg mij af wat of wie of het iets kan zijn die rond ons heen hangt?denk wel enig iets te hebben van een gave maar goed die hebt iedereen,ik denk eerder dat ik t af houd omdat ik daar te nuchter voor bent of eigelijk wil zijn,6 jaar geleden toen ik zwanger was kreeg ik een droom van mijn oma die mij iets duidelijk probeerde te maken btrefd pillen in mijn hand te leggen toen ik wakker werd en opstond en mijn dagelijkse dingen wilden doen,pakte ik een potje met vitamine pillen en schrok eigelijk mijn droom kwam een stukje terug op t moment en keek onderop de datum al verrr over datum dus snapte m direct,jaartje later kreeg ik een telefoontje over een neef van mijn man die ik ooit 1 keer 5 minuten gezien had die had helaas zelf moord gepleegt die nacht stond hij voor mijn bed wel in mijn droom maar levens egt heel raar,schrok niet maar zie m nu wel vaker gebogen staan tegen de muur kijkend naar de grond met zijn linker been over de rechter of die moe is en eigelijk nutteloos staat te wachten sow raar,wat betekend dit? ben ik gek nee dat geloof ik niet ben ik egt te nuchter voor ik denk dat ik het weg duw miss tog een gave? ook met mensen bv heb dat egt heel veel,voel als iemand depri of chagerijnig of zorgen of bezorgd zijn lijkt t wel of ik dat gevoel oppik en voel mij daar dus niet erg fijn bij dus vermijd dat zodra ik t oppik,enig idee of dit alles iets kan zijn,ik denk t zelf namelijk wel maar niemand om mee te praten en wil t zeker niet bewijzen om aan mijn andwoorden te komen snap u dus doe ik t via u site waar ik toevallig op bent gekomen omdat ik wil weten wat dat tog is met t zwarte schaduw balletje net als bij mij en me man op de muur verscheen en die mijn man niet eens zag en ik mij 6 x voor gek verklaarde tegen mij zelf voor ik t tegen m zei en na lange tijd nadat ik t balletje op grappige wijze vroeg kom op hey ik ben tog niet gek laat je nog 1 keer zien en ja hoor hij kwam maar wel snel en tog genoeg dat hij m ook zag,wat een lang verhaal heb ik ineens door ga m afronden sorry hoor moest t tog even kwijt dan maar in 1 keer,groetjes liever anoniem

27-03-2012    Annelies Hoornik   

Hallo,


 


je hebt op de site zitten lezen en toen besloten om dit te vertellen. Dan heb je ook mijn advies aan andere jongeren gezien.  Het beste kun je een spiritueel centrum bij je in de buurt zoeken dat met kinderen werkt om je te helpen dit te ontwikkelen. Want dan weet je tenminste wat er gebeurd en hoef je het niet meer eng te vinden


 


engelen groetjes


Annelies

27-03-2012    Annelies Hoornik   

Hallo MC,


 


mijn advies: als je aan de antipsychotica zit kunt je het beste ver blijven van spirituele activiteiten. Je neemt het risico om weer in een psychose te komen. Dat lijkt het me niet waard.


 


engelen groetjes


Annelies

27-03-2012    Annelies Hoornik   

Hallo Anoniem,


 


wat een lang verhaal, het had fijn geweest als je het niet als een sms/tweet had behandeld en gewoon normaal Nederlands getyped had in plaats van halve woorden en rare letter combinaties. Het beste kun je eens een boek lezen over mediumschap en het zien van overledenen en hoe je daar dan het beste mee om kunt gaan.


 


Dat zal je zeker verder helpen


 


engelen groetjes


Annelies

12-04-2012    Linda   

Hallo Annelies,

Wat een mooie informatieve site is dit!

Als jong meisje (tussen de 5 en 7 jaar) droomde ik altijd dat mijn vader doodging. Altijd op een nare manier. De dag voordat hij stierf droomde ik dat hij werd aangereden door een rode auto en overleed.

Dit kwam helaas uit. Mijn vader zei ook vlak voordat hij de hond uit ging laten die avond tegen mij: "Jou heb ik al geholpen" en tegen mijn moeder: "Jou kan ik niet meer helpen."

Toen hij dit tegen mij zei had hij ook zijn vingers tegen mijn hals gehouden en kreeg ik een heel naar gevoel op die plek.

Mijn moeder is sinds de dood van mijn vader ook helemaal in elkaar geklapt en kreeg borderline. Het contact heb ik met haar een aantal jaren geleden ook moeten verbreken voor mijn eigen welzijn, ik ging eraan onderdoor..

Kan bovenstaande betekenen dat mijn vader paranormaal begaafd was?

Ik kan zelf ook heel goed "zien" en "voelen" hoe andere mensen zichzelf voelen en heb ook vaak intuitieve ingevingen bij mensen die altijd later blijken te kloppen.

Kan het zijn dat ik dan ook paranormaal begaafd kan zijn en wat zou ik het beste kunnen doen om mezelf te ontwikkelen hierin?

Dankuwel voor het lezen van mijn stukje hier!

Hartelijke groet, Linda

05-06-2012    Gul    

Beste Annelies, ik ben gul en ben 35. Ongeveer een jaar geleden kreeg ik een meditatie cd van mijn zus. Tijdens meditatie zag ik een smaragd groene kleur draaien. Sindsdien zie ik het kleur elke morgend als ik mijn ogen open en s avond bij het slapen. Na enkele maanden later vergezelde paars het groene kleur die mekaar mengden, onlangs lag ik op de zetel met mijn ogen toe, zoals altijd zag ik weer mijn kleuren groen en paars. Na een tijdje veranderde het volledig in witte licht die ook na een minuut wegtrok en weer veranderde in het licht blauw. Iemand raade mij aan om reiki, iets met healing te doen. Hebben die kleuren een betekenis? en kan ik er iets mee doen? Alvast bedank, Mvg

05-06-2012    Annelies Hoornik   

Hallo Gul,


 


het betekent dat je derde oog meer actief aan het worden is. Bij iedereen bestaat de mogelijkheid om de helderen kanalen voor helderzien, helderhoren, helderweten en heldervoelen te ontwikkelen. De een doet dit en de ander niet. Het is aan jou of je daar tijd en moeite in wilt steken. Wanneer je op zoek gaat naar een Reiki Master dan is het verstandig eerst contact te zoeken om te zien of het klikt. Luister daarnaast ook naar je verstand. Als de persoon erg excentriek overkomt, bestaat de kans dat het meer praat dan actie is.


 


Zelf geef ik al sinds 2006 geen Reiki lessen meer. Ik wens je succes in je ontwikkeling


Annelies

15-08-2012    linda    

hoi , annelies

ik heb pertoeval deze site gevonden
en ik merk dat je hier vragen mag stellen

om ik heb ook al vanalles gezien en gevoeld , zou ook wel eens iemand zijn mening horen , wand ik vind dat er maar rare dinger voorkomen ,maar wat wild dit allemaal betekenen ?????

mijn verhaal in het kort verteld
.................................

het was ongeveer in de midden van de nacht
ik werd wakker en ineens kwam er tussen mij en mijn man
een gestalte recht het lag tussen ons in .die had ik redelijk duidelijk gezien
die had een ouderwetse pet op zijn hoofd , had die gezien en het was ook onmiddelijk verdwenen


ik had ruzie met mijn man , ik was triestig en ik weende
ik ging mij een senseo maken en ineens tikte er iemand op mijn schouder
ik keek dan achtermij en er was niemand raaaaar !!


ging naar de pc kamer
en ik moest er een paar priezen uittrekken om het onweerde
ik keek om en er stond achter mij een blauw gestalte , redelijk groot


ongeveer de eerste week van augustus
.......................................
om ik heb een paar dagen geleden een droom gehad , het leek juist echt
er kwam ineens van boven een groot gestalte afgevlogen , het waren zware vleugelslagen
het was volgens mij een engel die me meermaals greep en meenam naar boven in de lucht
daar heb ik dan een mooi landschap gezien
en het bracht me ook weer terug, en dan werd ik wakker


een paar dagen later heb ik een kouwe trek langs me door voelen komen (aan de kant van de muur)

12-08-2012 heb ik een bauw flits gezien ,
.........................................
ik sliep niet had mijn ogen toe, de flits ging in de breete uit

13- 08-2012 ging ik richtig keuken naar de living terwijl ik het licht uit deet
voelde ik een krachtige tocht langs me door komen , ik keek onmiddelijk achter mij
wat dat was weet ik niet ,

live groetjes linda

15-08-2012    Annelies Hoornik   

hallo Linda,


 


je maakt genoeg mee zo te lezen. Ik denk dat het tijd is dat je begint met boeken over de onderwerpen Engelen en mediumschap te lezen. De bibliotheek zal best wel wat bieden op dat gebied en er zullen bij jou in de buurt ook wel centra zijn waar je naartoe kunt voor een workshop spirtiuele ontwikkeling.


 


Luister naar wat men je verteld, maar voel altijd bij jezelf of het binnenkomt als de waarheid of niet


 


engelengroetjes


Annelies

17-08-2012    linda    

hallo annelies

dank je wel voor jou andwoord , ik heb het begrepen maar nu vald er een frang bij mij

een jaar of zes geleden had ik gedroomd dat mijn man mij bedroog ik zag in mijn droom wat ze deden , en ongeveer een week later kwam iemand persoonlijk tegen zeggen dat hij mij bedroog , en wat in mijn droom voorkam dat zijden die mensen ook nog, hoe noem je zo wat wat ik gedroomd had , ik denk dat jij mij daar mee kan helpen annelies

lieve groetjes linda

06-02-2013    Demi   

Hallo mevrouw Annelies, mijn naam is demi en ik ben 15 jaar oud, ik heb sinds een jaar het gevoel dat me oma en me overlede broertje steeds op me kamer zijn, vooral me oma, misschien omdat ik veel aan haar denk, en ook wel eens zeg oma ik mis je, Me lampen gaan aan en uit, me gordijnen bewegen, me deur gaat open, ik ben echt bang,maar de laatste tijd krijg ik steeds meer, in december in een vakantie huisje zag ik een meisje in een rare lange jurk staan, ben me rot geschrokken, ik voel steeds meer als of er iemand bij me is, waar dan ook, vandaag had ik een herdenking van een oude juf van me, toen ik daar was, en het lokaal in ging was het net of iemand me bij me arm pakte, maar er was niemand, ik ben naar buiten gerend, maar wilde graag naar binnen om afscheid te nemen, toen ik daar stond met me vriendinntje, en ik naar de foto keek zei ik, ze was zo lief, ineens begonnen de jalozien te bewegen en zag ik haar naast de kist staan, ik ben nu echt bang en weet niet meer wat ik doen moet, ik wil dit niet, AUB help me ??? ik geef u mama,s mail, de mijne doet het niet, groetjes Demi

14-03-2014    marina stoot   

hallo mevrouw Annelies

9 jaar geleden is me oma gestorven een dag voor dat ze stierf leekt het net alsof ze me iets gaf alleen gaf ze me niks. paar jaartjes later zij mijn peet oom tegen mij dat ik engelen ogen heb. ik weet niet goed hoe ik verder moet ontwikkelen ik ben ondertussen 23 jaar. ik zie ook flitsen en soms weet ik wat een ander wilt zeggen voordat die gene het heeft gezegd. kunt u mij misschien helpen. gr marina stoot

03-08-2015    monica    

Ik heb ff een vraag kan jij ook dromen lezen ik had van vrijdag op zaterdag zo'n rare droom en ik zou graag willen weten of die droom iets betekent zo ja wat?? Ik hoop dat als jij het niet kan jij misschien iemand weet die het wel kan. Normaal wil ik zo iets niet weten maar bij deze droom wel. Ik hoop snel van je te mogen horen. Gr monica
Reageer op deze blog.


Naam
Email
Reactie
10 + 20 =  Dit simpele sommetje helpt ons spam in de blog te voorkomen.
 


Terug naar archief